2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

bende azcık üzüldüm ama cokda üzülmedim saglıklı ne ise o olsun dedm hep... bunda da hayır vardır..
ben buna bile cok seviniyorum , endişede cok büyük kalbi duyana kadarda gecmicek sanırım:)
Evet, Allah'a bin şükür aynen heyecanla kalp atışını bekliyorum. Bu arada benim kese rahmin sol tarafına yerleşmiş. Zamanla ortalar, tüm rahmi kaplar merak etme dedi doktor.

Hee iyi yapmışsın insan bekleyemiyor. Benim pazar günü tahlil günüm heralde cumadan başlarım evde maşallah çok güzel artmış gönlünüzdeki neyse o olsun inşallah :)

Evet, Allah'a bin şükür aynen heyecanla kalp atışını bekliyorum. Bu arada benim kese rahmin sol tarafına yerleşmiş. Zamanla ortalar, tüm rahmi kaplar merak etme dedi doktor.
ay aynı aynı benimde öyle bende sağda ama banada ortalar dedi ins öyle olur ortalamassa ne olur ki acaba sormayada korktum

.
Canim 3 kat artmış ikiz olabilir senin. Hadi bakalim. Brn 15. Gun doktora gittigimde keseyi gormustj
Cann ben 15 inci gün yani bugün tahlil yapdirdim birsürü bide tekrar artisa bakalim dedi dr um.. degerleri yarn alacagim ama 17 inci günde yani persembe kese kontrolüm bende biseyler förecegimizi umuyorum

Kızlar 3. Gün embriyosunu ne zaman öğrendiniz kanda ve idrarda doktor 12 gün sonra dedi ama daha erken belli olur mu acaba
3.gün embryo ve bugün 8.günüm daha öğrenmedim.Yapmayada niyetim yok,şöyle düşünüyorum aslında meraktan çatlıyorumama erken yapıp pozitifse bile erken oldugu için negatif görüp kendimi üzmeme gerek yok.pozitif isede öğrendiğim an benim düğünüm oluro yüzden gününü beklicem canım.Negatif isede zaten birşeyiö yoktu birşey kaybetmiyeceğim eşimin ve kendi sağlığım için herzmanki gibi şükredip hayata devam edeceğimKendimi böyle empoze ediyorum çok üzülmekten çook korkuyorum.Nasip inşallah bebeğimiz bizimledir Senin kaçıncı günün?

dşünmemeye calıs bence. o olayı ben arkdaslarımdan biliyordum ama ins yaşamayız
Kromozom bozuksa yaşanıyormus genelde. O yuzden hayirlisi olsun hakkimizda diyorum. Insallah hic birimiz böyle üzücü bir sey yaşamayız. Hasarsizdir insallah kromozomlar da saglikla tutunur kalp atışlarını duyarız.

bana ywriyle ilgili bir sey demedi. Zaten ne ekranda ben gordum ne de verilen kağıtta.
Bana kağıt da verilmedi, kaç günlük/haftalık olduğu da söylenmedi. Benim odak noktam diğeri niye tutunamadı ki sorusuydu. Hiç aklıma getirip de sormamışım kaç haftalık diye. Ekranı bana çevirip gösterdi ama keseyi bak solda şuan dedi.

ay aynı aynı benimde öyle bende sağda ama banada ortalar dedi ins öyle olur ortalamassa ne olur ki acaba sormayada korktum
Öyle valla. Her soruyu da sormaya çekiniyorum cevabı beni üzerse diye. Bir de şeyi sordum neden hiç bulantım yok benim dedim. Dedi ki herkesin bulantısı olacak diye bir şey yok. Çok fazla kafaya takmışsın sakin ol dedi. Öyle gerçekten de. Hocam görmemiş olduğum için bu şekilde bir dışa vurum olması normal dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…