Aminnn cumlemizin insallahRabbim kolaylık versin, güç kuvvet versin hayırlısıyla alın bebeğinizi kucağınıza inşallah
22 agustos muydu sizin transfer, benimde 4. GunKuzular Ayın 31 ine kadar zaman geçmiyor sanki daha bugün 4.gün bitecek ,bazen zaman duruyor sanki
Çok acımasızlar gerçekten. Zaten dünya kadar para kazanıyolar ama hakkını vermiyolar. Devlette nasıldır onu hiç bilmiyorum merak ediyorum açıkçası.Merkezleri gezerken görüşme sonrası değerlendirme yapmıştık eşimle. Çoğu merkezden çekip aynısını demiştik, dertleri para diye. Kimi merkezde de sırf doktorun tavrı iyi diye hoşumuza gitti. Yani evet maalesef bu iş koca bir ticaret
Benim 15gün bu şekilde lekelenmem oldu çamur gibi ama çok şükür boş değil. En garanti tespit yine usgKaçıncı gün oluştuğunu bilmiyorum ama boş gebeliğin en önemli belirtilerinden biri de kahverengi çamur şeklinde lekelenme. Bu tarz şeyler yaşamıyorsanız hiç düşünmeyin ayrıca doktorunuz böyle bir şey için çok erken davranmış bence
Yolk kesesinden anlaşılıyo canım. Keseden sonra yolk kesesi oluşuyo bu bebek oluşacak anlamına geliyo ama kese göründükten sonra çıkıyo aynı anda görünmüyo.Bos mu dolu mu olduğu nasil anlaşılıyor? Kalp atisina bakıp mi karar veriyorlar? Kalp atisi yoksa boş mu diyorlar yoksa keseden mi anlasiliyor
Doktor iste kese yeni oluşmuş dedi. Cok erken dedi. Ama kesenin oluşması bebek olduğu anlamına gelmez dedi biz su an keseye ve beta hcg ye bakıp erken gebelik diyebiliyoruz dedi bos gebelik mi degil mi kısmını diyemeyiz dediYolk kesesinden anlaşılıyo canım. Keseden sonra yolk kesesi oluşuyo bu bebek oluşacak anlamına geliyo ama kese göründükten sonra çıkıyo aynı anda görünmüyo.
Dr ne dedi
E2 ve progestronuma bakıldı nerdeyse her kontrolde. Cünkü doktorum taze transfer düşünüyodu hormon durumuna göre yapılıyomuş. O yzden baktılar. Ama fsh fln bakılmadı. Son kontroldede bakılıp taze transfer yapıcam dedi ve taze transfer yaptıkBu arada sizin yumurta buyutme igneleri verildikten toplamaya kadar herhangi bir hormon testi yapildi mi?e2,fsh....gbi benim sadece ultrasondan bakiliyor da yum.gelisimine?
Benim yumurta toplamadan 3 4 gun once yapilmisti testler. Ona gore dondurulmus transfer yapicaz denildi. E2 değerine göre de kac yumurta toplanabilir o cikiyor sanirim. Progesterona bakıp yuksek 1.4 bu yüzden dondurulmus yapicaz demisti doktorE2 ve progestronuma bakıldı nerdeyse her kontrolde. Cünkü doktorum taze transfer düşünüyodu hormon durumuna göre yapılıyomuş. O yzden baktılar. Ama fsh fln bakılmadı. Son kontroldede bakılıp taze transfer yapıcam dedi ve taze transfer yaptık
merhaba bülent hocadan memnunmusunuzHerkese merhabalar bende bülent traş hocanın yanında tedaviye başladım pazartesi yumurtalar toplanacak nasipse cok zor bir süreç allah hepimizin yardımcısı olsun
Benimki 21 i idi ama o günü sıfır olarak hesaplıyorlar ,daha bugün çarşamba22 agustos muydu sizin transfer, benimde 4. Gunaynen gecmiyor ve korkuyorum tutmamasindan, bazen hic anne olamayacam gibi geliyo, bosuna ugrasiyorum gibi, ins hayirli sonuclar aliriz❤
Kaç tane transfer ettiler size,bi de bel ağrısı kasık ağrınız oluyor mu22 agustos muydu sizin transfer, benimde 4. Gunaynen gecmiyor ve korkuyorum tutmamasindan, bazen hic anne olamayacam gibi geliyo, bosuna ugrasiyorum gibi, ins hayirli sonuclar aliriz❤
Gereksiz açıklama yaparak kafa karıştırmış sen rahat ol.Doktor iste kese yeni oluşmuş dedi. Cok erken dedi. Ama kesenin oluşması bebek olduğu anlamına gelmez dedi biz su an keseye ve beta hcg ye bakıp erken gebelik diyebiliyoruz dedi bos gebelik mi degil mi kısmını diyemeyiz dedi
Bende de var o önceden de vardı ama belirginleşti sankiHanımlar merhaba herkese, kasıklarımın tam ortasından göbek deliğime kadar orta hatta ince bir çizgi belirdi benim, aynı şey olan var mı acaba?
Ahhh ne kadar güzelKızlar ben bugün dayanamadım ve test yaptım sbh bugün 8. Günüm gerçekmi bu
Biraz endiswlendim ben de. Daha cok başındayız. Insallah hepimjzin guzel ilerler. Bir sikinti yasamayiz insallah.Gereksiz açıklama yaparak kafa karıştırmış sen rahat ol.
Bizde baya bekledik. Önce keseyi gördük benim lekelenmem oluyodu sık sık gidiyoduk.
Biraz zaman geçti yolk kesesi görüldü şimdi kalp atışı bekliycez dedi.
Kalp atışına gittik ses yok orda görüntü varmış ama atışı duyulmuyo zayıf yani.
Bir hafta daha geçsin atışı duyalım dedi.
Bir anda olmuyo bunların hepsi hep aşamalı. Oyüzden rahat ol dr gereksiz konuşmuş bekliycez demek yerine
Canım buda erken gebelik testi değil sanırım bilmiyorum. Ben yumurtlama testi almıştım innovita diye bir marka internetten yanında göndermişlerdi gebelik testi bi kaç tane. Ama herkes memnundu instgramda falan cok kişi kullanıyodu. Onlardan kalan bi test. Skt 2021 ama test bozulmamıştır demi ya bi skntı yoktur inşallahAhhh ne kadar güzelİnşallah hayırlı güzel haberleri alırsın.benimde 3.gün embryo canım ve 9.günün test yapmaya cesaretim yok Ama elimde erken gebelik testi yok normal testlerden var.aslında korkumda bu yüzden.Bu sizin yaptıgınız testi hiç görmedim daha önce bu nasıl erken gebelik testimi adı ne testin
Sanmıyorum daha var tarihi neden bozulsun canım.bence keyfini çıkar hatta kan talilide ver bu stresten kurtul.bebişini görmek için bekle artıkCanım buda erken gebelik testi değil sanırım bilmiyorum. Ben yumurtlama testi almıştım innovita diye bir marka internetten yanında göndermişlerdi gebelik testi bi kaç tane. Ama herkes memnundu instgramda falan cok kişi kullanıyodu. Onlardan kalan bi test. Skt 2021 ama test bozulmamıştır demi ya bi skntı yoktur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?