- 19 Nisan 2015
- 2.244
- 2.224
- 133
Çok amin rabbim hayırlısını versin.Ben de bazen devletteki işleyişini merak ediyorum. Pazartesi keseyi gördük. Bakalım inşallah bundan sonrası iyi olur bizim için. Hem endişe hem tatlı heyecan var. Hiç birimizin sevinci yarım kalmasın
Evet internetteki blastokist transferinden hesapladım 4+5 çıkıyorVallahi vücudumu dinliyorum sürekli değişik şeyler hissediyorum. Ağrı olunca moralim bozuluyor ama olumlu bişeydir diye kendimi avutuyorum. Şimdi bizim kaç haftalık olmuş oluyor onu hesapladın mı sen canım. 4+5 çıkıyor transferden hesaplatınca.
Anladim benim dondurulmus yapacagi icin kan degerime bakmadi sanirimE2 ve progestronuma bakıldı nerdeyse her kontrolde. Cünkü doktorum taze transfer düşünüyodu hormon durumuna göre yapılıyomuş. O yzden baktılar. Ama fsh fln bakılmadı. Son kontroldede bakılıp taze transfer yapıcam dedi ve taze transfer yaptık
Ben 2 aydir vitamin aliyorum degerlerime 2 ay once yani ilk doktorla gorusmemizde istemisti ....yumurta toplamak icin bize daha yeni igne verdi acaba yeniden gerek gormemis olabilir.. cunku genelde dojtorla ilk gorusmeden sobra igneler verilir ve o ay yumurta toplanilir..bizum 2 ay vitaminden sonra olunca yeniden gerek gormemis olabilir bir de dondurulmus olacak bizim taze transfer degil belki transfer zamani rahim hazirlarken isterBenim hepsine bakıldı, onun haricinde ultrasonla da takip edildi. Sorabilirsiniz bence kan değerlerine neden bakılmadığını. Ya da kan değerlerime daha önce hiç bakılmadı ama gerek yok mu acaba vs gibi söyleyebilirsiniz doktoru da kızdırmadan :) ayrıca hsg de çektirdim ben ilk iş
Maalesef benim boş gebeliğimde öyle çamur gibi akıntım da olmadı yani bir belirti göstermiyor hcg de düzenli arttı kese de çok düzgündü ve hastasıyla uyumluyduKaçıncı gün oluştuğunu bilmiyorum ama boş gebeliğin en önemli belirtilerinden biri de kahverengi çamur şeklinde lekelenme. Bu tarz şeyler yaşamıyorsanız hiç düşünmeyin ayrıca doktorunuz böyle bir şey için çok erken davranmış bence
Hımm anladımBen samsundakine gittimm
Hayırlı olsun ne zaman transfer oldu kaç tane transfer edildi kaçıncı gün embriyosuKızlar ben bugün dayanamadım ve test yaptım sbh bugün 8. Günüm gerçekmi bu
Hayırlı olsun sizi de ekliyorum listeyeKizlar benimde p.tesi transfer oldu 2 adet 5. Gun embriyosu insallah tutunur bebislerim benimde 8 yil oldu. Allah kimsenin kucagini bos birakmasin umarim hepimiz hayirli sonuclar aliriz.
Kuzum benim Allah razı olsun cümlemiz nasipse şu güzel seslerini duyalım inşallahSenin transfer 4
Hadi bakalim pit pit kalp atışlarını duyben ne zaman kalp atisi icin gitmeliyim diye bugun bir perinatolog a sordum 6 bucuk hqftada dedi. Ama hafta hesabi da yapamadigimdan bilmiylrjm. Haftaya çarşamba gitsem duyulur mu acaba
Tesekkur ederim ekleyin bakalim insallah olumlu olurHayırlı olsun sizi de ekliyorum listeye
Hayırlı olsun kaç tane transfer edildiHerkese merhabalaruzaktan uzaktan okudum hep yazılanları uzun zaman olmuş konu açılalı geç olacak biraz ama hayırlı olsun diyeyim Allah hiçbirinizin kucaklarını boş bırakmasın sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin herbirimize
Gelelim kisaca benim hikayeme o zaman5,5 yaşında tüp bebek yöntemiyle dunyaya gelen bir kızım var çok şükür veren Rabbıme 10 senelik evliyim 1 başarılı tüp bebek, 2 normal yolla ,toplamda 3 hamilelik geçirdim normal yolla kaldigim bebeklerimi kaybettim bunun ayrıntısına girmek istemiyorum çünkü kendinize yormanizi istemem geldi geçti diyelim.cooook zor süreçti ama çok şükür 1 evladim var ona daha da sımsıkı sarıldık benim amh düşüklüğüm var eşimde sperm rezerv düşüklüğü. Bir anda tekrar denemeye karar verdik vee temmuz ayında başladık tedavilere en son regl 5 ağustos ,22 ağustos transfer tarihimiz 3 Eylül test tarihimiz (nasıl beklerim o tarihi hiç bilmiyorum tabii ) şimdilik benden bu kadar Allahım hepimize hayırlı olanı nasip etsin hepimize pozitif sonuçları görmeyi nasip etsin inşallah
Benimde kesem hep düzgündü hatta boyutu düzenli büyüyordu başlarda biz çok bekledik kalp atışı oluşur mu diye artık 11. Haftadan itibaren kese bozulmaya başlamıştıMaalesef benim boş gebeliğimde öyle çamur gibi akıntım da olmadı yani bir belirti göstermiyor hcg de düzenli arttı kese de çok düzgündü ve hastasıyla uyumluydu
Öyle buna karar vermek için çok erken boşuna tedirgin etmiş.Benim doktorum da 9. Haftya kadar bekledi kısmet Rabbim kimseye yaşatmasın şimdi tekrar hamileyim ve time aynı korkular yarın kese için çağırdı inşallah görmek nasip olur.sizin de mi erkek faktörü acaba ondan mı oluyor boş gebelikBenimde kesem hep düzgündü hatta boyutu düzenli büyüyordu başlarda biz çok bekledik kalp atışı oluşur mu diye artık 11. Haftadan itibaren kese bozulmaya başlamıştıÇok zor Allah kimseye yaşatmasın ama arkadaşımızın doktoruna kızdım açıkçası. Hastasının içine böyle bir huzursuzluk vermeden birkaç hafta daha bekleyeceğiz diyebilirdi.
Sebep bulunamadı hem eşime hem bana bir çok test yapıldı hiçbir açıklaması yok. Bu nedenle doktorum ngs yöntemi ile tüp bebek yapacağımızı söyledi inşallah hayırlısı olur. Ama burada başka bir başlıkta yazan bir arkadaşta okumuştum ngs ile detaylı genetik taraması yapılan tüp bebeği boş gebelik oluşturmuşÖyle buna karar vermek için çok erken boşuna tedirgin etmiş.Benim doktorum da 9. Haftya kadar bekledi kısmet Rabbim kimseye yaşatmasın şimdi tekrar hamileyim ve time aynı korkular yarın kese için çağırdı inşallah görmek nasip olur.sizin de mi erkek faktörü acaba ondan mı oluyor boş gebelik
Doktoruma türk kahvesi içebilirmiyim diye sordum, asla dedi. Normalde bile içmemeniz gerekir dedi. Gerekçesini bile soramadan sus pus oldumKahveyi günde 1 tane olmak üzere içiyolar aslında. Sigaraya sevindim
Allah razı olsun darısı başınıza inşallahhhSebep bulunamadı hem eşime hem bana bir çok test yapıldı hiçbir açıklaması yok. Bu nedenle doktorum ngs yöntemi ile tüp bebek yapacağımızı söyledi inşallah hayırlısı olur. Ama burada başka bir başlıkta yazan bir arkadaşta okumuştum ngs ile detaylı genetik taraması yapılan tüp bebeği boş gebelik oluşturmuşAllah nasip etmedikten sonra olmuyor işte. Açıkçası benim de içimde hep bu korku devam edecek dualarım sizinle o pıt pıt atışı duyarsınız inşallah
Bana da nescafe içme dedi. Türk kahvesi olabilir mi dedim. Çok seviyorsan iç bir tane dediDoktoruma türk kahvesi içebilirmiyim diye sordum, asla dedi. Normalde bile içmemeniz gerekir dedi. Gerekçesini bile soramadan sus pus oldum
Çok şaşırdım ya aaa 1 Türk kahvesi 50 mg kafein içeriyor ve doktorların geneli bir küçük Türk kahvesine izin veriyor aslında doktorunun asla demesine çok şaşırdımDoktoruma türk kahvesi içebilirmiyim diye sordum, asla dedi. Normalde bile içmemeniz gerekir dedi. Gerekçesini bile soramadan sus pus oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?