2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Sanırım yarını beklicem test için ya aslnda bende korktugum için yaptım. İki gün bel ve kasık agrısı çektim adet olcakmışcasına. Dün hiç ne agrı ne bişey jaldı sıfır belirti hersey gitti. Sbh uyandım dedm zatn bişey yok belirti yok olmadı işte elimdeki testin birini kullanayım negatifleri görmeye alıştın görde ikna ol dedm ve byle bişey cıktı. Canım cok sağol inşallah kan değerlerimde iyi cıkar herşey yolunda gider. İnşallah seninde güzl haberlerini alalım hepimiz tüm agustos transferlilerin gebeliklerini kutlayalım

Amiiiin amin.Haber vericem bende sana iletişimde kalalım Bence sende güzel haberler duyacaksın kan değerinde,Gönlümden dua ediyorum

Kızlar çok soru soruyorum ama dr prolutex iğne verdi . Ben öğlen yapayım diyorum bunun saati önemli mi sizce. Çünkü akşam estrofem + fitil var üçüncü bir araya gelmesin diye düşündüm

Amiiiin amin.Haber vericem bende sana iletişimde kalalım☺ Bence sende güzel haberler duyacaksın kan değerinde,Gönlümden dua ediyorum
Canım inşallah cok teşekkür ederim benmde dualarım seninle ve hepimizle. Testi yaparsan muhakkak yaz bekliyo olucam güzel haberlerini çiftt çizginii

Kızlar çok soru soruyorum ama dr prolutex iğne verdi . Ben öğlen yapayım diyorum bunun saati önemli mi sizce. Çünkü akşam estrofem + fitil var üçüncü bir araya gelmesin diye düşündüm
Ben günde iki kez prolutex yapıyorum cnaım biri saat 11 de biri 23 de. Saatini kendim belirledim doktor bişey söylemedi. Sabah akşam dediler sdce. Cok fark etcgini snmıyorum sdce hergün aynı saatte yapman gerekir sanırım

Okadar yoğunlarki muaynede iki laf edip kaçarcasına odaya gidiyo. Açık açık bizim ekip çok yoğun kimse uğraşmaz dedi
Medical parkı kimseye tavsiye etmiyorum birdaha yazayım
İzmir medical parktaki tüp bebek merkezi kötü diyorlar ama jinekolog volkan emirdar normal kontrollerimi yapıyordu benim. Arkadaşımın da doğum doktoruydu. Çok kibar ve ilgili. Bilginiz olsun

E
Ben jele devam ediyorum. İçine kadar ittiriyorjm. Sabah aksam. Ben de ilk başta endiselendim ama progesteron veriyormus bebisler icin cok knemli dedi doktor. Fitil de ayni şekildedir sanirim
Evet aynı, hatta hemşire sıkıca tembihledi beni progestan fitili olabildiğince derine it, geride bırakma. İşe yaramaz ve tahriş yapar dedi.

inşallah sıkıca tutunsun

22 agustos muydu sizin transfer, benimde 4. Gun aynen gecmiyor ve korkuyorum tutmamasindan, bazen hic anne olamayacam gibi geliyo, bosuna ugrasiyorum gibi, ins hayirli sonuclar aliriz❤
Kötü düşünmeyelim, aynı his bana da oluyor. Ama bir arkadaşım 3 kez transfer olup başarısız oldu, 1 ay sonra kendiliğinden hamile kaldı. O yüzden normal denemeye de devam

İzmir medical parktaki tüp bebek merkezi kötü diyorlar ama jinekolog volkan emirdar normal kontrollerimi yapıyordu benim. Arkadaşımın da doğum doktoruydu. Çok kibar ve ilgili. Bilginiz olsun
Bende izmiR medicalpark a gidiyorum şimdilik bir sıkıntı yaşamadım.

bana saati önemlii degil ama hep aynı saat aralıgında igne olmaya calıs demşti sabah öglen aksam farketmez

Kaç tane transfer ettiler size,bi de bel ağrısı kasık ağrınız oluyor mu
Evet oluyo, şöyle genelde adet zamanı da sol kasık ağrıyor bende tüp bebeğe başladıgmdan beri, daha öncesi hiç ağrı olmazdı, şimdide sol ağriyor, dun gece 4 5 kere elektrik carpar gibi oldu, hem sag hem sol hem ortada, sizin nasl geciyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…