- 3 Mart 2020
- 247
- 163
- 53
- 36
Kusura bakmayın kimyasal gebelikle karıştırmışım tamamenBeta değerindeki seri artışlar anne adayının kimyasal ya da dış gebelik yaşayıp yaşamadığını gösteriyor. Beta hcg değeri boş gebelik için bir anlam ifade etmiyor. İlk gebeliğimde beta değerim 35 binlere çıkmıştı ama boş gebelikti maalesef. Ama içinizi ferah tutun Allahın izni ile bebekleriniz size tutunacak ve sağlıkla büyüyecek. Bu haftalar çok önemli böyle olumsuz durumları düşünüp kendinizi de bebeğinizi de üzmeyin
Aynen benim de öyle oldu çünkü sol yumurtalık arkaya saklanmıştı, beslenemiyordu. Rahmin içinden geçip toplayacağız oradaki yumurtaları dedi doktorum. Hatta biz acaba oraya hiç dokunmasanız mı hem rahim zarar görmesin hem de zaten yeterince büyüyememişler deyince doktorum asla olmaz hepsine ihtiyacımız var deyip iki yumurtalıktan da toplamıştı ve sadece o solda gelişememiş dediği yumurtaların tümü sağlıklı çıkmıştı :) 6 embriyo ile başladık biri yaşayamadı biri de bölündü 7 embriyo donduruldu 5.gün. 21inde de 2.kez transfer oldum :)Arkadaslar merhaba benim bugun igne kullanali 6. Gunumdu ve doktor kontrole cagirmisti...sag yumurtaligimdaki yumurtalar buyumus ama sol yumurtaligin tembel dedi orda 2-3tane yumurta vardi ve halen ayni boyuttalarmis bu ignelere ragmen...doktor bana bir operasyonmi gecirdin dedi yok dedim..boyle bir sey yasayan var mi?sag baya iyiyken sol tarafin sesi solugu cikmamasi
Tesekkurler bilgi verdiğiniz için.Kaçıncı gün oluştuğunu bilmiyorum ama boş gebeliğin en önemli belirtilerinden biri de kahverengi çamur şeklinde lekelenme. Bu tarz şeyler yaşamıyorsanız hiç düşünmeyin ayrıca doktorunuz böyle bir şey için çok erken davranmış bence
Amin Allah bu yolda çaba sarf eden herkesin kalbine göre versinKusura bakmayın kimyasal gebelikle karıştırmışım tamamenHepsi bizlerden uzak olsun, sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi hepimiz inşallah
Tam tersi zarar görmesin diye kullanıyoruz o ilaçları jelleri :) endişelenmeKızlar transfer sonrası fitile devam ediyor musunuz sizde. Bana devam et dedi de. İnsan korkuyor ya sarar verirsem diye
Rica ederim dilerimki yavrunuzu sağlıkla kucağınıza alınTesekkurler bilgi verdiğiniz için.
Rabbim saglikla nasip etsim insallahAynen benim de öyle oldu çünkü sol yumurtalık arkaya saklanmıştı, beslenemiyordu. Rahmin içinden geçip toplayacağız oradaki yumurtaları dedi doktorum. Hatta biz acaba oraya hiç dokunmasanız mı hem rahim zarar görmesin hem de zaten yeterince büyüyememişler deyince doktorum asla olmaz hepsine ihtiyacımız var deyip iki yumurtalıktan da toplamıştı ve sadece o solda gelişememiş dediği yumurtaların tümü sağlıklı çıkmıştı :) 6 embriyo ile başladık biri yaşayamadı biri de bölündü 7 embriyo donduruldu 5.gün. 21inde de 2.kez transfer oldum :)
Yaklaşık bi 7-8 ay geçti tam hatırlayamıyorum ama soldakiler yeterince büyümemişti ondan eminim :) hatta biz oraya dokunmasak deyince olmaz deneriz demişti. Amin inşallah sağ olun. Sizin toplama işlemi oldu muRabbim saglikla nasip etsim insallahyalniz benim sol yumurtaligimda 3 tane yumurta gordu ve 6 gundur igne vurulmama ragmen hic buyumemisler sizin de mi oyleydi?olgunlasmadan mi aldilar sizinkileri de
Rabbim isteyen herkese nasip etsinCanım aynı şeyi yaşadım diyeblirim. İlk gün sagda üç solda üç yumurtam vardı sonraki kontrollerde sağdakiler büyürken soldakiler hiç büyümemişti. Son kontrolde sagdakiler 18.5 mm olmuşken soldakiler 11.5 falan anca olmuştu herlde doktor soldaki bi tanesi hiç büyümemiş falan demişti. Snra toplasammı diye düşündü son bi kez daha igneleri yapmamı istedi normalde iki gün erkn toplucaktı ama iki gün geç topladı igneleri bi gün daha yaptırdıgı için. Yumurta toplama günü ekranda sagda 3 solda iki tane olark yazıyodu. Ama toplandıktan sonra dktor geldi ve 6 tane topladık dedi. 5 i döllendi. Birisi gayet iyi dedi 4. Gün transfer etti. Diğerleride 4. Güne geldiler ama cok yavaş ilerlediler. 5. Güne 1 tane geldi ama aradılar ve kalitesi iyi değil transfer edilmez dedielr dondurmamı önermediler. Gebelik vaadetmedigi için. Suanda doktorumun dedgine göre aralarında tek iyi oldugunu düşündüğünü 4. Günde transfer etti bugn 7. Günüm sonuç bekliyorum. Umarım seninkilerde büyür ve kalitelidir. Bende cok üzülmüştm 6 dan nasl üçe düştü diye baya üzüldüm. Doktorum üzülme sayı değil kalite önemli demişti haklıymış. 5 i döllendi ama elde hiçbişey kalmadı umarım transfer edilen saglıklıdır ve hamileyimdirBiraz uzun oldu kusura bakma
Hayir benim bugun igne kullanali 6. Gunumdu ve ilk kontroldu...cuma gene kontrol dedi ve ignelere devam dedi ek olarak da yumurta catlamamasi icin 4 tane igne daha verdi hergun yapmam gereken... ilk defa tup bebek deniyoruz ve amhim 0.60....Rabbim isteyen herkese versin..boynumuzu bukuk birakmason insallah...spontan gelisen 3 gebeligim var ama 3 u de 6-7haftalikken kuretajla bittiYaklaşık bi 7-8 ay geçti tam hatırlayamıyorum ama soldakiler yeterince büyümemişti ondan eminim :) hatta biz oraya dokunmasak deyince olmaz deneriz demişti. Amin inşallah sağ olun. Sizin toplama işlemi oldu mu
Benim de sol çok iyi 10 tane civari yumurta var ama sagda sadece 2 tane olağan birsey bence bu. Benim doktorum da aynisini dedi sol çok pasif diye ama biraz once catlatma ignemi yaptim persembe sabah opu var insallah o yuzden dert etme bence bunu.
[/QUO
Rabbim isteyen herkese versininsallah saglikli yumurtalar toplarlar hepimizden
Herşeyin hayrlısı neden olmasın. Evrene olumlu enerji gönermek gerek. Neden olmasın ki olmaması için bi sebep yok yumurtada var spermde illa aralarından biri güzel olacaktır saglıklı olacktır inşallah canım. Benmde amh 0.60 ama benm yumurta sayım daha az ilk tüp bebek denemesinde 2 ymurta toplanmıştı bu sefer 6 toplandı. Sol tarf benmde az çlşıyo tembel. Bende 29 yaşındayım. Sen gebelik görmüşsğn ben hiç kendiliğimden gebe kaşmadımR
Rabbim isteyen herkese nasip etsinbu kadar cabaliyoruz maddi manevi yipraniyoruz .Allahim elbette baska seylerle sinamasin ama bu da zor ..benim de amhim dusuk 0.60 ve sag tarafimda 8 yumurta gordu solda 3 tane dedi ama soldakiler hic buyumemis dedi...digerleri sukur buyumus dedi ama tabi kalite onemliymis bakalim bizim kaci toplanacak kaci kaliteli olacak...31 yasindayim 3 kere kendiligimden gebe kaldim ve kapl atisino duymadan 6-7haftaliakken kuretaj oldum...sebep bilinmiyor ama benim is yumurtayla da kalmayacak...esimin spermlerine mikrocip istedik sonra pgt sonra da intrapilid serum ve gerekirse histeroskopi ve rahim hazirlama sonrasi transfer dedik tabi ama bizimkisi bir plan hani kaliteli yumurta olacak da guzel embriyolar olacak da sonra pgt den saglam gelecek de .... Rabbim hayirlisini versin
Aminn Allahim razi olsun...benzermis hikayemiz gerci burdaki herkesle bir nebze de olsa kader ortakligi yasiyoruz....kendimi yalniz hissetmedigim tek yer diyebilirim yoksa hep bi eksik hep bi yarim...karamsar olmamin sebebi sanirim gecirdiigm 3 kuretaj ve ben kalp atisini duymadan gercek bir nefes alamayacagimi hissediyorum...evet evren kesinlikle pozitif enerjimizi bekliyor ki ancak bu kada rverebiliyorum cabaliyoruz hergun onlarca ilac ve vitamin aliyiruz,vucudumuza deli gbi hormon yukleyip duruyoruz sanirim umudunuz olmasaydi bunlari zaten yapmazdik ki...Rabbim bu kadar cabamizi bosa atmasin insallahHerşeyin hayrlısı neden olmasın. Evrene olumlu enerji gönermek gerek. Neden olmasın ki olmaması için bi sebep yok yumurtada var spermde illa aralarından biri güzel olacaktır saglıklı olacktır inşallah canım. Benmde amh 0.60 ama benm yumurta sayım daha az ilk tüp bebek denemesinde 2 ymurta toplanmıştı bu sefer 6 toplandı. Sol tarf benmde az çlşıyo tembel. Bende 29 yaşındayım. Sen gebelik görmüşsğn ben hiç kendiliğimden gebe kaşmadımEşimde bi problem yok çk şükür. Umarm benm transfer edilen embriyomda kalitelidir ve bana tutunmuştur. İnşallah seninde tüm tedavin güzel geçer güzl haberler alırskn
Umut hep var. Denemeyi hiç bırakmıcaz evlat sahibi olana kadr. Rabbim bizlerede nasip edecek inşallah canım inanıyorum belki bu sefer belki bidahakine ama yumurtamız ve spermimiz oldukca umut hep varAminn Allahim razi olsun...benzermis hikayemiz gerci burdaki herkesle bir nebze de olsa kader ortakligi yasiyoruz....kendimi yalniz hissetmedigim tek yer diyebilirim yoksa hep bi eksik hep bi yarim...karamsar olmamin sebebi sanirim gecirdiigm 3 kuretaj ve ben kalp atisini duymadan gercek bir nefes alamayacagimi hissediyorum...evet evren kesinlikle pozitif enerjimizi bekliyor ki ancak bu kada rverebiliyorum cabaliyoruz hergun onlarca ilac ve vitamin aliyiruz,vucudumuza deli gbi hormon yukleyip duruyoruz sanirim umudunuz olmasaydi bunlari zaten yapmazdik ki...Rabbim bu kadar cabamizi bosa atmasin insallah
Rabbim kolaylık versin, güç kuvvet versin hayırlısıyla alın bebeğinizi kucağınıza inşallahHayir benim bugun igne kullanali 6. Gunumdu ve ilk kontroldu...cuma gene kontrol dedi ve ignelere devam dedi ek olarak da yumurta catlamamasi icin 4 tane igne daha verdi hergun yapmam gereken... ilk defa tup bebek deniyoruz ve amhim 0.60....Rabbim isteyen herkese versin..boynumuzu bukuk birakmason insallah...spontan gelisen 3 gebeligim var ama 3 u de 6-7haftalikken kuretajla bitti
Bende bugün kan vericem 14.gün oluyor inşallah güzel artmıştırGünaydin kizlar..
Pozitif alan canlar aranizda 15 inci gün kan verip sonuc alanlar varmi? Kac cikmisdi?
Benim sonucda birazdan gelecek bakalim nekadar artmis
Insallah canim sende yazarsin sonucunu cikincaBende bugün kan vericem 14.gün oluyor inşallah güzel artmıştır
Bu arada sizin yumurta buyutme igneleri verildikten toplamaya kadar herhangi bir hormon testi yapildi mi?e2,fsh....gbi benim sadece ultrasondan bakiliyor da yum.gelisimine?Umut hep var. Denemeyi hiç bırakmıcaz evlat sahibi olana kadr. Rabbim bizlerede nasip edecek inşallah canım inanıyorum belki bu sefer belki bidahakine ama yumurtamız ve spermimiz oldukca umut hep var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?