Sanki gözüküyor ama kuruduktan sonra da gözüküyor böyle. 5 dakika içinde çektiyseniz bu fotoğrafı, testte hata yoksa gebelik var gibi görünüyor :)
Hayırlı olsun canım,Allah hepinizden razı olsun şükür keseyi gördük yolk sac kesesi de oluşmuş ama kalp atışı için on gün sonra gel dedi Rabbim sizlere de nasip etsin dualarınız için teşekkür ediyorum sizler de her daim
Nasıl olur bu canım doktor hatası bariz progestan değerini ayarlayamadı demek doktorun bir şey dedi miKızlar cuma günü transfer olmuştum adet oldum ;( 6.günde
Maşallah canım çok netKızlar Merhaba, bnm de bugün 7. Günüm. Testim bu şekilde. Bnde 5. Günden başladı çok şükür ikinci çizgiasıl test günüm pazar
Aradım hasta oldum ilaçları bırakıyorum dedim tamam dedi attım bende hatta hepsini açıp açıp attım hatta o ağlamayla,az önce doktor aradı belki yerleşme kanamasıdır ilaçlara devam et yarın kan testi yaptırın bize de haber verin dediHayırlı olsun canım,ilaçlara aynı şekilde devam et dedi mi, değişiklik var mi?
Görünüyor çizgi canım kaçıncı günün
Canım ikinci çizgi çok silik çıkmış çok yoğun değilse yerleşme kanaması olabilir.
Transferden kısa süre önce veya transfer sırasında ovitrelle kullandınmı?Belki de kullandığım ilaçlardan testte ikinci çizgi çıkmıştır yarın kanda bakalım ;(
Bugün 6.gün adet oldum test vardı öylesine yapayım dedim 2.çizgi çıktı gittim bi tane daha aldım onda da çıktıGörünüyor çizgi canım kaçıncı günün
Ben transferden önce prednol estrefem progestan fitil ,coraspirin folikasit kullandım ,transferden sonra sadece progestan fitil ile estrfem ikisi de günde 3 kez kullanıyordumTransferden kısa süre önce veya transfer sırasında ovitrelle kullandınmı?
Gebelikte veriliyor genelde. Aç karna içmen gerekiyor o da biraz mideyi rahatsız ediyorKızlar ferritin değerim düşük çıkmış, ferra sanol yazmış dr. Kullanan var mı, yan etkisinden endişe ediyorum.
Ben transferden 6 gün önce kullandım çift çizgi çıkmasına etkisi var mıdır sizce?Transferden kısa süre önce veya transfer sırasında ovitrelle kullandınmı?
Bende öncesi estrofem 3 tane fitil 2 tane coraspin vitamin kullanıyordum hepsine devam dedi bir de üstüne göbekten iğne verdiBen transferden önce prednol estrefem progestan fitil ,coraspirin folikasit kullandım ,transferden sonra sadece progestan fitil ile estrfem ikisi de günde 3 kez kullanıyordum
Bazen donmuş transferinden önce de ovitrelle verebiliyorlar ben transferden 5 gün önce vurmuştum ovitrelle i onda hcg var testi yanıltabiliyo oyüzden sordum sende silik de olsa çıkmış moralini bozma kanaman durduysa tutunmadır inşallah yükselir kan değerin deBen transferden önce prednol estrefem progestan fitil ,coraspirin folikasit kullandım ,transferden sonra sadece progestan fitil ile estrfem ikisi de günde 3 kez kullanıyordum
Ben cuma günü transfer olmuştum bugün test yaptım sizinki gibi silik çıktı ve bugün de hafif kahverengi lekelenmem oldu 1-2 damla. İnşallah yerleşme kanamasıdır yaşadığınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?