2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Rabbim kolaylık versin, güç kuvvet versin hayırlısıyla alın bebeğinizi kucağınıza inşallah
Aminnn cumlemizin insallahBu arada sizin yumurta buyutme igneleri verildikten toplamaya kadar herhangi bir hormon testi yapildi mi?e2,fsh....gbi benim sadece ultrasondan bakiliyor da yum.gelisimine?

Hanımlar merhaba herkese, kasıklarımın tam ortasından göbek deliğime kadar orta hatta ince bir çizgi belirdi benim, aynı şey olan var mı acaba?

Merhaba hanımlar 5.gün embriyosu 18 ağustosda transfer edildi test günüm 27 ağustostu 7.gün test yaptırdık 1,2 çıktı sanırım daha da yükselmez. Benim gibi olup sonra yükselen var mı aranızda?

Kuzular Ayın 31 ine kadar zaman geçmiyor sanki daha bugün 4.gün bitecek ,bazen zaman duruyor sanki
22 agustos muydu sizin transfer, benimde 4. Gun aynen gecmiyor ve korkuyorum tutmamasindan, bazen hic anne olamayacam gibi geliyo, bosuna ugrasiyorum gibi, ins hayirli sonuclar aliriz❤

Çok acımasızlar gerçekten. Zaten dünya kadar para kazanıyolar ama hakkını vermiyolar. Devlette nasıldır onu hiç bilmiyorum merak ediyorum açıkçası.
Siz ne aşamadasınız

Benim 15gün bu şekilde lekelenmem oldu çamur gibi ama çok şükür boş değil. En garanti tespit yine usg

Bos mu dolu mu olduğu nasil anlaşılıyor? Kalp atisina bakıp mi karar veriyorlar? Kalp atisi yoksa boş mu diyorlar yoksa keseden mi anlasiliyor
Yolk kesesinden anlaşılıyo canım. Keseden sonra yolk kesesi oluşuyo bu bebek oluşacak anlamına geliyo ama kese göründükten sonra çıkıyo aynı anda görünmüyo.
Dr ne dedi

Yolk kesesinden anlaşılıyo canım. Keseden sonra yolk kesesi oluşuyo bu bebek oluşacak anlamına geliyo ama kese göründükten sonra çıkıyo aynı anda görünmüyo.
Dr ne dedi
Doktor iste kese yeni oluşmuş dedi. Cok erken dedi. Ama kesenin oluşması bebek olduğu anlamına gelmez dedi biz su an keseye ve beta hcg ye bakıp erken gebelik diyebiliyoruz dedi bos gebelik mi degil mi kısmını diyemeyiz dedi

Bu arada sizin yumurta buyutme igneleri verildikten toplamaya kadar herhangi bir hormon testi yapildi mi?e2,fsh....gbi benim sadece ultrasondan bakiliyor da yum.gelisimine?
E2 ve progestronuma bakıldı nerdeyse her kontrolde. Cünkü doktorum taze transfer düşünüyodu hormon durumuna göre yapılıyomuş. O yzden baktılar. Ama fsh fln bakılmadı. Son kontroldede bakılıp taze transfer yapıcam dedi ve taze transfer yaptık

Benim yumurta toplamadan 3 4 gun once yapilmisti testler. Ona gore dondurulmus transfer yapicaz denildi. E2 değerine göre de kac yumurta toplanabilir o cikiyor sanirim. Progesterona bakıp yuksek 1.4 bu yüzden dondurulmus yapicaz demisti doktor

Gereksiz açıklama yaparak kafa karıştırmış sen rahat ol.
Bizde baya bekledik. Önce keseyi gördük benim lekelenmem oluyodu sık sık gidiyoduk.
Biraz zaman geçti yolk kesesi görüldü şimdi kalp atışı bekliycez dedi.
Kalp atışına gittik ses yok orda görüntü varmış ama atışı duyulmuyo zayıf yani.
Bir hafta daha geçsin atışı duyalım dedi.
Bir anda olmuyo bunların hepsi hep aşamalı. Oyüzden rahat ol dr gereksiz konuşmuş bekliycez demek yerine

Kızlar ben bugün dayanamadım ve test yaptım sbh bugün 8. Günüm gerçekmi bu
Ahhh ne kadar güzel İnşallah hayırlı güzel haberleri alırsın.benimde 3.gün embryo canım ve 9.günün test yapmaya cesaretim yok Ama elimde erken gebelik testi yok normal testlerden var.aslında korkumda bu yüzden.Bu sizin yaptıgınız testi hiç görmedim daha önce bu nasıl erken gebelik testimi adı ne testin

Biraz endiswlendim ben de. Daha cok başındayız. Insallah hepimjzin guzel ilerler. Bir sikinti yasamayiz insallah.

Canım buda erken gebelik testi değil sanırım bilmiyorum. Ben yumurtlama testi almıştım innovita diye bir marka internetten yanında göndermişlerdi gebelik testi bi kaç tane. Ama herkes memnundu instgramda falan cok kişi kullanıyodu. Onlardan kalan bi test. Skt 2021 ama test bozulmamıştır demi ya bi skntı yoktur inşallah

Sanmıyorum daha var tarihi neden bozulsun canım.bence keyfini çıkar hatta kan talilide ver bu stresten kurtul.bebişini görmek için bekle artıkbende yarın yapayım bari.benimde belim çok ağrıyor işte adet olcakmışım gibi korkuyorum yapamayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…