2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Kızlar ben gün aşırı yapıyorum prolutex i acaba ondan mı Bugün acayip bir bel kasık ağrım oluyor. Sanki adet olacakmışım gibi. Dün yaptım Bugün yapmadım iğneyi
Bana koronodan dolayı çok hastaneye gitmemem için prolutex karından önermişti normalde progestan kalçadan kullanıyordum ama prolutex kullancaksan her gün vur progestan kullancaksan gün aşırı vurdurabilirsin demişti.Progestan biraz daha etkili sanırım

Çok korkuyorum inşallah adet olmam

[QUOTE="nitro, post: 64980885, member: 983498"
Canım 12 gün önceyse etkisi geçmiştir ben transferden 5 gün önce vurdum ama 1/3 ünü vurdum 5.gün testte çıktı sonra da güzel ilerledi şükür korkma seninde vardır
[/QUOTE]
Ben tamamını vurmuştum yarın tekrar test yaparım inşallah vardır canım

Hadi hayırlı olsun canım sağlıkla kalp atışını da duyarsın inşallah darısı bize.İlaçlara devam ediyormusun bide vitamin takviyesini sordun mu?

Gözün aydın Allah sağlıkla kucağına aldığınıda göstersin canım. Darısı inşallah bizlere. Kaç haftalıkken görmüş oldun keseyi. Cumartesi çağırdı beni doktorum göremezse diye tedirginim erken biraz.

İkinci kese sonradan oluşabilir canım hayırlısı hakkında

kizlae bir sey sorcam. Crinone jel kullanan var mı? Sabah kullandığım jel 10 saat sonra parca parca kahverengi geldi. Dusuk falan degildir degil mi

Canjm transferden kac gun sonra besleme yerini görüyorsunuz kesenin bos mu dolu mu oldgu belli oluyor?

Gözünüz aydın canim insallah saglikla alirsin kucagina

Sizin adınıza acayip sevindim yaNe güzel haber, Rabbim sağlıkla kucağınıza aldırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…