2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

kan sulandiriciyi geçen çarşamb birakmiştm prolutexleri de olma bi süre dedi ins iyi olur

canım aynı şey benm ablamada olmuştu yattı sürekli hastanede igne yedi serum yedi ama bebegini aldı sglıkla kucagına inşallah snde alırsın. Çiğ yani kavrulmamış kabak çekrdegi tutunmayı saglıyomuş cok iyi geliyomş diye duymştm Aklıma gldi şödi yazmak istedim bi araştır istersen

Nasıl umut oldun şuan anlatamamSenin adına da çok sevindim. Hayırlısıyla Sağlıkla kucağına al inşallah

Senden de razi olsun canim..bak ablndada olmus.olabiliyor bunlar hep..doktoelarin dedigine bakma..onlar hep en kotusunun ihtimalinide aoylemek zorundalar bi sekilde..allah korusun.hep guzel dusun olurmu..bunlarin hepsi hormonlardan de kendine..rahatlat hep..kendini..bu pandemi bana izlemedigim bi cok aeyi izletti..zamanim yoktu yanlis anlama..bak master sef basliyo..yemekler var.mis gibii..tarifler var..yada netfliks varsa ac bi film dizi izle..yada kitap oku...kafani dagit ama..

Kaşıntı yok bende ama inanılmaz şekilde dökülüyor bu durumda beni çok üzüyor inşallah kaşıntınız geçer oda çok zor
Merhaba dökülmeniz ne durumda 1 1 buçuk aydır bende de var artık korkmaya başladım o kadar sıkıntı yaşadım bu yaşıma kadar böyle dökülme görmemiştim.Ne yapacağımı şaşırdım.

Merhaba benim saçlarımda 1 1buçuk aydır aynı durumda.d vi demir kullandığım halde katlanarak devam etti dökülme.yarı yarıya azaldı saçlarım neredeyse.hormon sıkıntımda yoktu ne yapacağım bilmiyorum

Sana tavsiyem genetiğe gönderme. Doktorumuz bir örnek verdi, genetik testinde sorunlu embriyo tespit edilmiş ancak kadın çok çocuk istediği için kabul etmiş ve çocuk sağlam doğmuş. bunu söylediğinde şaşırmıştık embiriyo oluşurken hasarlı hücreleri iyileştirebilir sen hasarlı diye atarsın ama iyileştirme potansiyelini yok edersin dedi ve ekledi bir de bunu masraf tarafı var dedi. Şimdi düşün sen zaten tüp bebek için ücret ödedin transfer dahil ama genetiğe gönderirsen en az 1 embiriyo için 600-1000 dolar arası masraf yapacaksın ve genetik sorunlu gelirse transfer yaptıramayacaksın, üstelik sağlam embriyonun genetik testinde çözülme durumu da var. Eğer genetik testinden embriyolar sağlam gelirse her türlü transfer yapacaksın ve genetik için verdiğin para boşa gitmiş olacak. her türlü transfer yapıp beklemek daha mantıklı.

Bende transferden önce başladım hala kullanıyorum iğne. 1 ay haftada 1 kullandım. Şimdi 3 günde 1 e çıktı.

Ben kullandığım ilaçlara iğnelere bağladım ama ducray ın şampuanını kullandığımdan beri baya baya azaldı dökülme

Canim ben de 7 agustosda transfer oldum. Transferdne beridir de hatta transfer oncesi dahil progesteron igne kullaniyorum. Benim de haftaya pztesi kontrolum var.

ay inan canim bende materşefi açtim izliyorum biraz daha mıralim yerine geldi .. kanama hayli azalmiş ins kesilirde

sağolaain canim araştirim alirim mutlaka bol duada ediyorm yattgm yerden hayırlısylsa olsun be diyin artik .. 7-8 aylık kaybedende vr Allah korusun hayırlısı ne olcaksa o olsun

[t="pinkbuyu, post: 64981885, member: 421260"]
Canjm transferden kac gun sonra besleme yerini görüyorsunuz kesenin bos mu dolu mu oldgu belli oluyor?
5+2 karindan rahat gorduk ortadaki yuvarlak ❤❤
[/QUOTE]
Kese kaç mm? Canım bir de son adet tarihin

sağolaain canim araştirim alirim mutlaka bol duada ediyorm yattgm yerden hayırlısylsa olsun be diyin artik .. 7-8 aylık kaybedende vr Allah korusun hayırlısı ne olcaksa o olsun
Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin canım sakin ol böyle kanamalar normal hamilelikte inşallah artmaz

Kızlar daha önce de yazdım cumartesi transferim oldu yoğun bel ağıdı yaşıyorum bugün 6. Günü bitirdim transferden sonra bunları kullanıyorum bana fazla geldi sizler ne kullanıyorsunuz bunlarda bel ağrısı yapıyor olabilir mi

Eklentiler

• 5FD789B7-4B2E-45C1-ADB3-CB728DB5A179.webp
    49,3 KB · Görüntüleme: 53
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…