insallaah kese biraz sağ tarafsaydymis ortalara gelmesi lazimmis gelmesse ne olur diye de soramadim korkumdan ins hayırlısı olurHadi hayırlı olsunnnnn
Söyleyecek çok şey var ama söylemeye değmez. Stresimizden giriyoruz zaten buraya . Çok güzel ifade etmişsiniz beni -bizi - bu arada. Amacım biraz kafa dağıtmakken daha çok moral bozmak istemiyorumZaten zor günler geçiriyoruz ne gerek var insan üstüne baskı psikolojisi yapmaya,Yapmayın lütfen arkadaş bugün öğrenmek için sormadığı besbelli.Sadece çok heyecanlı çok istekli.hepimizde olduğu gibi
Okadar yoğunlarki muaynede iki laf edip kaçarcasına odaya gidiyo. Açık açık bizim ekip çok yoğun kimse uğraşmaz dedihadi yaaa cok üzücü ben sordum tabiki devm ediyoruz dedi.. ben doktorumdan zaten cok memnundum devam etmesine de sevindim
Bizim için nekadar önemli bi bilseler.Uzme kendini, zamanı varmış demekki, doktorlar niye dusunemezler insan duygularini bilmiyorum ama bu da bi sınav bizim icin❤
o hastaneler sanirim eskiden iyiydi sora bozdular devlet gibi oldularOkadar yoğunlarki muaynede iki laf edip kaçarcasına odaya gidiyo. Açık açık bizim ekip çok yoğun kimse uğraşmaz dedi
Medical parkı kimseye tavsiye etmiyorum birdaha yazayım
Sen de ona bugün vedalaşıyoruz hadi yallah deseydinOkadar yoğunlarki muaynede iki laf edip kaçarcasına odaya gidiyo. Açık açık bizim ekip çok yoğun kimse uğraşmaz dedi
Medical parkı kimseye tavsiye etmiyorum birdaha yazayım
Hayırlısı diyorum tamamen allaha teslimim artık o merkezde çok yıprandım ben.Sen de ona bugün vedalaşıyoruz hadi yallah deseydinboşver canım bulursun daha iyi ilgili bir doktor kafan rahat olur
Hadi bakalımyaa bulanti benimde aşırı yok annem cok kötüymüs hamileken ablam cok kötüydü kendim gördüm.. ama anneannem asla anlamazmiş hamile oldugunu umarim ona cekiyorumdurama şuda var bazisinda 7-8 hftlrinda da başlıyor
Belki gerek kalmazbulanti önleyici bilekliklerden aldim ben sindiden işe yarar belki diye
umarrimm ablamda gördüm ya aşırı korkusu var su içse kusardi 3.katta otururduk zemin kattaki komsu duyarsi kusmasiniBelki gerek kalmaz
Çok üzücüHayırlısı diyorum tamamen allaha teslimim artık o merkezde çok yıprandım ben.
Hiç bir bilgi alamadım konuşmaya vakit ayırmıyolar
Ayy ne kadar zorumarrimm ablamda gördüm ya aşırı korkusu var su içse kusardi 3.katta otururduk zemin kattaki komsu duyarsi kusmasini
Tabi ki baskı yapmak için yazmadım. Ben 3. Gun test yapip kahrolmustum. Psikolojim bozulmjstu. O yuzden cok iyi anlıyorum.Zaten zor günler geçiriyoruz ne gerek var insan üstüne baskı psikolojisi yapmaya,Yapmayın lütfen arkadaş bugün öğrenmek için sormadığı besbelli.Sadece çok heyecanlı çok istekli.hepimizde olduğu gibi
Benim bulantılarım baslamadi henüz ama pazar günü baya soğan yedim hem o akşam hem de pazartesi günü okulda hep soğan tadı geçmedi hiç midemi de yaktı bayaYa güzel kızlar sizlere bir sorum olacak
Benim midem ne yesem yanıyor hiç iyi değilim bulantı çok yok ama deli gibi yanıyor kaynıyor midem sankiAranızda bunu yaşayan var mı daha akşam yemeği yiyemedim korkudan
Ben de bugun oyle oldum sanki. Koca bir kase yoğurt yedim canim. Biraz iyi geldi banaYa güzel kızlar sizlere bir sorum olacak
Benim midem ne yesem yanıyor hiç iyi değilim bulantı çok yok ama deli gibi yanıyor kaynıyor midem sankiAranızda bunu yaşayan var mı daha akşam yemeği yiyemedim korkudan
Benim de doktor konusunda arastirmalarin devam ediyor. Kime ve nereye gideceğim konusunda hic bir fikrim yok.Bizim için nekadar önemli bi bilseler.
Küçük ihmaller bazen büyük şeylere sebep oluyo onlarda biliyo.
Hakkımızda hayırlısı diyelim
Enazından bura varda birbirimize yol gösteriyoruz
Senin transfer 4Kuzum evet 31 Ağustos sabah 09:00 Da perinatolog Cihat Şen’e randevu aldım muayene edecekmiş kese kalp kontrolü yapar dedi asistanı
Hadi bakalim pit pit kalp atışlarını duyKuzum evet 31 Ağustos sabah 09:00 Da perinatolog Cihat Şen’e randevu aldım muayene edecekmiş kese kalp kontrolü yapar dedi asistanı
Kuzumm gelir merak etme. Zaten büyüdükçe yer acacak kendine kese. Ultrason görüntülerine baktim da ileri ki aylarda komple rahmi kapmiyor sanki keseinsallaah kese biraz sağ tarafsaydymis ortalara gelmesi lazimmis gelmesse ne olur diye de soramadim korkumdan ins hayırlısı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?