Evet canım banada doktor prolutex verdi günde iki kere yarıyorum. Tutunmayı saglıyo.Transferden sonra mı tutunması için iğne veriyorlar
Transferden sonraki kaçıncı günde kese ve kaçıncı gğnde kalp atışı duydunuz acaba6+4 te canım
Aynen kuzum ben de çok giremiyorum okulda işler güçler bitmiyor teşekkür ederim inşallah hepimiz için sonu güzel olurCanim yeni gordum mesajini..artik eskisi kadar giremiyorum.. insallah hayirli haberler almissindir..cok isterim kuzusum benim..hersey guzel olacak insallah
Insallah canim dusuk falan degildir. Endiselendim bugun. Son bu haftadır jel kahverengj geri geliyor topak topak.Bende kullanıyorum, geçen gün öyle topaklanmışki sanki 5 6 tanesi birikmiştir içeride elime geldi. Çıkardım hatta temşzleyebşldiğim kadar temizledim elimle ve suyla. Bugün Dr. A sordum jel topaklanıp birikti diye neredeyse hergün ceviz büyüklüğünde çıkarıyorum, Dr. Normal dedi. Zaten beyaz temiz topal krem çıkıyor. Korkma. ❤
Bende progestan iğne kullanıyorum canım 12sinde transfer oldum transferden 4 gün öncesinde Başlamıştım hala devam ediyorum 10 gün sonra ultrason kontrolüm var ozamana kadar kullancamHayırlı akşamlar arkadaşlar. benim de 10 ağustosta 5.gün 2 adet dondurulmuş transferim oldu.10.gün kan değerim 319. Haftaya kontrolüm var kese ve kalp atışı için.hepimiz için hayırlısı olsun.Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Transferden beri progestan iğne vuruluyorum.18 gün oldu hala da devam edecek doktora gidene kadar. Benim gibi iğneyi böyle uzun süre kullanan oldu mu
Canim dualarim hep seninle olucakk..guzel dusun hep olurmu..kalkma hic..stres yapma..hormonlar zaten tavan yapmis bu surecte..gecicek bunlar hep...bol bol dinlen..evet acil olrak gittim zaten iğne yapti bolca yat tuvalett dısında kalkma dedi
iğneleri bıraktirdi 4-5 gün kritik takip edicez kanama devam eder yogunlrşirsa düşük dedi kahverengiye dönerse sorun olmicakmiş. fitili günde 3e cikardi.
Amin canimmm...Aynen kuzum ben de çok giremiyorum okulda işler güçler bitmiyor teşekkür ederim inşallah hepimiz için sonu güzel olur
Ilac olarak crinone jel yerine agizdan progestan sabah aksam 200mg estrofem devam folic asit devam hafta da bir duphaston igne ve trioid ilaci 50 mg likaHadi hayırlı canedım sağlıkla kalp atışınıaybize.İlaçlara devam ediyormusun bide vitamin takviyesini sordun mu?
Kuzum benim canını sıkma büyük ihtimal ya kan sulandırıcıdan oldu ya da progestan iğne vuruluyorsan o da kanama yapabiliyor Proluton vurul bundan sonra ben her hafta 1 tane vuruluyorum Dualarım seninle hepimizle Sağsalim alacağız inşallah moralini yüksek tut ve mümkünse lavaboya kalk sadece bu dönem dikkat dönemimiz ben inan doktor ve tahlil harici bir kez olsun evden cıkmadım sıkılıyoruz evet ama sabredicezamin insallaaah canimmm sizlerde hamilesiniz sizinkiler de tutar duanizda eksik etmeyin
7 inci gun 75Bhcg değerlerin kaçtı senin canim
Aaa evet. Noktayı gordum bende.5+2 karindan rahat gorduk
Cok erken di cnm sende .. bidahaki sefere goreceksin insAaa evet. Noktayı gordum bende.
Valla ben ultrasonu koysam kese bile gözükmüyor. Bir tek dokfor gorduZaten çıktıktan sonra esime dedim. Sen gördün mü yok ben de görmedim dedi bizim 4 haftalikkken bakilmisti
Canim dualarımız seninle. Sen kendini üzme. Insallah hic bir sey olmadan atlatacaksin. Moralinj hep yüksek tut. Sen üzülürsen bebis de üzülür.evet acil olrak gittim zaten iğne yapti bolca yat tuvalett dısında kalkma dedi
iğneleri bıraktirdi 4-5 gün kritik takip edicez kanama devam eder yogunlrşirsa düşük dedi kahverengiye dönerse sorun olmicakmiş. fitili günde 3e cikardi.
Ben bugün transfer oldum cok sıkışıkdım muayne ettı git yap öyle gel dedi bıraz yaptım gıttım suan ıyı dedı ben rahatsız degıldım yanı onların sıkışık dedıgı sıze cok sıkısık gelmıyortransferi gerceklesenler hayirli olsun.tecrubelerinizi paylasir misiniz.evde deneme yaptim sıkışıklık için yarim litre suyla 1.5 saat zor durabildim
Senin ikiz degil mi aslinda her gun 2 kat artmış. Acaba diger keseyi göremedi mi? Ya da tek yumurta ikizi olmasın bebiskoCok erken di cnm sende .. bidahaki sefere goreceksin ins
allah razi olsun canım sizlerdenCanim dualarim hep seninle olucakk..guzel dusun hep olurmu..kalkma hic..stres yapma..hormonlar zaten tavan yapmis bu surecte..gecicek bunlar hep...bol bol dinlen..insallah.bi sorun cikmicak..allahin izniyle..birde bole durumlar olabiliyor..ben bi cok arkadasimdamda duydum..sakin korkma..hersey yolunda gidicek allahin izniyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?