2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Daha Bugün transfer oldu

Sanirim bulanti 7. Haftada falan basliyor. Umarim yasamayiz hic birimiz

sanırım kalp atışından sonra bilgllendirceklre diye düşünüyorum ozaman bii sürü test ve vitaminde eklencekmiş doktor öyle söyledi bugün
Benim dr son günümüz senible vedalaşıyoruz dedi gebelik takip etmiyomuş en ufak bilgide vermedi dünyanın parasını verdik ama 5 dk konuşmadı adam çok kızdım.
Dr arayışına gircem

Eee hadi hayırlısı Ah ben 8 gündür çılgınca kendimi dinleyip araştırdım sitelerde hala devam ediyorumda Beklemek zor,sabretmek zorundayız.ilk denemen mi senin ? Benim ilk.
Ben de aynı durumdayım. İdrar testleri negatif çıkıyor. Ovula marka erken testlerden almıştım. Kan testime 2 gün kaldı. Bir yandan ya tutarsa diğer yandan zaten negatif çıkacak hisleri ile boğuşmak çok zor

Benim dr son günümüz senible vedalaşıyoruz dedi gebelik takip etmiyomuş en ufak bilgide vermedi dünyanın parasını verdik ama 5 dk konuşmadı adam çok kızdım.
Dr arayışına gircem
Uzme kendini, zamanı varmış demekki, doktorlar niye dusunemezler insan duygularini bilmiyorum ama bu da bi sınav bizim icin❤

Dr arayışına gircem
hadi yaaa cok üzücü ben sordum tabiki devm ediyoruz dedi.. ben doktorumdan zaten cok memnundum devam etmesine de sevindim

yaa bulanti benimde aşırı yok annem cok kötüymüs hamileken ablam cok kötüydü kendim gördüm.. ama anneannem asla anlamazmiş hamile oldugunu umarim ona cekiyorumdur ama şuda var bazisinda 7-8 hftlrinda da başlıyor

Arkadaslar merhaba benim bugun igne kullanali 6. Gunumdu ve doktor kontrole cagirmisti...sag yumurtaligimdaki yumurtalar buyumus ama sol yumurtaligin tembel dedi orda 2-3tane yumurta vardi ve halen ayni boyuttalarmis bu ignelere ragmen...doktor bana bir operasyonmi gecirdin dedi yok dedim..boyle bir sey yasayan var mi?sag baya iyiyken sol tarafin sesi solugu cikmamasi

Bende Bugün sonuç öğrenmeye çalışmıyorum zaten.

Bugun transfer olup bugun sonuc ogrenemezsiniz
Zaten zor günler geçiriyoruz ne gerek var insan üstüne baskı psikolojisi yapmaya,Yapmayın lütfen arkadaş bugün öğrenmek için sormadığı besbelli.Sadece çok heyecanlı çok istekli.hepimizde olduğu gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…