2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Kızlar dün gece 1 damla kan geldi sonrası kahverengi lekenme gibiydi ve devamı geldmedi. Transferin 18. günü bugün. Sizce endişe edilecek bir şey var mı? Doktoruma söylemeli miyim?
Bence olabilir hamilelik sırasında kısa süreli kanmalar lekelenmeler olabiliyor doktorlar da söylüyor normal diye ama sen yine de doktoruna bildir canım.

Aminnn cumlemizin insallahBu arada sizin yumurta buyutme igneleri verildikten toplamaya kadar herhangi bir hormon testi yapildi mi?e2,fsh....gbi benim sadece ultrasondan bakiliyor da yum.gelisimine?
Benim hepsine bakıldı, onun haricinde ultrasonla da takip edildi. Sorabilirsiniz bence kan değerlerine neden bakılmadığını. Ya da kan değerlerime daha önce hiç bakılmadı ama gerek yok mu acaba vs gibi söyleyebilirsiniz doktoru da kızdırmadan :) ayrıca hsg de çektirdim ben ilk iş

Yarn kese kontrolum var cnm.. kan degerlerimi de yarn degerlendirecek

Elen123 canım sende yaptırdınmı bugün test

Bana doktor bi daha test yaptırmana gerek yok dedi pazartesi yüksek çıkınca. Ama benimde aklıma takıldı keşke yaptırsamıydım bugünde. Cumartesi ultrasonla bakalım dedi sabahtan gidicem. Korkularım var bişeyler ters giderse diye. Seninde baya yükselmiş değerin ne zaman gidiceksin kontrole canım.

Herkese merhabalar uzaktan uzaktan okudum hep yazılanları uzun zaman olmuş konu açılalı geç olacak biraz ama hayırlı olsun diyeyim Allah hiçbirinizin kucaklarını boş bırakmasın sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin herbirimize
Gelelim kisaca benim hikayeme o zaman 5,5 yaşında tüp bebek yöntemiyle dunyaya gelen bir kızım var çok şükür veren Rabbıme 10 senelik evliyim 1 başarılı tüp bebek, 2 normal yolla ,toplamda 3 hamilelik geçirdim normal yolla kaldigim bebeklerimi kaybettim bunun ayrıntısına girmek istemiyorum çünkü kendinize yormanizi istemem geldi geçti diyelim.cooook zor süreçti ama çok şükür 1 evladim var ona daha da sımsıkı sarıldık benim amh düşüklüğüm var eşimde sperm rezerv düşüklüğü. Bir anda tekrar denemeye karar verdik vee temmuz ayında başladık tedavilere en son regl 5 ağustos ,22 ağustos transfer tarihimiz 3 Eylül test tarihimiz (nasıl beklerim o tarihi hiç bilmiyorum tabii ) şimdilik benden bu kadar Allahım hepimize hayırlı olanı nasip etsin hepimize pozitif sonuçları görmeyi nasip etsin inşallah

Eğer öyle dediyse gerek yoktur ama kafana takıldıysa istediğin zaman yaptırabilirsin.Bana 10-15 gün sonra gelceksin demişti cumartesi günü hem kese hem kalp için heralde

Eğer öyle dediyse gerek yoktur ama kafana takıldıysa istediğin zaman yaptırabilirsin.Bana 10-15 gün sonra gelceksin demişti cumartesi günü hem kese hem kalp için heralde

Evet ikisini beraber görüceksin ne güzel canım. Şimdi diyorum cumartesi gidince kötü bişey söylerse bi hafta geçmek bilmez bana yine. Hakkımızda hayırlısı artık 9 ayı zor geçiricez sanırım. Senin belirtilerin falan var mı. Bende gün içinde arada ağrı oluyor kasıklarımda rahmimde. Bide 2-3 gündür sanki rahimden göbeğime doğru bişey seğiriyor gibi.

Bende de ara ara yine kasık ağrıları var tuvalete sıkışınca gelen ağrı var, ara sıra kasıklarımda aniden giren sonra geçen batma var.Bide kasıklarımda sanki böyle içten gelen bi kaşıntı var ama kaşıyınca geçcek gibi bişey değil içerden gıdıklanma gibi

Vallahi vücudumu dinliyorum sürekli değişik şeyler hissediyorum. Ağrı olunca moralim bozuluyor ama olumlu bişeydir diye kendimi avutuyorum. Şimdi bizim kaç haftalık olmuş oluyor onu hesapladın mı sen canım. 4+5 çıkıyor transferden hesaplatınca.

Ben gunde bir paket sigara iciyordum. Su an sigara kokusu gelsin midem ağzıma geliyor. Bu cok iyi oldu. Ama kahve bağımlılığım da varmis. Her gun bir tane kahve içerdim. Simdi biraktim kahveyi.
Kahveyi günde 1 tane olmak üzere içiyolar aslında. Sigaraya sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…