Bence olabilir hamilelik sırasında kısa süreli kanmalar lekelenmeler olabiliyor doktorlar da söylüyor normal diye ama sen yine de doktoruna bildir canım.Kızlar dün gece 1 damla kan geldi sonrası kahverengi lekenme gibiydi ve devamı geldmedi. Transferin 18. günü bugün. Sizce endişe edilecek bir şey var mı? Doktoruma söylemeli miyim?
Bana hafif kanana olabilir Telaş yapma. Yoğun olursa haber ver dediMerhaba kızlar benim de cumartesi oldu transferim 5. Gün Çift embriyo transfer edildi pembemsi bir akıntı oldu normal mi bel ağrısı da var yoğun Çok endişeliyim
Muhtemelen doktorunuz bu değerin normal bireyler için kabul edilebilir bir değer olduğunu ama hamile olduğunuz için 2.5 altına çekilmesi gerektiğini söyleyecek. Endişe etmeyin, stres daha zararlı şu an, doktor randevunuz ne zaman?Cok asiri bir deger deyilmi ?
Vajinal jel kullanıyorum aslında o pembemsiydi tekrarlamazsa sorun yok bakalım inşallah pozitif sonuçlar alırızBana hafif kanana olabilir Telaş yapma. Yoğun olursa haber ver dedi
Teşekkür ederim canım, az önce dayanamayıp sordum. Hiç bir şey olmaz dedi.Bence olabilir hamilelik sırasında kısa süreli kanmalar lekelenmeler olabiliyor doktorlar da söylüyor normal diye ama sen yine de doktoruna bildir canım.
Benim hepsine bakıldı, onun haricinde ultrasonla da takip edildi. Sorabilirsiniz bence kan değerlerine neden bakılmadığını. Ya da kan değerlerime daha önce hiç bakılmadı ama gerek yok mu acaba vs gibi söyleyebilirsiniz doktoru da kızdırmadan :) ayrıca hsg de çektirdim ben ilk işAminnn cumlemizin insallahBu arada sizin yumurta buyutme igneleri verildikten toplamaya kadar herhangi bir hormon testi yapildi mi?e2,fsh....gbi benim sadece ultrasondan bakiliyor da yum.gelisimine?
ayyy maşallah çok sevindim :) kaçıncı gün embriyosuydu tek mi çift miydi :)Kızlar ben bugün dayanamadım ve test yaptım sbh bugün 8. Günüm gerçekmi bu
Aminn amin inşallahinşallah sıkıca tutunsun❤
ayyy maşallah çok sevindim :) kaçıncı gün embriyosuydu tek mi çift miydi :)
[/QUOTE
4.Gün embriyosuydu. Tek embriyo transferi oldu. Ya test günüm aslnda 31i galiba transfee gününü saymıyoruz bn onu saydıgım için bugn 8. Günüm diye biliyodum ama sanırım 7. Günüm. Ya hala inanmıyorum bende kan vermem lazm ama cok erken yarn belki veririm bilmiyorum inşallah gerçktir inşallah kandada güzl yükselme görürüm
Yarn kese kontrolum var cnm.. kan degerlerimi de yarn degerlendirecekMuhtemelen doktorunuz bu değerin normal bireyler için kabul edilebilir bir değer olduğunu ama hamile olduğunuz için 2.5 altına çekilmesi gerektiğini söyleyecek. Endişe etmeyin, stres daha zararlı şu an, doktor randevunuz ne zaman?
Elen123 canım sende yaptırdınmı bugün test
Eğer öyle dediyse gerek yoktur ama kafana takıldıysa istediğin zaman yaptırabilirsin.Bana 10-15 gün sonra gelceksin demişti cumartesi günü hem kese hem kalp için heraldeBana doktor bi daha test yaptırmana gerek yok dedi pazartesi yüksek çıkınca. Ama benimde aklıma takıldı keşke yaptırsamıydım bugünde. Cumartesi ultrasonla bakalım dedi sabahtan gidicem. Korkularım var bişeyler ters giderse diye. Seninde baya yükselmiş değerin ne zaman gidiceksin kontrole canım.
Eğer öyle dediyse gerek yoktur ama kafana takıldıysa istediğin zaman yaptırabilirsin.Bana 10-15 gün sonra gelceksin demişti cumartesi günü hem kese hem kalp için heralde
Bende de ara ara yine kasık ağrıları var tuvalete sıkışınca gelen ağrı var, ara sıra kasıklarımda aniden giren sonra geçen batma var.Bide kasıklarımda sanki böyle içten gelen bi kaşıntı var ama kaşıyınca geçcek gibi bişey değil içerden gıdıklanma gibiEvet ikisini beraber görüceksin ne güzel canım. Şimdi diyorum cumartesi gidince kötü bişey söylerse bi hafta geçmek bilmez bana yine. Hakkımızda hayırlısı artık 9 ayı zor geçiricez sanırım. Senin belirtilerin falan var mı. Bende gün içinde arada ağrı oluyor kasıklarımda rahmimde. Bide 2-3 gündür sanki rahimden göbeğime doğru bişey seğiriyor gibi.
Ben samsundakine gittimmİzmir medical parktaki tüp bebek merkezi kötü diyorlar ama jinekolog volkan emirdar normal kontrollerimi yapıyordu benim. Arkadaşımın da doğum doktoruydu. Çok kibar ve ilgili. Bilginiz olsun
Samsundaki canım o yakın banaİzmir medicalpark tan mı bahsediyorsunuz
Bende de ara ara yine kasık ağrıları var tuvalete sıkışınca gelen ağrı var, ara sıra kasıklarımda aniden giren sonra geçen batma var.Bide kasıklarımda sanki böyle içten gelen bi kaşıntı var ama kaşıyınca geçcek gibi bişey değil içerden gıdıklanma gibi
Kahveyi günde 1 tane olmak üzere içiyolar aslında. Sigaraya sevindimBen gunde bir paket sigara iciyordum. Su an sigara kokusu gelsin midem ağzıma geliyor. Bu cok iyi oldu. Ama kahve bağımlılığım da varmis. Her gun bir tane kahve içerdim. Simdi biraktim kahveyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?