Sanırım yarını beklicem test için ya aslnda bende korktugum için yaptım. İki gün bel ve kasık agrısı çektim adet olcakmışcasına. Dün hiç ne agrı ne bişey jaldı sıfır belirti hersey gitti. Sbh uyandım dedm zatn bişey yok belirti yok olmadı işte elimdeki testin birini kullanayım negatifleri görmeye alıştın görde ikna ol dedm ve byle bişey cıktı. Canım cok sağol inşallah kan değerlerimde iyi cıkar herşey yolunda gider. İnşallah seninde güzl haberlerini alalım hepimiz tüm agustos transferlilerin gebeliklerini kutlayalımSanmıyorum daha var tarihi neden bozulsun canım.bence keyfini çıkar hatta kan talilide ver bu stresten kurtul.bebişini görmek için bekle artıkbende yarın yapayım bari.benimde belim çok ağrıyor işte adet olcakmışım gibi korkuyorum yapamayı.
Amiiiin amin.Haber vericem bende sana iletişimde kalalımSanırım yarını beklicem test için ya aslnda bende korktugum için yaptım. İki gün bel ve kasık agrısı çektim adet olcakmışcasına. Dün hiç ne agrı ne bişey jaldı sıfır belirti hersey gitti. Sbh uyandım dedm zatn bişey yok belirti yok olmadı işte elimdeki testin birini kullanayım negatifleri görmeye alıştın görde ikna ol dedm ve byle bişey cıktı. Canım cok sağol inşallah kan değerlerimde iyi cıkar herşey yolunda gider. İnşallah seninde güzl haberlerini alalım hepimiz tüm agustos transferlilerin gebeliklerini kutlayalım
Sonuç çıktımı ben bile heyecanla bekliyorumGünaydin kizlar..
Pozitif alan canlar aranizda 15 inci gün kan verip sonuc alanlar varmi? Kac cikmisdi?
Benim sonucda birazdan gelecek bakalim nekadar artmis
Kuzumm 15. Gun keseyi görmüştüm ben. Muayene olup.Günaydin kizlar..
Pozitif alan canlar aranizda 15 inci gün kan verip sonuc alanlar varmi? Kac cikmisdi?
Benim sonucda birazdan gelecek bakalim nekadar artmis
Nickte boyle kahveyokmu resmen canim çekiliyor.Yolk kesesinden anlaşılıyo canım. Keseden sonra yolk kesesi oluşuyo bu bebek oluşacak anlamına geliyo ama kese göründükten sonra çıkıyo aynı anda görünmüyo.
Dr ne dedi
Ben tiksindim kahveden en sevdiğim şeydi içemiyorum artık.Nickte boyle kahveyokmu resmen canim çekiliyor.
Canım inşallah cok teşekkür ederim benmde dualarım seninle ve hepimizle. Testi yaparsan muhakkak yaz bekliyo olucam güzel haberlerini çiftt çizginiiAmiiiin amin.Haber vericem bende sana iletişimde kalalım☺ Bence sende güzel haberler duyacaksın kan değerinde,Gönlümden dua ediyorum
Ben günde iki kez prolutex yapıyorum cnaım biri saat 11 de biri 23 de. Saatini kendim belirledim doktor bişey söylemedi. Sabah akşam dediler sdce. Cok fark etcgini snmıyorum sdce hergün aynı saatte yapman gerekir sanırımKızlar çok soru soruyorum ama dr prolutex iğne verdi . Ben öğlen yapayım diyorum bunun saati önemli mi sizce. Çünkü akşam estrofem + fitil var üçüncü bir araya gelmesin diye düşündüm
İzmir medical parktaki tüp bebek merkezi kötü diyorlar ama jinekolog volkan emirdar normal kontrollerimi yapıyordu benim. Arkadaşımın da doğum doktoruydu. Çok kibar ve ilgili. Bilginiz olsunOkadar yoğunlarki muaynede iki laf edip kaçarcasına odaya gidiyo. Açık açık bizim ekip çok yoğun kimse uğraşmaz dedi
Medical parkı kimseye tavsiye etmiyorum birdaha yazayım
Evet aynı, hatta hemşire sıkıca tembihledi beni progestan fitili olabildiğince derine it, geride bırakma. İşe yaramaz ve tahriş yapar dedi.Ben jele devam ediyorum. İçine kadar ittiriyorjm. Sabah aksam. Ben de ilk başta endiselendim ama progesteron veriyormus bebisler icin cok knemli dedi doktor. Fitil de ayni şekildedir sanirim
inşallah sıkıca tutunsunAynen benim de öyle oldu çünkü sol yumurtalık arkaya saklanmıştı, beslenemiyordu. Rahmin içinden geçip toplayacağız oradaki yumurtaları dedi doktorum. Hatta biz acaba oraya hiç dokunmasanız mı hem rahim zarar görmesin hem de zaten yeterince büyüyememişler deyince doktorum asla olmaz hepsine ihtiyacımız var deyip iki yumurtalıktan da toplamıştı ve sadece o solda gelişememiş dediği yumurtaların tümü sağlıklı çıkmıştı :) 6 embriyo ile başladık biri yaşayamadı biri de bölündü 7 embriyo donduruldu 5.gün. 21inde de 2.kez transfer oldum :)
Kötü düşünmeyelim, aynı his bana da oluyor. Ama bir arkadaşım 3 kez transfer olup başarısız oldu, 1 ay sonra kendiliğinden hamile kaldı. O yüzden normal denemeye de devam22 agustos muydu sizin transfer, benimde 4. Gunaynen gecmiyor ve korkuyorum tutmamasindan, bazen hic anne olamayacam gibi geliyo, bosuna ugrasiyorum gibi, ins hayirli sonuclar aliriz❤
Bende izmiR medicalpark a gidiyorum şimdilik bir sıkıntı yaşamadım.İzmir medical parktaki tüp bebek merkezi kötü diyorlar ama jinekolog volkan emirdar normal kontrollerimi yapıyordu benim. Arkadaşımın da doğum doktoruydu. Çok kibar ve ilgili. Bilginiz olsun
Esim birazdan almaya gidiyor canm hemen yazacagimSonuç çıktımı ben bile heyecanla bekliyorum
İzmir medicalpark tan mı bahsediyorsunuzOkadar yoğunlarki muaynede iki laf edip kaçarcasına odaya gidiyo. Açık açık bizim ekip çok yoğun kimse uğraşmaz dedi
Medical parkı kimseye tavsiye etmiyorum birdaha yazayım
Ben gunde bir paket sigara iciyordum. Su an sigara kokusu gelsin midem ağzıma geliyor. Bu cok iyi oldu. Ama kahve bağımlılığım da varmis. Her gun bir tane kahve içerdim. Simdi biraktim kahveyi.Ben tiksindim kahveden en sevdiğim şeydi içemiyorum artık.
bana saati önemlii degil ama hep aynı saat aralıgında igne olmaya calıs demşti sabah öglen aksam farketmezKızlar çok soru soruyorum ama dr prolutex iğne verdi . Ben öğlen yapayım diyorum bunun saati önemli mi sizce. Çünkü akşam estrofem + fitil var üçüncü bir araya gelmesin diye düşündüm
PekiBenimki 21 i idi ama o günü sıfır olarak hesaplıyorlar ,daha bugün çarşamba
Evet oluyo, şöyle genelde adet zamanı da sol kasık ağrıyor bende tüp bebeğe başladıgmdan beri, daha öncesi hiç ağrı olmazdı, şimdide sol ağriyor, dun gece 4 5 kere elektrik carpar gibi oldu, hem sag hem sol hem ortada, sizin nasl geciyorKaç tane transfer ettiler size,bi de bel ağrısı kasık ağrınız oluyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?