2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Kızlar benim 3.gün embryosu ve 9.günüm. Dün yani 8.gününde karnım çok şişti mahvetti beni benimde aklıma ohss gelmedi.bugünde düne nazaran daha iyi ama karnım çok şiş.Doktoruma yazdım hemen kontrol için beni çağırdı. Ve ohss olmuşum,muhtemelen hamile olabileceğimide söyledi.çünkü böyle durumlarda kesin bilgi olmamakla birlikte bu görülüyormuş.cumartesi net belli olacak.Evet arkadaşlar neler yapmam lazım ne yemem ne içmem lazım bunu atlatmam için lütfen öneri ve dualarınızı istiyorum

Bnm transferden bı gün önce 29,69 du progesteron değerim. Normal demişlerdi. Dondurulmuş embriyo ama

Ohss yumurta toplamadan sonra olmuyor muydu. Bir de böyle bi risk mi var takipteyim bendeNeler yapılacağı konusunda. İnşallah hiç birşey çıkmaz . Dualarımdasın

Ohss yumurta toplamadan sonra olmuyor muydu. Bir de böyle bi risk mi var takipteyim bendeNeler yapılacağı konusunda. İnşallah hiç birşey çıkmaz . Dualarımdasın
Doktorda öyle dedi,malesef ki böylede görülebiliyor ama bunun sebebi kesin olmamakla birlikte hcg değerin artıyorsa bu oluşabiliyor dedi.inşallah hamileyimdir ve inşallah kolaylıkla atlatırım bu sıvı birikimini

Salopet diyince bilemedim ne olduğunu. Hemen baktım Google'dan. Bahçıvan diye biliyordum. Sayenizde yeni bir şey öğrendim yaaa ben de çok merak ediyorum kime benzeyecek. Ama bolca dua edelim. Allah vermeyeceğinin hayalini kurdurmaz demişti birileri. Allah'ın hikmeti sonsuz. Herşeyi dileyebiliriz bu arada annem çok iyi kullanır dikiş makinasını. Dilimin ucuna geliyor anne bir şeyler tasarlasam da diksen demek. Ama kendimi durduruyorum. Heveslenmek için erken.

Aslinda benim de haftaya perşembe 6+2 oluyor perşembeye mi kaydirsam randevuyu belki kalp atislarini goruruz.

Ben de 1 hafta önce Istanbulda sosyete pazarında 25 lira kot tulum salopet bulunca aldım hemen Ilk hamileligimde giymemiştim sonra arkadaşlarda görünce icimde kalmıştı neden giymedim diye

Kızlar merhaba, transferimin 8. Günü, dün kan testim 210 çıktı Rabbim hepimize kalbimizdeki duayı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 5. Gün aa kalite çift embriyo transfer edildi, transfer günü sayılmazsa 7, sayılırsa 8. Gün 210 çıkan beta hcg sizce ikiz mi? Bir de çok çok hafif aslında belli belirsiz bir ağrım var kasık bölgemde, 2 gün sonra regli tarihim bu sebepten midir?

Transfer gününü sayıyor benim doktorum o günü 1 sayıyor yani. Doğrudur tabi endişelenmeyin :) varsa elinixde bi tane daha yapın kan vereme kadar içiniz rahatlasın :)

Transfer gününü sayıyor benim doktorum o günü 1 sayıyor yani. Doğrudur tabi endişelenmeyin :) varsa elinixde bi tane daha yapın kan vereme kadar içiniz rahatlasın :)
Merhaba, gebelik testi net bir şekilde çift çizgi çıkınca dün kan verdim betam 210 çıktı, yarın tekrar vereceğim inşallah sağlıklı bir şekilde yükseliyordur

Burada hepimiz birbirimize öyle güzel desek oluyıruz ve enerji veriyoruz ki ... Hemen hemen hepimiz aynı duyguları, aynı endişeleri yaşıyoruz ... Birbirimizi tanımasak ta aynı dili konuşuyoruz ... Bu duygunun hakkını verebilecek, kalpten isteyen herkese, hepimize Rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah

Anladım intralipit serum diye geçiyor değilmi.Birde rahime tutunmayı kolaylaştırıcı bir iğne yapıyolarmış gebelik aşısı diyorlar onu da çok bilmiyorum kontrole gidince sorcam doktoruma
gebelik aşısı yaptırdınız mı acaba? Bülent Tıraş'ın asistanı da gebelik aşısından bahsetti, merak ettim

Ayy maşallah hayırlı olsun :) böyle mesajları okuyunca benim de yapasım geliyor erken erken

Aslında vitaminlerle alakası yok istediği değerlerin. Ama yakın zamanda bakıldığı için istemedi demek ki :) transfer hazırlığında da progesteron ve prolaktin ister büyük ihtimalle. Ben de hiç vitamin kullanmadım ama kullanmak istiyorum hem çok zayıfım hem sürekli halsiz ve yorgunum vs.. siz ne kullanıyorsunuz acaba

Kuzum mesela 5+1 oluyorsa o zaman 5.hafta bitmiş 6.haftadan gün alıyorsun benim de ilk gebelikte kafam karışmıştı
Kuzum bişey sormak istiyorum benim yarın kan testi günüm fakat 8. Gün erken gebelik testi yapmıştım.negatifti ama bugün kahverengi çok Z akıntım gelmiş neden çok korktum bilen arkadaşlar yardımcı.olabiir mi

gebelik aşısı yaptırdınız mı acaba? Bülent Tıraş'ın asistanı da gebelik aşısından bahsetti, merak ettim
Benim transferden 5 gün önce rahim içine leucostim iğne sıkıldı gebelik aşısı ona deniyordu sanırım evet yaptırdım benim doktorum tüm hastalarına yapıyor.Leucostim rahime kan akışını sağlıyormuş tutunmayı kolaylaştırıyormuş normalde kanserli hastalarda kemik iliğinden akyuvar üretilmesini sağlayan bir iğne.Transferden sonra da leucostim tek iğneyi göz kararı 5e bölüyorum 1/5ini hergün göbekten yapıyorum.

Merhaba bende ohss oldum yumurta toplamasından sonra hatta transfer günü iyice şiştim iptal oldu donduruldu doktorum bana enerji içeceği iç dedi ben nefes bile alamıyordum bol bol dinlenmeye çalış ,geçmiş olsun

Ocean D3 k2 damla ,multivitamin,dhea 50 mg ,nac 600,proxywomen,b12 dil alti ve esime de bi kac vitamin verdi ikimiz de 2 aydir kullaniyiruz ve devam edin dedi...ayrica gunde 1 yemek kasigi ev yapimk salca tuketmeye calisin dedi sonra corek otu salatalara atin dedi bir de zencefil,zerdecal,kisnis tohumu unu,uzum cekirdegi unu,keciboynuzu unu bal ve tarcin karistirip suyla esine icir dedi ...bir de gun de 1 er tane kuru incir yiyin dedi ve benden de zayiflamami istedi..70 kg idim 1.5 ayda 7 kg verdim suan 63 kg oldum diyetisyenle beraber ilerliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…