2 blastosit dediler, biri daha kaliteli dediler sansi daha yuksek dedi doktorumKaç tane transfer ettiler size,bi de bel ağrısı kasık ağrınız oluyor mu
Senin sonuc geldimi cnmKızlar buarada yarın saat 20.30 da benim doktorumun instagram canlı yayını var pandemide güncel tüp bebek uygulamaları hakkında konuşacakmış eğer izlemek isterseniz dr_hulusi_zeyneloglu instagram hesabı.
1317 canım 14.gün sonucum. 12.gün 650 gelmişti şükürSenin sonuc geldimi cnm
İnşallah tutarKizlar benimde p.tesi transfer oldu 2 adet 5. Gun embriyosu insallah tutunur bebislerim benimde 8 yil oldu. Allah kimsenin kucagini bos birakmasin umarim hepimiz hayirli sonuclar aliriz.
Sükür canim... rabbim saglikla kucagimiza almayi da nasip eder ins.1317 canım 14.gün sonucum. 12.gün 650 gelmişti şükür
Senin de değerin çok iyi canım önceki kaçtı ikiz mi acaba:)Kizlar tsh 5.54 cikti endiselenmelimiyim?
15 inci günüm de degerim 3719 ..
Çok acımasızlar gerçekten. Zaten dünya kadar para kazanıyolar ama hakkını vermiyolar. Devlette nasıldır onu hiç bilmiyorum merak ediyorum açıkçası.
Siz ne aşamadasınız
Bilmm cnm allahim hayirlisini versin.. 9 uncu gün 260 di. Yarin ögrenecegim tek mi cift mi.. ama benim dr hcg ile pek alakasi yok dior ikizlerin ..Senin de değerin çok iyi canım önceki kaçtı ikiz mi acaba:)
Endişelenmeyin ama doktorunuz ile görüşün. Tsh hormonu hamile kadınlar için ayrıca önemli bir hormon ve gebelikte 2.5 altı olmasını istiyorlar. Bana tedavi ile birlikte levotiron 25 mg başladı. Size de muhtemelen bu ilacı verecektir kısa sürede değeriniz istenen seviyeye düşer.Kizlar tsh 5.54 cikti endiselenmelimiyim?
Cok asiri bir deger deyilmi ?Endişelenmeyin ama doktorunuz ile görüşün. Tsh hormonu hamile kadınlar için ayrıca önemli bir hormon ve gebelikte 2.5 altı olmasını istiyorlar. tedavi ile birlikte levotiron 25 mg başladı. Size de muhtemelen bu ilacı verecektir kısa sürede değeriniz istenen seviyeye düşer.
Doğru öyleymiş bhcg ile ilgili değilmiş ama insan düşünmeden edemiyor acaba mı diye:) Hayırlısı ne ise öyle olsun Allah herşeyi kararlar.Bilmm cnm allahim hayirlisini versin.. 9 uncu gün 260 di. Yarin ögrenecegim tek mi cift mi.. ama benim dr hcg ile pek alakasi yok dior ikizlerin ..
Tsh 2,5 sınırında olmalı . Ama ilaç ile düşer. Bende kullanıyorum . Ethytox 50 mg. Büyük ihtimalle endokrin ya da iç hastalıkları doktoruna yönlendirecektir. Ama endişelenmeyinKizlar tsh 5.54 cikti endiselenmelimiyim?
Canim hemsire hep ayni saat zamanında yap demisti bana ben de o nedenle telefonuma alarm kurdum bazen yarim saat 40 dk gecikiyorum. Toplantılar vs oluyor. Ama kurduğum saatte olmaya dikkat ediyorumKızlar çok soru soruyorum ama dr prolutex iğne verdi . Ben öğlen yapayım diyorum bunun saati önemli mi sizce. Çünkü akşam estrofem + fitil var üçüncü bir araya gelmesin diye düşündüm
Canim her gun 2 kata yakin artis olduysa ikiz oluyor sanirim. Beta değerinin yuksek olmasıyla cok ilgili olmuyor.Doğru öyleymiş bhcg ile ilgili değilmiş ama insan düşünmeden edemiyor acaba mı diye:) Hayırlısı ne ise öyle olsun Allah herşeyi kararlar.
Az gelip kesildiyse tutunma kanaması olabilir.Bir daha ve yoğun olursa doktoruna haber ver canım istersen belki test isteyebilir.Bel ağrısı kasık ağrısı çok normalMerhaba kızlar benim de cumartesi oldu transferim 5. Gün Çift embriyo transfer edildi pembemsi bir akıntı oldu normal mi bel ağrısı da var yoğun Çok endişeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?