- 1 Kasım 2016
- 759
- 1.016
- 113
Selam anniş biz buradayız nabersin diyorlarKızlar benim 6. ve 7. gün testlerini atıyorum, 6. gün hayalet gibiydi bugün 7. gün biraz belirginleşmiş var mı sizce hamilelik? 4. gün embriyosu 19 ağustosta taze transfer 2 tane yapılmıştı.
Hayirli olsun ..rabbim kucagina almayi da nasip etsinKızlar benim 6. ve 7. gün testlerini atıyorum, 6. gün hayalet gibiydi bugün 7. gün biraz belirginleşmiş var mı sizce hamilelik? 4. gün embriyosu 19 ağustosta taze transfer 2 tane yapılmıştı.
Cnm napdin .. güzel haberler ver bize insallahKızlar selam bugün kese için gideceğim çok korkuyorum dualarınızı esirgemeyin lütfen saat 14:00 da
inşallah vardır canım önceki de haziranda olmuştu kimyasalla sonuçlanmıştı kan tahlilleri görmeden sevinemiyorum :)Selam anniş biz buradayız nabersin diyorlarHadi hayırlı olsun Canım ♥
Canım senin transferin oldumu peki ?Merhaba bende geçen ctesi opu yaptırmıştım. Hatta buraya yazıp arkadaşlara şişkinlik ya da idrar yaparken sıkıntı çeken var mı diye sormuştum. Başlarda operasyon geçirdiğimiz için onun sıkıntısıdır diye dişimi sıktım ama bu sabah çok kötüydüm işe giderken pantolonlarıma sığamadım karnım taş gibi şişmişti. Doktora yazdım acil gel dedi ohss olmuşum. Aslında çok fazla yumurta toplanmadı benden ama anlamadımSerum taktılar ve adetimi hızlandırmak için ilaçlar verdi. Opu olan arkadaşlar aman benim gibi dişinizi sıkıp kendinizi ihmal etmeyin
İnşallah Rabbim tez zamanda kucağınıza bebeğinle doldursun.Canı yürekten duamdasın,ve isteyen herkese rabbim nasip etsinBenim sonuç maalesef negatif. Bu uzun ve meşakkatli yolda herkese kolaylıklar ve güzel haberler dilerim
Hadi gozun aydin cnm. Insallah bende birazdan guzel haberlerle gelirim..Allah hepinizden razı olsun şükür keseyi gördük yolk sac kesesi de oluşmuş ama kalp atışı için on gün sonra gel dedi Rabbim sizlere de nasip etsin dualarınız için teşekkür ediyorum sizler de her daim
Evet cnm hormon aliyoruz onla ilgili, progesteronİlk haftalarında olan gebeler, sizin de regli ağrısı gibi hafif kasık ağrınız oluyor muydu? Normal değil mi bu durum ?
Benim embriyolarım genetik taramaya gidecek yarın o yüzden yaklaşık 1.5 ay sonra transfer olacağımCanım senin transferin oldumu peki ?
Allah devamını getirsin ben 2. De pozitifi gordum kimyasalı yasadm, ins bu son olur amacimiza kavusurzinşallah vardır canım önceki de haziranda olmuştu kimyasalla sonuçlanmıştı kan tahlilleri görmeden sevinemiyorum :)
Hayırlısı olsun inşalalhBenim embriyolarım genetik taramaya gidecek yarın o yüzden yaklaşık 1.5 ay sonra transfer olacağım
Ne güzel haber tebrik ederimAllah hepinizden razı olsun şükür keseyi gördük yolk sac kesesi de oluşmuş ama kalp atışı için on gün sonra gel dedi Rabbim sizlere de nasip etsin dualarınız için teşekkür ediyorum sizler de her daim
Sen de güzel haberlerle dön canımBende saat 17 de gidecegim cnm... kese icin.. allahim hayirlisini versin.. benimde kalbim agzimda atiyor resmen .. bol sans canm hersey gönlümce olsun..mucizr bebegimizden güzel haberlerle gel insallag
Siz transfer olduysanız ilaç kullanamazsınız tabi, doktor yiyecek tavsiyesi vermedi ama hareket ederken ani hareket etme felan dedi. Bende bol bol su içiyorum bir de gaz yapacak şeyler yemiyorum ama asıl rahatlamaya bugün serum verilince kavuştumHayırlısı olsun inşalalhBende ohss oldum ama transferden sonra oldum yani tansferin 8. Günü falan. Geçmesi için ek birşeyler yaptın mı ? Yeme içme olarak tavsiyen varmı ?
yerleşme kanaması olabilir mi kullandığınız ilaçlardan bile adet olunmuyo ilaçları bırakana kadar geneldeKızlar cuma günü transfer olmuştum adet oldum ;( 6.günde
Ayy çok mutlu oldum biz aynı gün transfer olmuştuk sizinle :) ben de yapıcam yarın artık sabredemiyorumKızlar Merhaba, bnm de bugün 7. Günüm. Testim bu şekilde. Bnde 5. Günden başladı çok şükür ikinci çizgi ❤ asıl test günüm pazar
Şimdi idrar testi yaptım silik çıktı bi de ;(yerleşme kanaması olabilir mi kullandığınız ilaçlardan bile adet olunmuyo ilaçları bırakana kadar genelde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?