Evet, Allah'a bin şükürbende azcık üzüldüm ama cokda üzülmedim saglıklı ne ise o olsun dedm hep... bunda da hayır vardır..
ben buna bile cok seviniyorum , endişede cok büyük kalbi duyana kadarda gecmicek sanırım:)
Amin inşallah. Bende de o endişe var. Heyecan+endişe. İnşallah herşey yolunda gitsin hepimiz için.inşallah bu durum biiraz canımı sıkıyor , ins boş degildir ya
Canim ben de bu bos kese olayını öğrenince strese girdim. Insallah kimsenin başına gelmez. Cok üzücü bir durum olur. Hayirlisi olsun hakkimizdqinşallah bu durum biiraz canımı sıkıyor , ins boş degildir ya
Evet, Allah'a bin şüküraynen heyecanla kalp atışını bekliyorum. Bu arada benim kese rahmin sol tarafına yerleşmiş. Zamanla ortalar, tüm rahmi kaplar merak etme dedi doktor.
Hee iyi yapmışsınBende ayni dondurulmus iki 5 inci günü embriosu..
Tek mi cift mi persembe ögrenecegim kismetse kese kontrolüm var.
Tamamen merak ben 4 üncü günden basladim teste
4üncü gün 5.8 filan cikti
7inci gün 75
9 uncu gün 260
Birde bugün yapdim 15 inci gün yarin sonuclar gelio
Canim 3 kat artmış ikiz olabilir senin. Hadi bakalim. Brn 15. Gun doktora gittigimde keseyi gormustj7 inci gün 75
9. uncu gün 260
Birde bugün verdim 15 . Gün yarin sonuc gelecek
aminnnnnnnnnnnnn okadar zorluklardan gecior her birimiz Allahım kimsenin kucagı boş kalmasınAmin inşallah. Bende de o endişe var. Heyecan+endişe. İnşallah herşey yolunda gitsin hepimiz için.
Bilen var mı? Kese nereye yerlesirse o kasik mi agrir?Evet, Allah'a bin şüküraynen heyecanla kalp atışını bekliyorum. Bu arada benim kese rahmin sol tarafına yerleşmiş. Zamanla ortalar, tüm rahmi kaplar merak etme dedi doktor.
ay aynı aynı benimde öyle bende sağda ama banada ortalar dedi ins öyle olur ortalamassa ne olur ki acaba sormayada korktumEvet, Allah'a bin şüküraynen heyecanla kalp atışını bekliyorum. Bu arada benim kese rahmin sol tarafına yerleşmiş. Zamanla ortalar, tüm rahmi kaplar merak etme dedi doktor.
Cann ben 15 inci gün yani bugün tahlil yapdirdim birsürü bide tekrar artisa bakalim dedi dr um.. degerleri yarn alacagim ama 17 inci günde yani persembe kese kontrolüm bende biseyler förecegimizi umuyorumCanim 3 kat artmış ikiz olabilir senin. Hadi bakalim. Brn 15. Gun doktora gittigimde keseyi gormustj
dşünmemeye calıs bence. o olayı ben arkdaslarımdan biliyordum ama ins yaşamayızCanim ben de bu bos kese olayını öğrenince strese girdim. Insallah kimsenin başına gelmez. Cok üzücü bir durum olur. Hayirlisi olsun hakkimizdq
Yanlis bilgi vermek istemuyorum ama annenin esi rahim agzina yakin oldumu veya kapattimi tehlikeli olabilio diye hatirliyorumay aynı aynı benimde öyle bende sağda ama banada ortalar dedi ins öyle olur ortalamassa ne olur ki acaba sormayada korktum
Kizlar güzel düsünün güzel olsun... stres yapmayin allahin izniyle kalp atislarini da duyacagizdşünmemeye calıs bence. o olayı ben arkdaslarımdan biliyordum ama ins yaşamayız
3.gün embryo ve bugün 8.günüm daha öğrenmedim.Yapmayada niyetim yok,şöyle düşünüyorum aslında meraktan çatlıyorumKızlar 3. Gün embriyosunu ne zaman öğrendiniz kanda ve idrarda doktor 12 gün sonra dedi ama daha erken belli olur mu acaba
Kromozom bozuksa yaşanıyormus genelde. O yuzden hayirlisi olsun hakkimizda diyorum. Insallah hic birimiz böyle üzücü bir sey yaşamayız. Hasarsizdir insallah kromozomlar da saglikla tutunur kalp atışlarını duyarız.dşünmemeye calıs bence. o olayı ben arkdaslarımdan biliyordum ama ins yaşamayız
Bana kağıt da verilmedi, kaç günlük/haftalık olduğu da söylenmedi. Benim odak noktam diğeri niye tutunamadı ki sorusuydu. Hiç aklıma getirip de sormamışım kaç haftalık diye. Ekranı bana çevirip gösterdi ama keseyi bak solda şuan dedi.bana ywriyle ilgili bir sey demedi. Zaten ne ekranda ben gordum ne de verilen kağıtta.
Kasıkta ağrım yok ama hafif bir sızı mı desem solda. Sızı değil aslında, diş macunu nasıl serinletir ağzımızı, yanma gibi. İşte o şekilde çok hafif bir yanma hissi var sol alt karında.Bilen var mı? Kese nereye yerlesirse o kasik mi agrir?
Öyle valla. Her soruyu da sormaya çekiniyorum cevabı beni üzerse diye. Bir de şeyi sordum neden hiç bulantım yok benim dedim. Dedi ki herkesin bulantısı olacak diye bir şey yok. Çok fazla kafaya takmışsın sakin ol dedi. Öyle gerçekten de. Hocam görmemiş olduğum için bu şekilde bir dışa vurum olması normal dedimay aynı aynı benimde öyle bende sağda ama banada ortalar dedi ins öyle olur ortalamassa ne olur ki acaba sormayada korktum
Su an var. Sabah zaten idrarda küçük bir parça geldi. Jel mi geldi yoksa dusuk muydu bilmiyorum. Boz gebeligi kafaya taktikca dusuge yoruyorum herseyi.arkadaşlar 13. 14. gün veya başka günler hala arada bir karın ağrısı hafif hafif oluyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?