2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Kızlar benim 6. ve 7. gün testlerini atıyorum, 6. gün hayalet gibiydi bugün 7. gün biraz belirginleşmiş var mı sizce hamilelik? 4. gün embriyosu 19 ağustosta taze transfer 2 tane yapılmıştı.
Selam anniş biz buradayız nabersin diyorlar Hadi hayırlı olsun Canım

Kızlar benim 6. ve 7. gün testlerini atıyorum, 6. gün hayalet gibiydi bugün 7. gün biraz belirginleşmiş var mı sizce hamilelik? 4. gün embriyosu 19 ağustosta taze transfer 2 tane yapılmıştı.
Hayirli olsun ..rabbim kucagina almayi da nasip etsin

Canım senin transferin oldumu peki ?

Merhaba arkadaşlar Yeni katıldım aranıza bende 22 ağustosta dondurulmuş transferi oldum iki tane. İlk günü saymassak bugün 5.günüm. İkinci günden beri kasıklarda batma var. Bugünde adet olacakmışım gibi his var. İnsan ister istemez olumsuza gidiyor

Benim embriyolarım genetik taramaya gidecek yarın o yüzden yaklaşık 1.5 ay sonra transfer olacağım
Hayırlısı olsun inşalalh Bende ohss oldum ama transferden sonra oldum yani tansferin 8. Günü falan. Geçmesi için ek birşeyler yaptın mı ? Yeme içme olarak tavsiyen varmı ?

Bende saat 17 de gidecegim cnm... kese icin.. allahim hayirlisini versin.. benimde kalbim agzimda atiyor resmen .. bol sans canm hersey gönlümce olsun..mucizr bebegimizden güzel haberlerle gel insallag
Sen de güzel haberlerle dön canım

Hayırlısı olsun inşalalh Bende ohss oldum ama transferden sonra oldum yani tansferin 8. Günü falan. Geçmesi için ek birşeyler yaptın mı ? Yeme içme olarak tavsiyen varmı ?
Siz transfer olduysanız ilaç kullanamazsınız tabi, doktor yiyecek tavsiyesi vermedi ama hareket ederken ani hareket etme felan dedi. Bende bol bol su içiyorum bir de gaz yapacak şeyler yemiyorum ama asıl rahatlamaya bugün serum verilince kavuştum

Kızlar Merhaba, bnm de bugün 7. Günüm. Testim bu şekilde. Bnde 5. Günden başladı çok şükür ikinci çizgi ❤ asıl test günüm pazar
Ayy çok mutlu oldum biz aynı gün transfer olmuştuk sizinle :) ben de yapıcam yarın artık sabredemiyorum allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…