2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Kusura bakmayın kimyasal gebelikle karıştırmışım tamamen Hepsi bizlerden uzak olsun, sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi hepimiz inşallah

Aynen benim de öyle oldu çünkü sol yumurtalık arkaya saklanmıştı, beslenemiyordu. Rahmin içinden geçip toplayacağız oradaki yumurtaları dedi doktorum. Hatta biz acaba oraya hiç dokunmasanız mı hem rahim zarar görmesin hem de zaten yeterince büyüyememişler deyince doktorum asla olmaz hepsine ihtiyacımız var deyip iki yumurtalıktan da toplamıştı ve sadece o solda gelişememiş dediği yumurtaların tümü sağlıklı çıkmıştı :) 6 embriyo ile başladık biri yaşayamadı biri de bölündü 7 embriyo donduruldu 5.gün. 21inde de 2.kez transfer oldum :)

Tesekkurler bilgi verdiğiniz için.

Rabbim saglikla nasip etsim insallahyalniz benim sol yumurtaligimda 3 tane yumurta gordu ve 6 gundur igne vurulmama ragmen hic buyumemisler sizin de mi oyleydi?olgunlasmadan mi aldilar sizinkileri de

Rabbim saglikla nasip etsim insallahyalniz benim sol yumurtaligimda 3 tane yumurta gordu ve 6 gundur igne vurulmama ragmen hic buyumemisler sizin de mi oyleydi?olgunlasmadan mi aldilar sizinkileri de
Yaklaşık bi 7-8 ay geçti tam hatırlayamıyorum ama soldakiler yeterince büyümemişti ondan eminim :) hatta biz oraya dokunmasak deyince olmaz deneriz demişti. Amin inşallah sağ olun. Sizin toplama işlemi oldu mu

R Rabbim isteyen herkese nasip etsinbu kadar cabaliyoruz maddi manevi yipraniyoruz .Allahim elbette baska seylerle sinamasin ama bu da zor ..benim de amhim dusuk 0.60 ve sag tarafimda 8 yumurta gordu solda 3 tane dedi ama soldakiler hic buyumemis dedi...digerleri sukur buyumus dedi ama tabi kalite onemliymis bakalim bizim kaci toplanacak kaci kaliteli olacak...31 yasindayim 3 kere kendiligimden gebe kaldim ve kapl atisino duymadan 6-7haftaliakken kuretaj oldum...sebep bilinmiyor ama benim is yumurtayla da kalmayacak...esimin spermlerine mikrocip istedik sonra pgt sonra da intrapilid serum ve gerekirse histeroskopi ve rahim hazirlama sonrasi transfer dedik tabi ama bizimkisi bir plan hani kaliteli yumurta olacak da guzel embriyolar olacak da sonra pgt den saglam gelecek de .... Rabbim hayirlisini versin

Yaklaşık bi 7-8 ay geçti tam hatırlayamıyorum ama soldakiler yeterince büyümemişti ondan eminim :) hatta biz oraya dokunmasak deyince olmaz deneriz demişti. Amin inşallah sağ olun. Sizin toplama işlemi oldu mu
Hayir benim bugun igne kullanali 6. Gunumdu ve ilk kontroldu...cuma gene kontrol dedi ve ignelere devam dedi ek olarak da yumurta catlamamasi icin 4 tane igne daha verdi hergun yapmam gereken... ilk defa tup bebek deniyoruz ve amhim 0.60....Rabbim isteyen herkese versin..boynumuzu bukuk birakmason insallah...spontan gelisen 3 gebeligim var ama 3 u de 6-7haftalikken kuretajla bitti

Herşeyin hayrlısı neden olmasın. Evrene olumlu enerji gönermek gerek. Neden olmasın ki olmaması için bi sebep yok yumurtada var spermde illa aralarından biri güzel olacaktır saglıklı olacktır inşallah canım. Benmde amh 0.60 ama benm yumurta sayım daha az ilk tüp bebek denemesinde 2 ymurta toplanmıştı bu sefer 6 toplandı. Sol tarf benmde az çlşıyo tembel. Bende 29 yaşındayım. Sen gebelik görmüşsğn ben hiç kendiliğimden gebe kaşmadım Eşimde bi problem yok çk şükür. Umarm benm transfer edilen embriyomda kalitelidir ve bana tutunmuştur. İnşallah seninde tüm tedavin güzel geçer güzl haberler alırskn

Aminn Allahim razi olsun...benzermis hikayemiz gerci burdaki herkesle bir nebze de olsa kader ortakligi yasiyoruz....kendimi yalniz hissetmedigim tek yer diyebilirim yoksa hep bi eksik hep bi yarim...karamsar olmamin sebebi sanirim gecirdiigm 3 kuretaj ve ben kalp atisini duymadan gercek bir nefes alamayacagimi hissediyorum...evet evren kesinlikle pozitif enerjimizi bekliyor ki ancak bu kada rverebiliyorum cabaliyoruz hergun onlarca ilac ve vitamin aliyiruz,vucudumuza deli gbi hormon yukleyip duruyoruz sanirim umudunuz olmasaydi bunlari zaten yapmazdik ki...Rabbim bu kadar cabamizi bosa atmasin insallah

Umut hep var. Denemeyi hiç bırakmıcaz evlat sahibi olana kadr. Rabbim bizlerede nasip edecek inşallah canım inanıyorum belki bu sefer belki bidahakine ama yumurtamız ve spermimiz oldukca umut hep var

Rabbim kolaylık versin, güç kuvvet versin hayırlısıyla alın bebeğinizi kucağınıza inşallah

Günaydin kizlar..
Pozitif alan canlar aranizda 15 inci gün kan verip sonuc alanlar varmi? Kac cikmisdi?
Benim sonucda birazdan gelecek bakalim nekadar artmis

pinkbuyu canim sen ultrason görüntünde kesenin icinde bisiler görebiliyormusun hayalet gibide olsa bi ince cizgi var. ultrason anında keşke sorsaydım diyorum tamamen boşmu diye bana cmt asla gelmez artık

Umut hep var. Denemeyi hiç bırakmıcaz evlat sahibi olana kadr. Rabbim bizlerede nasip edecek inşallah canım inanıyorum belki bu sefer belki bidahakine ama yumurtamız ve spermimiz oldukca umut hep var
Bu arada sizin yumurta buyutme igneleri verildikten toplamaya kadar herhangi bir hormon testi yapildi mi?e2,fsh....gbi benim sadece ultrasondan bakiliyor da yum.gelisimine?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…