Daha Bugün transfer oldu3.gün embryo ve bugün 8.günüm daha öğrenmedim.Yapmayada niyetim yok,şöyle düşünüyorum aslında meraktan çatlıyorumama erken yapıp pozitifse bile erken oldugu için negatif görüp kendimi üzmeme gerek yok.pozitif isede öğrendiğim an benim düğünüm olur o yüzden gününü beklicem canım.Negatif isede zaten birşeyiö yoktu birşey kaybetmiyeceğim eşimin ve kendi sağlığım için herzmanki gibi şükredip hayata devam edeceğim♥Kendimi böyle empoze ediyorum çok üzülmekten çook korkuyorum.Nasip inşallah bebeğimiz bizimledir Senin kaçıncı günün?
Aynı şeyi ben de düşünmüştümAynen benim de lavabo sırasında resmen kasılmalarım oluyor. Acb enfeksiyon mu kaptım diye şüphelendim ama antibiyotik vermişti opudan önce
Bugun transfer olup bugun sonuc ogrenemezsinizDaha Bugün transfer oldu
Sanirim bulanti 7. Haftada falan basliyor. Umarim yasamayiz hic birimizÖyle valla. Her soruyu da sormaya çekiniyorum cevabı beni üzerse diye. Bir de şeyi sordum neden hiç bulantım yok benim dedim. Dedi ki herkesin bulantısı olacak diye bir şey yok. Çok fazla kafaya takmışsın sakin ol dedi. Öyle gerçekten de. Hocam görmemiş olduğum için bu şekilde bir dışa vurum olması normal dedim
Hmm ben de kese görünen zamanlarda başlıyor sanıyordum. Tabi bir de bünyeden bünyeye değişiklik gösterebilir.Sanirim bulanti 7. Haftada falan basliyor. Umarim yasamayiz hic birimiz
Benim dr son günümüz senible vedalaşıyoruz dedi gebelik takip etmiyomuş en ufak bilgide vermedi dünyanın parasını verdik ama 5 dk konuşmadı adam çok kızdım.sanırım kalp atışından sonra bilgllendirceklre diye düşünüyorum ozaman bii sürü test ve vitaminde eklencekmiş doktor öyle söyledi bugün
Kuzum evet 31 Ağustos sabah 09:00 Da perinatolog Cihat Şen’e randevu aldım muayene edecekmiş kese kalp kontrolü yapar dedi asistanıCanim sen kalp atisi icin mi 31 agustos da gidiyorsun?
Eee hadi hayırlısıDaha Bugün transfer oldu
Ben de aynı durumdayım. İdrar testleri negatif çıkıyor. Ovula marka erken testlerden almıştım. Kan testime 2 gün kaldı. Bir yandan ya tutarsa diğer yandan zaten negatif çıkacak hisleri ile boğuşmak çok zorEee hadi hayırlısıAh ben 8 gündür çılgınca kendimi dinleyip araştırdım sitelerde hala devam ediyorumda Beklemek zor,sabretmek zorundayız.ilk denemen mi senin ? Benim ilk.
Bende Bugün sonuç öğrenmeye çalışmıyorum zaten.Bugun transfer olup bugun sonuc ogrenemezsiniz
Benim de ilkEee hadi hayırlısıAh ben 8 gündür çılgınca kendimi dinleyip araştırdım sitelerde hala devam ediyorumda Beklemek zor,sabretmek zorundayız.ilk denemen mi senin ? Benim ilk.
Uzme kendini, zamanı varmış demekki, doktorlar niye dusunemezler insan duygularini bilmiyorum ama bu da bi sınav bizim icin❤Benim dr son günümüz senible vedalaşıyoruz dedi gebelik takip etmiyomuş en ufak bilgide vermedi dünyanın parasını verdik ama 5 dk konuşmadı adam çok kızdım.
Dr arayışına gircem
hadi yaaa cok üzücü ben sordum tabiki devm ediyoruz dedi.. ben doktorumdan zaten cok memnundum devam etmesine de sevindimBenim dr son günümüz senible vedalaşıyoruz dedi gebelik takip etmiyomuş en ufak bilgide vermedi dünyanın parasını verdik ama 5 dk konuşmadı adam çok kızdım.
Dr arayışına gircem
yaa bulanti benimde aşırı yok annem cok kötüymüs hamileken ablam cok kötüydü kendim gördüm.. ama anneannem asla anlamazmiş hamile oldugunu umarim ona cekiyorumdurÖyle valla. Her soruyu da sormaya çekiniyorum cevabı beni üzerse diye. Bir de şeyi sordum neden hiç bulantım yok benim dedim. Dedi ki herkesin bulantısı olacak diye bir şey yok. Çok fazla kafaya takmışsın sakin ol dedi. Öyle gerçekten de. Hocam görmemiş olduğum için bu şekilde bir dışa vurum olması normal dedim
Sizin sonuç belli oldu muyaa bulanti benimde aşırı yok annem cok kötüymüs hamileken ablam cok kötüydü kendim gördüm.. ama anneannem asla anlamazmiş hamile oldugunu umarim ona cekiyorumdurama şuda var bazisinda 7-8 hftlrinda da başlıyor
keseyi gördük ama kalp haftaya cumartesi dediSizin sonuç belli oldu mu
Hadi hayırlı olsunnnnnkeseyi gördük ama kalp haftaya cumartesi dedi
Bende Bugün sonuç öğrenmeye çalışmıyorum zaten.
Zaten zor günler geçiriyoruz ne gerek var insan üstüne baskı psikolojisi yapmaya,Yapmayın lütfen arkadaş bugün öğrenmek için sormadığı besbelli.Sadece çok heyecanlı çok istekli.hepimizde olduğu gibiBugun transfer olup bugun sonuc ogrenemezsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?