- 20 Nisan 2019
- 6.444
- 8.244
- 148
- 35
İğne tavsiye etmedi mi doktor canımGözüküyor mu 6.gündü bugün kanamadan sonra yaptım ikisini de az önce
Pruloton iğne mi olsan mi bir acile git bence kan ver duruma göre iğne ol canımBugün 6.gün adet oldum test vardı öylesine yapayım dedim 2.çizgi çıktı gittim bi tane daha aldım onda da çıktı
Olabiliyo canım etkisi 10-12 günde geçiyo diyorlar ovitrelle in ben de 5.gün test yaptım bende ikinci çizgi belirgin çıkmıştıBen transferden 6 gün önce kullandım çift çizgi çıkmasına etkisi var mıdır sizce?
Yaa ben tam 12 gün önce ayın 15. İnde vurmuştum ondan çift çizgi çıkmış demek ki. Sağ olun bilgi için.Olabiliyo canım etkisi 10-12 günde geçiyo diyorlar ovitrelle in ben de 5.gün test yaptım bende ikinci çizgi belirgin çıkmıştı
İnşallah canım ,nasıl canım sıkıldı anlatamam ;(Ben cuma günü transfer olmuştum bugün test yaptım sizinki gibi silik çıktı ve bugün de hafif kahverengi lekelenmem oldu 1-2 damla. İnşallah yerleşme kanamasıdır yaşadığınız.
Canım 12 gün önceyse etkisi geçmiştir ben transferden 5 gün önce vurdum ama 1/3 ünü vurdum 5.gün testte çıktı sonra da güzel ilerledi şükür korkma seninde vardırYaa ben tam 12 gün önce ayın 15. İnde vurmuştum ondan çift çizgi çıkmış demek ki. Sağ olun bilgi için.
Yumurta toplamadan sonra ohss olmuştum sonra dondurmuştuk 1 ay ara vermiştik belki de ondan vermedi yada yarın ki test sonucuna göre verir umarımİğne tavsiye etmedi mi doktor canım
Ya gerçekten bazı doktorlar inanılmaz benim de ilk transferimde ağızdan progestan ve folik asit verdi sadece test günüm gelmeden adet oldum.şimdi birsürü ilaç iğne kullanıyorum demekki tutmasına yardımcı bu iğneler.Tutmasa bile İnsanların daha test günü gelmeden kanama yaşamadına ne gerek var tutmayacaksa embriyodan tutmasın boşuna moral bozukluğuK kalpsizce Canım testlerin öyle silik değil baya baya belli oluyor ovitrelle kullanmamışsın sanırım eğer kullanmadıysan Allah’ın izniyle gebesin ama kanama miktarın nasıl rengi nasıl açık kırmızı mı pembemsi mi kahverengi gibi mi az mı geliyor yoksa adet olur gibi mi bilerek soruyorum bence hiç durma hemen kan ver ve gerekirse proluton veya progestan olman gerekebilir bu doktorların rahatlığına da deliriyorum neden bilgilendirmiyorlar seni
İnşallah çok teşekkür ederim olumsuza yer yok zaten elbet zamanı gelicekInsallah en kısa zamanda gönlünüze göre olsun her şey hic olumsuz düşünmeyin
o ilaçtan kullanmadım transferden sonra fitil ile estrofem kullanıyordum ilk kırmızı geldi sonra pembeye döndü fitil aldım tekrar koydum şimdi bişey gelmiyor ama belki de fitil gelişini kapattığı için gelmiyordur ama bildiğimiz adet ağrım akşam eşim gelince gitcem kan testineK kalpsizce Canım testlerin öyle silik değil baya baya belli oluyor ovitrelle kullanmamışsın sanırım eğer kullanmadıysan Allah’ın izniyle gebesin ama kanama miktarın nasıl rengi nasıl açık kırmızı mı pembemsi mi kahverengi gibi mi az mı geliyor yoksa adet olur gibi mi bilerek soruyorum bence hiç durma hemen kan ver ve gerekirse proluton veya progestan olman gerekebilir bu doktorların rahatlığına da deliriyorum neden bilgilendirmiyorlar seni
Transferden sonra mı tutunması için iğne veriyorlarYa gerçekten bazı doktorlar inanılmaz benim de ilk transferimde ağızdan progestan ve folik asit verdi sadece test günüm gelmeden adet oldum.şimdi birsürü ilaç iğne kullanıyorum demekki tutmasına yardımcı bu iğneler.Tutmasa bile İnsanların daha test günü gelmeden kanama yaşamadına ne gerek var tutmayacaksa embriyodan tutmasın boşuna moral bozukluğu
Sanırım.. çünkü bana da bir iğne verdi gün aşırı yapmamı söyledi adı prolutexTransferden sonra mı tutunması için iğne veriyorlar
Valla aynı şekilde devam dedi sakın bizden habersiz ilaçları kesme dedi hatta ben decortu içmesem olmaz mı dedim olmaz dedi çok düşük doz zaten dedi bebeğin gelişimi için kullanmalısın bunların hepsini dedi çok ısrar ettim decortu bari kullanmayayım diye kabul etmediHayırlı olsun canım,ilaçlara aynı şekilde devam et dedi mi, değişiklik var mi?
Evet canım progesteronun iğnesini de veriyorlar karından veya kalçadan vırduruyorsun rahimin stabil kalmasını sağlıyo kanamaları engelliyo sen kanaman kesildimi istersen sor doktoruna vurdurTransferden sonra mı tutunması için iğne veriyorlar
Canım sen kaçıncı haftada duydun kalbiİğne tavsiye etmedi mi doktor canım
Fitili koydum ayaklarımı duvara dayadım yarım saattir öyle yatıyorum herhalde ondan gelmiyorEvet canım progesteronun iğnesini de veriyorlar karından veya kalçadan vırduruyorsun rahimin stabil kalmasını sağlıyo kanamaları engelliyo sen kanaman kesildimi istersen sor doktoruna vurdur
Canım bhcg arttıkca mide bulantışarı da başlıyomuş malesef bulantıya bağlı kilo kaybı da oluyo prilam diye bir ilaç varmış bulantı için istersen sor doktoruna çok da kullanmamak gerekiyormuş amaKızlar aşırı mide bulantım ve iştahsızlığım var aranızda yaşayan var mı hiç iyi değilim ayağa bile kalkamıyorumÖnerileriniz var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?