2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Ben de bazen devletteki işleyişini merak ediyorum. Pazartesi keseyi gördük. Bakalım inşallah bundan sonrası iyi olur bizim için. Hem endişe hem tatlı heyecan var. Hiç birimizin sevinci yarım kalmasın
Çok amin rabbim hayırlısını versin.
Sizdede varmı bilmiyorum şimdiden yüzünü gözünü merak ediyorum kime neye benzeyecek esmermi sarışınmı vs.
Hatta dün netten salopet aldım heveslendim erken biliyorum

Evet internetteki blastokist transferinden hesapladım 4+5 çıkıyor

A Anladim benim dondurulmus yapacagi icin kan degerime bakmadi sanirim

Ben 2 aydir vitamin aliyorum degerlerime 2 ay once yani ilk doktorla gorusmemizde istemisti ....yumurta toplamak icin bize daha yeni igne verdi acaba yeniden gerek gormemis olabilir.. cunku genelde dojtorla ilk gorusmeden sobra igneler verilir ve o ay yumurta toplanilir..bizum 2 ay vitaminden sonra olunca yeniden gerek gormemis olabilir bir de dondurulmus olacak bizim taze transfer degil belki transfer zamani rahim hazirlarken ister

Maalesef benim boş gebeliğimde öyle çamur gibi akıntım da olmadı yani bir belirti göstermiyor hcg de düzenli arttı kese de çok düzgündü ve hastasıyla uyumluydu

Kızlar birşey soracağım, taze transfer öncesi progesteron hormonunuza baktılar değilmi, taze mi dondurulmuş mu kararını verebilmek için. Benim 0, 99 çıkmış. Taze transfer yapıldı. Bu konuda bilginize başvurmak istedim

Kizlar benimde p.tesi transfer oldu 2 adet 5. Gun embriyosu insallah tutunur bebislerim benimde 8 yil oldu. Allah kimsenin kucagini bos birakmasin umarim hepimiz hayirli sonuclar aliriz.
Hayırlı olsun sizi de ekliyorum listeye

Kuzum benim Allah razı olsun cümlemiz nasipse şu güzel seslerini duyalım inşallah benim gittiğim gün 6+4 oluyorum doktor o sebeple 31 agustos uygun demiş asistanına bakalım bugüne kadar ben hep 6+2 de vajinal olarak duymuştum ama karından ultrasonla duyulur mu o gün anlayacağım

Hayırlı olsun kaç tane transfer edildi

Maalesef benim boş gebeliğimde öyle çamur gibi akıntım da olmadı yani bir belirti göstermiyor hcg de düzenli arttı kese de çok düzgündü ve hastasıyla uyumluydu
Benimde kesem hep düzgündü hatta boyutu düzenli büyüyordu başlarda biz çok bekledik kalp atışı oluşur mu diye artık 11. Haftadan itibaren kese bozulmaya başlamıştı Çok zor Allah kimseye yaşatmasın ama arkadaşımızın doktoruna kızdım açıkçası. Hastasının içine böyle bir huzursuzluk vermeden birkaç hafta daha bekleyeceğiz diyebilirdi.

Öyle buna karar vermek için çok erken boşuna tedirgin etmiş.Benim doktorum da 9. Haftya kadar bekledi kısmet Rabbim kimseye yaşatmasın şimdi tekrar hamileyim ve time aynı korkular yarın kese için çağırdı inşallah görmek nasip olur.sizin de mi erkek faktörü acaba ondan mı oluyor boş gebelik

Sebep bulunamadı hem eşime hem bana bir çok test yapıldı hiçbir açıklaması yok. Bu nedenle doktorum ngs yöntemi ile tüp bebek yapacağımızı söyledi inşallah hayırlısı olur. Ama burada başka bir başlıkta yazan bir arkadaşta okumuştum ngs ile detaylı genetik taraması yapılan tüp bebeği boş gebelik oluşturmuş Allah nasip etmedikten sonra olmuyor işte. Açıkçası benim de içimde hep bu korku devam edecek dualarım sizinle o pıt pıt atışı duyarsınız inşallah

Allah razı olsun darısı başınıza inşallahhh

Doktoruma türk kahvesi içebilirmiyim diye sordum, asla dedi. Normalde bile içmemeniz gerekir dedi. Gerekçesini bile soramadan sus pus oldum
Çok şaşırdım ya aaa 1 Türk kahvesi 50 mg kafein içeriyor ve doktorların geneli bir küçük Türk kahvesine izin veriyor aslında doktorunun asla demesine çok şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…