2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Hayırlı akşamlar arkadaşlar. benim de 10 ağustosta 5.gün 2 adet dondurulmuş transferim oldu.10.gün kan değerim 319. Haftaya kontrolüm var kese ve kalp atışı için.hepimiz için hayırlısı olsun.Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Transferden beri progestan iğne vuruluyorum.18 gün oldu hala da devam edecek doktora gidene kadar. Benim gibi iğneyi böyle uzun süre kullanan oldu mu

Canim yeni gordum mesajini..artik eskisi kadar giremiyorum.. insallah hayirli haberler almissindir..cok isterim kuzusum benim..hersey guzel olacak insallah
Aynen kuzum ben de çok giremiyorum okulda işler güçler bitmiyor teşekkür ederim inşallah hepimiz için sonu güzel olur

Insallah canim dusuk falan degildir. Endiselendim bugun. Son bu haftadır jel kahverengj geri geliyor topak topak.

Bende progestan iğne kullanıyorum canım 12sinde transfer oldum transferden 4 gün öncesinde Başlamıştım hala devam ediyorum 10 gün sonra ultrason kontrolüm var ozamana kadar kullancam

Canim dualarim hep seninle olucakk..guzel dusun hep olurmu..kalkma hic..stres yapma..hormonlar zaten tavan yapmis bu surecte..gecicek bunlar hep...bol bol dinlen..insallah.bi sorun cikmicak..allahin izniyle..birde bole durumlar olabiliyor..ben bi cok arkadasimdamda duydum..sakin korkma..hersey yolunda gidicek allahin izniyle..

Aynen kuzum ben de çok giremiyorum okulda işler güçler bitmiyor teşekkür ederim inşallah hepimiz için sonu güzel olur
Amin canimmm...poncik poncik..sanada diger arkadaslaradaa guzel guzell enrjilerrr gonderiyorumm...bolee en mis gibisinden...

Ila
aHadi hayırlı canedım sağlıkla kalp atışınıaybize.İlaçlara devam ediyormusun bide vitamin takviyesini sordun mu?
Ilac olarak crinone jel yerine agizdan progestan sabah aksam 200mg estrofem devam folic asit devam hafta da bir duphaston igne ve trioid ilaci 50 mg lik

Evet sordum benimki gayet iyi ama ara ara at dedi istah acar gereksiz kilo yapar dedi.

3 uncu aydan sonra onerdi..

[K, post: 64981564, member: 844688"]
Gözün aydın Allah sağlıkla kucağına aldığınıda göstersin canım. Darısı inşallah bizlere. Kaç haftalıkken görmüş oldun keseyi. Cumartesi çağırdı beni doktorum göremezse diye tedirginim erken biraz.
[/QUOTE]
5+2 rahatlikla gobekden gordu

[t="pinkbuyu, post: 64981885, member: 421260"]
Canjm transferden kac gun sonra besleme yerini görüyorsunuz kesenin bos mu dolu mu oldgu belli oluyor?
[/QUOTE]
5+2 karindan rahat gorduk ortadaki yuvarlak ❤❤

Eklentiler

• Screenshot_20200827-204654_Gallery.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 36
amin insallaaah canimmm sizlerde hamilesiniz sizinkiler de tutar duanizda eksik etmeyin
Kuzum benim canını sıkma büyük ihtimal ya kan sulandırıcıdan oldu ya da progestan iğne vuruluyorsan o da kanama yapabiliyor Proluton vurul bundan sonra ben her hafta 1 tane vuruluyorum Dualarım seninle hepimizle Sağsalim alacağız inşallah moralini yüksek tut ve mümkünse lavaboya kalk sadece bu dönem dikkat dönemimiz ben inan doktor ve tahlil harici bir kez olsun evden cıkmadım sıkılıyoruz evet ama sabredicez

Aaa evet. Noktayı gordum bende.
Valla ben ultrasonu koysam kese bile gözükmüyor. Bir tek dokfor gordu Zaten çıktıktan sonra esime dedim. Sen gördün mü yok ben de görmedim dedi bizim 4 haftalikkken bakilmisti
Cok erken di cnm sende .. bidahaki sefere goreceksin ins

Canim dualarımız seninle. Sen kendini üzme. Insallah hic bir sey olmadan atlatacaksin. Moralinj hep yüksek tut. Sen üzülürsen bebis de üzülür.
Düzelecek merak etme.

transferi gerceklesenler hayirli olsun.tecrubelerinizi paylasir misiniz.evde deneme yaptim sıkışıklık için yarim litre suyla 1.5 saat zor durabildim
Ben bugün transfer oldum cok sıkışıkdım muayne ettı git yap öyle gel dedi bıraz yaptım gıttım suan ıyı dedı ben rahatsız degıldım yanı onların sıkışık dedıgı sıze cok sıkısık gelmıyor

allah razi olsun canım sizlerden
ilk cok panik yapip ağladım şimdi biraz rahtlmaya çlişiyorum daha iyiyim ins gecicek.. ablamdada böyle olmustu ama bukdr kan geldimi onu hatirlamiyırm ama doğurdu saglıklı sekilde ins benmde öyle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…