Bana koronodan dolayı çok hastaneye gitmemem için prolutex karından önermişti normalde progestan kalçadan kullanıyordum ama prolutex kullancaksan her gün vur progestan kullancaksan gün aşırı vurdurabilirsin demişti.Progestan biraz daha etkili sanırımKızlar ben gün aşırı yapıyorum prolutex i acaba ondan mı Bugün acayip bir bel kasık ağrım oluyor. Sanki adet olacakmışım gibi. Dün yaptım Bugün yapmadım iğneyi
Çok korkuyorum inşallah adet olmamBana koronodan dolayı çok hastaneye gitmemem için prolutex karından önermişti normalde progestan kalçadan kullanıyordum ama prolutex kullancaksan her gün vur progestan kullancaksan gün aşırı vurdurabilirsin demişti.Progestan biraz daha etkili sanırım
Yok olmazsın doktorun ayarlamıştır iğneyiÇok korkuyorum inşallah adet olmam
6+4 te canımCanım sen kaçıncı haftada duydun kalbi
Hadi hayırlı olsun canım sağlıkla kalp atışını da duyarsın inşallah darısı bize.İlaçlara devam ediyormusun bide vitamin takviyesini sordun mu?Benim kese de gorundu kizlar gayet saglikli.. bir kese var tek gebelik yani degerlerle hic alakasi yok birdaha gormus olduk. Kalp atisi haftaya . Beslenme yeri de olusmus ufacik yuzuk gibi cikti resimde... rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin
Benim kese de gorundu kizlar gayet saglikli.. bir kese var tek gebelik yani degerlerle hic alakasi yok birdaha gormus olduk. Kalp atisi haftaya . Beslenme yeri de olusmus ufacik yuzuk gibi cikti resimde... rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin
İkinci kese sonradan oluşabilir canım hayırlısı hakkındaBenim kese de gorundu kizlar gayet saglikli.. bir kese var tek gebelik yani degerlerle hic alakasi yok birdaha gormus olduk. Kalp atisi haftaya . Beslenme yeri de olusmus ufacik yuzuk gibi cikti resimde... rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin
Hadi gözün aydın insallah her sey cok guzel ilerlerAllah hepinizden razı olsun şükür keseyi gördük yolk sac kesesi de oluşmuş ama kalp atışı için on gün sonra gel dedi Rabbim sizlere de nasip etsin dualarınız için teşekkür ediyorum sizler de her daim
Canjm transferden kac gun sonra besleme yerini görüyorsunuz kesenin bos mu dolu mu oldgu belli oluyor?Benim kese de gorundu kizlar gayet saglikli.. bir kese var tek gebelik yani degerlerle hic alakasi yok birdaha gormus olduk. Kalp atisi haftaya . Beslenme yeri de olusmus ufacik yuzuk gibi cikti resimde... rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin
Gözünüz aydın canim insallah saglikla alirsin kucaginaBenim kese de gorundu kizlar gayet saglikli.. bir kese var tek gebelik yani degerlerle hic alakasi yok birdaha gormus olduk. Kalp atisi haftaya . Beslenme yeri de olusmus ufacik yuzuk gibi cikti resimde... rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin
Normal canım içerde bekleyen jel pembe ve kahve geri geliyor içinde ilacın yazıyor hattakizlae bir sey sorcam. Crinone jel kullanan var mı? Sabah kullandığım jel 10 saat sonra parca parca kahverengi geldi. Dusuk falan degildir degil mi
Bhcg değerlerin kaçtı senin canimBenim kese de gorundu kizlar gayet saglikli.. bir kese var tek gebelik yani degerlerle hic alakasi yok birdaha gormus olduk. Kalp atisi haftaya . Beslenme yeri de olusmus ufacik yuzuk gibi cikti resimde... rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin
Sizin adınıza acayip sevindim yaAllah hepinizden razı olsun şükür keseyi gördük yolk sac kesesi de oluşmuş ama kalp atışı için on gün sonra gel dedi Rabbim sizlere de nasip etsin dualarınız için teşekkür ediyorum sizler de her daim
Ahhbugün cok kanamam oldu bana da dua edin kizlr. tutunsun
Çok geçmiş olsun canım sımsıkı tutunsun inşallah annesinebugün cok kanamam oldu bana da dua edin kizlr. tutunsun
cok korktum insallah tutunur hep yat kalkma dedi yatiırum bendeAhhhayırlısı ile bebeğin sana sıkı sıkı tutunsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?