2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Kızlar ferritin değerim düşük çıkmış, ferra sanol yazmış dr. Kullanan var mı, yan etkisinden endişe ediyorum.

Hayırlı olsun canım, ilaçlara aynı şekilde devam et dedi mi, değişiklik var mi?

Hayırlı olsun canım, ilaçlara aynı şekilde devam et dedi mi, değişiklik var mi?
Aradım hasta oldum ilaçları bırakıyorum dedim tamam dedi attım bende hatta hepsini açıp açıp attım hatta o ağlamayla,az önce doktor aradı belki yerleşme kanamasıdır ilaçlara devam et yarın kan testi yaptırın bize de haber verin dedi

Ben transferden önce prednol estrefem progestan fitil ,coraspirin folikasit kullandım ,transferden sonra sadece progestan fitil ile estrfem ikisi de günde 3 kez kullanıyordum
Bende öncesi estrofem 3 tane fitil 2 tane coraspin vitamin kullanıyordum hepsine devam dedi bir de üstüne göbekten iğne verdi

Ben transferden önce prednol estrefem progestan fitil ,coraspirin folikasit kullandım ,transferden sonra sadece progestan fitil ile estrfem ikisi de günde 3 kez kullanıyordum
Bazen donmuş transferinden önce de ovitrelle verebiliyorlar ben transferden 5 gün önce vurmuştum ovitrelle i onda hcg var testi yanıltabiliyo oyüzden sordum sende silik de olsa çıkmış moralini bozma kanaman durduysa tutunmadır inşallah yükselir kan değerin de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…