Ben jele devam ediyorum. İçine kadar ittiriyorjm. Sabah aksam. Ben de ilk başta endiselendim ama progesteron veriyormus bebisler icin cok knemli dedi doktor. Fitil de ayni şekildedir sanirimKızlar transfer sonrası fitile devam ediyor musunuz sizde. Bana devam et dedi de. İnsan korkuyor ya sarar verirsem diye
Ben devam ediyorum ben transfern 10.gününde pozitifi alınca görüştüm doktorla bu ilaçlara en az bi 15 gün daha devam etceksin dediKızlar transfer sonrası fitile devam ediyor musunuz sizde. Bana devam et dedi de. İnsan korkuyor ya sarar verirsem diye
Bizler sadece müşteriyiz gözlerinde insan olarak değerimiz yok.Çok üzücübizler zaten hassasız içinde bulunduğumuz süreç itibariyle
Deneyerek anlayacağız malesef. Gitmeden bilmiyoruz nasıl olacağını herkesin beklentisi farklı başkası memnun olmuş olabilir ama bize iyi geleceğinin garantisi yokBenim de doktor konusunda arastirmalarin devam ediyor. Kime ve nereye gideceğim konusunda hic bir fikrim yok.
Canım boş yani kimyasal gebelik en başlarda kendini belli eder, beta 2 günde bir en az %60 artmazsa, betan gayet yüksek bir durumda şu an, boş gebelik sürecini geçmiş görünüyoesun çok şükür hiç stres yapmaCanim ben de bu bos kese olayını öğrenince strese girdim. Insallah kimsenin başına gelmez. Cok üzücü bir durum olur. Hayirlisi olsun hakkimizdq
Maalesef öyle olmuyor kanda değer gayet düzenli artıyor boş gebelikte kimyasalda düzenli artmıyor ikisini de yaşamış biri olarak paylaşmak istedimCanım boş yani kimyasal gebelik en başlarda kendini belli eder, beta 2 günde bir en az %60 artmazsa, betan gayet yüksek bir durumda şu an, boş gebelik sürecini geçmiş görünüyoesun çok şükür hiç stres yapma
Benim de sol çok iyi 10 tane civari yumurta var ama sagda sadece 2 tane olağan birsey bence bu. Benim doktorum da aynisini dedi sol çok pasif diye ama biraz once catlatma ignemi yaptim persembe sabah opu var insallah o yuzden dert etme bence bunu.Arkadaslar merhaba benim bugun igne kullanali 6. Gunumdu ve doktor kontrole cagirmisti...sag yumurtaligimdaki yumurtalar buyumus ama sol yumurtaligin tembel dedi orda 2-3tane yumurta vardi ve halen ayni boyuttalarmis bu ignelere ragmen...doktor bana bir operasyonmi gecirdin dedi yok dedim..boyle bir sey yasayan var mi?sag baya iyiyken sol tarafin sesi solugu cikmamasi
Beta değerindeki seri artışlar anne adayının kimyasal ya da dış gebelik yaşayıp yaşamadığını gösteriyor. Beta hcg değeri boş gebelik için bir anlam ifade etmiyor. İlk gebeliğimde beta değerim 35 binlere çıkmıştı ama boş gebelikti maalesef. Ama içinizi ferah tutun Allahın izni ile bebekleriniz size tutunacak ve sağlıkla büyüyecek. Bu haftalar çok önemli böyle olumsuz durumları düşünüp kendinizi de bebeğinizi de üzmeyinCanım boş yani kimyasal gebelik en başlarda kendini belli eder, beta 2 günde bir en az %60 artmazsa, betan gayet yüksek bir durumda şu an, boş gebelik sürecini geçmiş görünüyoesun çok şükür hiç stres yapma
Bnm de bugün 5. Gün. Sabah idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktıKuzular Ayın 31 ine kadar zaman geçmiyor sanki daha bugün 4.gün bitecek ,bazen zaman duruyor sanki
Bos mu dolu mu olduğu nasil anlaşılıyor? Kalp atisina bakıp mi karar veriyorlar? Kalp atisi yoksa boş mu diyorlar yoksa keseden mi anlasiliyorBeta değerindeki seri artışlar anne adayının kimyasal ya da dış gebelik yaşayıp yaşamadığını gösteriyor. Beta hcg değeri boş gebelik için bir anlam ifade etmiyor. İlk gebeliğimde beta değerim 35 binlere çıkmıştı ama boş gebelikti maalesef. Ama içinizi ferah tutun Allahın izni ile bebekleriniz size tutunacak ve sağlıkla büyüyecek. Bu haftalar çok önemli böyle olumsuz durumları düşünüp kendinizi de bebeğinizi de üzmeyin
Kese ultrasonda gözüküyor sonrasında bebeğin kalbi gözükmüyor buna boş gebelik deniyor. Bebeğin kalbi ile birlikte ilk aylarda yolk-sac adı verilen ve bebeği besleyen bir yapı daha oluyor kesenin içerisinde ve yolk-sac kalp atışından önce oluşuyor. Yolk-sac yapısının oluşması da boş gebelik olmadığını kalp atışının alınabileceğini gösteriyor. Genelde 7. Hafta içerisinde kalp atışı alınıyor. Ama geç döllenmelerde 10-11.haftalarda da kalp atışı oluşabiliyor. Bu nedenle benim doktorum 11. Haftaya kadar beklemişti.Bos mu dolu mu olduğu nasil anlaşılıyor? Kalp atisina bakıp mi karar veriyorlar? Kalp atisi yoksa boş mu diyorlar yoksa keseden mi anlasiliyor
Yaaa öyle mi hayırlı olsun bende yapmam diyorum ama kendime engel olamıyorum ,demek varsa 5.gün sabahında bile çıkabiliyorBnm de bugün 5. Gün. Sabah idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı
Canım aynı şeyi yaşadım diyeblirim. İlk gün sagda üç solda üç yumurtam vardı sonraki kontrollerde sağdakiler büyürken soldakiler hiç büyümemişti. Son kontrolde sagdakiler 18.5 mm olmuşken soldakiler 11.5 falan anca olmuştu herlde doktor soldaki bi tanesi hiç büyümemiş falan demişti. Snra toplasammı diye düşündü son bi kez daha igneleri yapmamı istedi normalde iki gün erkn toplucaktı ama iki gün geç topladı igneleri bi gün daha yaptırdıgı için. Yumurta toplama günü ekranda sagda 3 solda iki tane olark yazıyodu. Ama toplandıktan sonra dktor geldi ve 6 tane topladık dedi. 5 i döllendi. Birisi gayet iyi dedi 4. Gün transfer etti. Diğerleride 4. Güne geldiler ama cok yavaş ilerlediler. 5. Güne 1 tane geldi ama aradılar ve kalitesi iyi değil transfer edilmez dedielr dondurmamı önermediler. Gebelik vaadetmedigi için. Suanda doktorumun dedgine göre aralarında tek iyi oldugunu düşündüğünü 4. Günde transfer etti bugn 7. Günüm sonuç bekliyorum. Umarım seninkilerde büyür ve kalitelidir. Bende cok üzülmüştm 6 dan nasl üçe düştü diye baya üzüldüm. Doktorum üzülme sayı değil kalite önemli demişti haklıymış. 5 i döllendi ama elde hiçbişey kalmadı umarım transfer edilen saglıklıdır ve hamileyimdirArkadaslar merhaba benim bugun igne kullanali 6. Gunumdu ve doktor kontrole cagirmisti...sag yumurtaligimdaki yumurtalar buyumus ama sol yumurtaligin tembel dedi orda 2-3tane yumurta vardi ve halen ayni boyuttalarmis bu ignelere ragmen...doktor bana bir operasyonmi gecirdin dedi yok dedim..boyle bir sey yasayan var mi?sag baya iyiyken sol tarafin sesi solugu cikmamasi
Kaç tane transfer etmişlerdi,kaçıncı gün embriyosu idi sizinBnm de bugün 5. Gün. Sabah idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı
Bende de aynısı olmuştu canım, yumurtalıklara iğne girip çıkıyor yani aslında opu sonrası yumurtalıkların iyileşmesi için birkaç gün geçmesi gerekiyor, ben de zorlanmıştım ama 4-5 gün içinde rahatlamıştım.Arkadaşlar, opu işlemi yaptırdıktan sonra sıkıntı yaşadınız mı ilk gün çok iyiydim sonrasında oturup kalkarken kasılmalarım oluyor. Bir de idrarimi yaparken sıkıntı yaşıyorum sanki idrar kesem patlayacakmış gibi bir baskı oluyor sizde de böyle yan etkiler olmuş muydu?
Ben transferden sonra ki 15. Gun kontrole gittigimde keseyi gordu. Ama bu birsry ifade etmez dedi bos gebelik mi degil mi bilemeyiz dedi. Sadecw kese var deriz dedi. Dediğiniz yolk kesesi transferin 15. Gunh oluşuyordu da acqba bende mi cikmadi diye endjseleniyorumKese ultrasonda gözüküyor sonrasında bebeğin kalbi gözükmüyor buna boş gebelik deniyor. Bebeğin kalbi ile birlikte ilk aylarda yolk-sac adı verilen ve bebeği besleyen bir yapı daha oluyor kesenin içerisinde ve yolk-sac kalp atışından önce oluşuyor. Yolk-sac yapısının oluşması da boş gebelik olmadığını kalp atışının alınabileceğini gösteriyor. Genelde 7. Hafta içerisinde kalp atışı alınıyor. Ama geç döllenmelerde 10-11.haftalarda da kalp atışı oluşabiliyor. Bu nedenle benim doktorum 11. Haftaya kadar beklemişti.
Kaçıncı gün oluştuğunu bilmiyorum ama boş gebeliğin en önemli belirtilerinden biri de kahverengi çamur şeklinde lekelenme. Bu tarz şeyler yaşamıyorsanız hiç düşünmeyin ayrıca doktorunuz böyle bir şey için çok erken davranmış benceBen transferden sonra ki 15. Gun kontrole gittigimde keseyi gordu. Ama bu birsry ifade etmez dedi bos gebelik mi degil mi bilemeyiz dedi. Sadecw kese var deriz dedi. Dediğiniz yolk kesesi transferin 15. Gunh oluşuyordu da acqba bende mi cikmadi diye endjseleniyorum
Bizler sadece müşteriyiz gözlerinde insan olarak değerimiz yok.
Birde ilk tecrübem hiç hamile kalmadım ben
Yaşım ileri ama çok bilgim yoktur böyle konularda ama diyemedim tabi tamam dedim çıktım
Testin Devamı gelirrr mi bilmiyorum elbette. 5. Gün tek embriyoKaç tane transfer etmişlerdi,kaçıncı gün embriyosu idi sizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?