düşk tehlikesi varms sagol canm insÇok geçmiş olsun canım sımsıkı tutunsun inşallah annesineNeden öyle olmuş
Yat dinlen bol bol Allah yardımcın olsundüşk tehlikesi varms sagol canm ins
aminnn insYat dinlen bol bol Allah yardımcın olsun
Canım sonucun her ne çıkarsa çıksın emin ol en hayırlısıdır. Benim tavsiyem ilaçlarını kan verene kadar bırakma. Okadar çok insan varki hamile olup normal şekilde regli olan. İnşallah tutunma kanamasıdır. Hem o kaset testler pozitif gösteriyorsa kolay kolay yanlış çıkmaz.Aradım hasta oldum ilaçları bırakıyorum dedim tamam dedi attım bende hatta hepsini açıp açıp attım hatta o ağlamayla,az önce doktor aradı belki yerleşme kanamasıdır ilaçlara devam et yarın kan testi yaptırın bize de haber verin dedi
Allahın izniyle tutunur canım,karnını okşayarak bol bol dua etcok korktum insallah tutunur hep yat kalkma dedi yatiırum bende
Kan sulandırıcını kestilermi canım.bugün cok kanamam oldu bana da dua edin kizlr. tutunsun
Bende kullanıyorum, geçen gün öyle topaklanmışki sanki 5 6 tanesi birikmiştir içeride elime geldi. Çıkardım hatta temşzleyebşldiğim kadar temizledim elimle ve suyla. Bugün Dr. A sordum jel topaklanıp birikti diye neredeyse hergün ceviz büyüklüğünde çıkarıyorum, Dr. Normal dedi. Zaten beyaz temiz topal krem çıkıyor. Korkma.kizlae bir sey sorcam. Crinone jel kullanan var mı? Sabah kullandığım jel 10 saat sonra parca parca kahverengi geldi. Dusuk falan degildir degil mi
Geçen gün Bi arkadaş yazmıştı Dr. U krem havayla temas ediyor rengi kararıyor o yüzden demiş.kizlae bir sey sorcam. Crinone jel kullanan var mı? Sabah kullandığım jel 10 saat sonra parca parca kahverengi geldi. Dusuk falan degildir degil mi
Canım sen korkma rahat ol, Allahım kucağına almayı nasip etsin, inşallah sıkı sıkı sarılır sana. Neler okuyoruz korkma hemen Bi çoğumuzun Dr. U uyarmış kanama olabilir normal diye. Sen yat dinlen, hiç bişey yapma. Allahım yardımcın olsun,hşç bişey olmıcak gör bak.bugün cok kanamam oldu bana da dua edin kizlr. tutunsun
Kuzum çok geçmiş olsun dualarımız seninlebugün cok kanamam oldu bana da dua edin kizlr. tutunsun
Canim yeni gordum mesajini..artik eskisi kadar giremiyorum.. insallah hayirli haberler almissindir..cok isterim kuzusum benim..Kızlar selam bugün kese için gideceğim çok korkuyorum dualarınızı esirgemeyin lütfen saat 14:00 da
Benimde 2. Olmuyor. 7 yaşında bi çocuğum var. Sizde problem var mı. Bende istmosel var sadece. Başka bilinen bişey yok ve istmosel de kimi doktora göre ameliyat olmuş kimine göte gerek yok ilk denemem bakalımIyi gunler arkadaslar, surekli takipteyim sizi. Pozitif alanlar hayirlisiyla kucagina alir insallah bebeklerini , sonuc bekleyenler icinde hayirli sonuclar almalarini diliyorum . Bugun benim de opu vardi 12 yumurta toplandi embriyo olma durumunu insallah yarin ogrenicem. Bunun oncesinde kendiliginden olan bir gebeligim var 10 yasinda oglum cok sukur. Ama 2. Olmadi malesef 4 tane negatif transferim var . Eger embriyo olusursa sizce genetiğe gpndermeli miyim bu konuda cok kararsizim. Şoyle dusunuyorum aslinda eger 4 tane falan olursa 2sini transfer ettirsem yine olmazsa dondurulumuşlari genetoge gondersem mesela boyle bir şansim var mi yani dondurulumuşlar sonradan genetige gidebiliyor mu?
Oyle olan cok arkadaşım oldu sonra saglikli doğan.o yuzden hic canini sıkma bebeğine de yansımasın canim insallah saglikla kucagina alirsin iyi düşün iyi olsun,tuvalet harici kalkma hic.oyle bir durumda dusuk önleyici igne yapıyorlar sana yapildi mibugün cok kanamam oldu bana da dua edin kizlr. tutunsun
Canimm cok gecmia olsun..doktorunla gorustunmu canimm..muhakkak haberdar et kuzum..korkma hic vede..bazen olabiliyo bole kanamalar..bicok arkadasta..dualarim seninlebugün cok kanamam oldu bana da dua edin kizlr. tutunsun
Aynı şeyleri ilk iki üç gün bende yaşadım canım sonra geçti. 5.6. Günlerde beyazımsı sarımsı akıntım olduX 7. Gün falan agrılarım tekrar başladı. Suanda transfer gününü sayarsak 9. Günüm bugnde baya agrım oldu. Adet agrısı gibi yayılmalı bir agrı. Dün test yaptım çift çizgiyi gördüm yarnda kan aldırmaya gidicem inşallah. İyiye yor iyi olsunKızlar sanki şuan adet oldum olacağım gibi ağrılarım var. Bel ve kasık. Dün hiçbirşeyim yoktu . Daha 2. Günüm .Prolutex ten sonra oldu sanki. Normal mi bu acaba. Yada tutmayacak mı ki
Aynı şeyleri yaşadım canım omadı diye cok üzüldüm 8. Gün test yaptım çift çizgiyi gördüm inşallah snde görürsün :)Merhaba arkadaşlar Yeni katıldım aranıza bende 22 ağustosta dondurulmuş transferi oldum iki tane. İlk günü saymassak bugün 5.günüm. İkinci günden beri kasıklarda batma var. Bugünde adet olacakmışım gibi his var. İnsan ister istemez olumsuza gidiyor
evet acil olrak gittim zaten iğne yapti bolca yat tuvalett dısında kalkma dediCanimm cok gecmia olsun..doktorunla gorustunmu canimm..muhakkak haberdar et kuzum..korkma hic vede..bazen olabiliyo bole kanamalar..bicok arkadasta..dualarim seninle
evet prolutan miydi suan yanlis da haturlıor olabilirim ama bi iğne yapıldıOyle olan cok arkadaşım oldu sonra saglikli doğan.o yuzden hic canini sıkma bebeğine de yansımasın canim insallah saglikla kucagina alirsin iyi düşün iyi olsun,tuvalet harici kalkma hic.oyle bir durumda dusuk önleyici igne yapıyorlar sana yapildi mi
amin insallaaah canimmm sizlerde hamilesiniz sizinkiler de tutar duanizda eksik etmeyinKuzum çok geçmiş olsun dualarımız seninleİnşallah hemencecik geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?