kan sulandiriciyi geçen çarşamb birakmiştm prolutexleri de olma bi süre dedi ins iyi olurKuzum benim canını sıkma büyük ihtimal ya kan sulandırıcıdan oldu ya da progestan iğne vuruluyorsan o da kanama yapabiliyor Proluton vurul bundan sonra ben her hafta 1 tane vuruluyorum Dualarım seninle hepimizle Sağsalim alacağız inşallah moralini yüksek tut ve mümkünse lavaboya kalk sadece bu dönem dikkat dönemimiz ben inan doktor ve tahlil harici bir kez olsun evden cıkmadım sıkılıyoruz evet ama sabredicez
amiiiin nşallah canimmm tek duam tutunmasi ve saglıklı olmasiiCanim dualarımız seninle. Sen kendini üzme. Insallah hic bir sey olmadan atlatacaksin. Moralinj hep yüksek tut. Sen üzülürsen bebis de üzülür.
Düzelecek merak etme.
canım aynı şey benm ablamada olmuştu yattı sürekli hastanede igne yedi serum yedi ama bebegini aldı sglıkla kucagına inşallah snde alırsın. Çiğ yani kavrulmamış kabak çekrdegi tutunmayı saglıyomuş cok iyi geliyomş diye duymştm Aklıma gldi şödi yazmak istedim bi araştır istersenallah razi olsun canım sizlerden
ilk cok panik yapip ağladım şimdi biraz rahtlmaya çlişiyorum daha iyiyim ins gecicek.. ablamdada böyle olmustu ama bukdr kan geldimi onu hatirlamiyırm ama doğurdu saglıklı sekilde ins benmde öyle olur
Nasıl umut oldun şuan anlatamamAynı şeyleri ilk iki üç gün bende yaşadım canım sonra geçti. 5.6. Günlerde beyazımsı sarımsı akıntım olduX 7. Gün falan agrılarım tekrar başladı. Suanda transfer gününü sayarsak 9. Günüm bugnde baya agrım oldu. Adet agrısı gibi yayılmalı bir agrı. Dün test yaptım çift çizgiyi gördüm yarnda kan aldırmaya gidicem inşallah. İyiye yor iyi olsun
Senden de razi olsun canim..bak ablndada olmus.olabiliyor bunlar hep..doktoelarin dedigine bakma..onlar hep en kotusunun ihtimalinide aoylemek zorundalar bi sekilde..allah korusun.hep guzel dusun olurmu..bunlarin hepsi hormonlardan de kendine..rahatlat hep..kendini..bu pandemi bana izlemedigim bi cok aeyi izletti..zamanim yoktu yanlis anlama..bak master sef basliyo..yemekler var.mis gibii..tarifler var..yada netfliks varsa ac bi film dizi izle..yada kitap oku...kafani dagit ama..allah razi olsun canım sizlerden
ilk cok panik yapip ağladım şimdi biraz rahtlmaya çlişiyorum daha iyiyim ins gecicek.. ablamdada böyle olmustu ama bukdr kan geldimi onu hatirlamiyırm ama doğurdu saglıklı sekilde ins benmde öyle olur
Merhaba dökülmeniz ne durumda 1 1 buçuk aydır bende de var artık korkmaya başladım o kadar sıkıntı yaşadım bu yaşıma kadar böyle dökülme görmemiştim.Ne yapacağımı şaşırdım.Kaşıntı yok bende ama inanılmaz şekilde dökülüyor bu durumda beni çok üzüyorinşallah kaşıntınız geçer oda çok zor
Merhaba benim saçlarımda 1 1buçuk aydır aynı durumda.d vi demir kullandığım halde katlanarak devam etti dökülme.yarı yarıya azaldı saçlarım neredeyse.hormon sıkıntımda yoktu ne yapacağım bilmiyorumBenim de saçlarım son 1,5 aydır çok dökülmeye başladı iki gündür de saç diplerim çok kaşınıyodu sanki egzama olmuş gibi ducray diye bi markanın saç şampuanı var dün onu aldım eczaneden kaşıntı-dökülme önlüyomuş onu kullandım dün kaşıntım baya geçti gibi
Sana tavsiyem genetiğe gönderme. Doktorumuz bir örnek verdi, genetik testinde sorunlu embriyo tespit edilmiş ancak kadın çok çocuk istediği için kabul etmiş ve çocuk sağlam doğmuş. bunu söylediğinde şaşırmıştık embiriyo oluşurken hasarlı hücreleri iyileştirebilir sen hasarlı diye atarsın ama iyileştirme potansiyelini yok edersin dedi ve ekledi bir de bunu masraf tarafı var dedi. Şimdi düşün sen zaten tüp bebek için ücret ödedin transfer dahil ama genetiğe gönderirsen en az 1 embiriyo için 600-1000 dolar arası masraf yapacaksın ve genetik sorunlu gelirse transfer yaptıramayacaksın, üstelik sağlam embriyonun genetik testinde çözülme durumu da var. Eğer genetik testinden embriyolar sağlam gelirse her türlü transfer yapacaksın ve genetik için verdiğin para boşa gitmiş olacak. her türlü transfer yapıp beklemek daha mantıklı.Iyi gunler arkadaslar, surekli takipteyim sizi. Pozitif alanlar hayirlisiyla kucagina alir insallah bebeklerini , sonuc bekleyenler icinde hayirli sonuclar almalarini diliyorum . Bugun benim de opu vardi 12 yumurta toplandi embriyo olma durumunu insallah yarin ogrenicem. Bunun oncesinde kendiliginden olan bir gebeligim var 10 yasinda oglum cok sukur. Ama 2. Olmadi malesef 4 tane negatif transferim var . Eger embriyo olusursa sizce genetiğe gpndermeli miyim bu konuda cok kararsizim. Şoyle dusunuyorum aslinda eger 4 tane falan olursa 2sini transfer ettirsem yine olmazsa dondurulumuşlari genetoge gondersem mesela boyle bir şansim var mi yani dondurulumuşlar sonradan genetige gidebiliyor mu?
Bende transferden önce başladım hala kullanıyorum iğne. 1 ay haftada 1 kullandım. Şimdi 3 günde 1 e çıktı.Hayırlı akşamlar arkadaşlar. benim de 10 ağustosta 5.gün 2 adet dondurulmuş transferim oldu.10.gün kan değerim 319. Haftaya kontrolüm var kese ve kalp atışı için.hepimiz için hayırlısı olsun.Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Transferden beri progestan iğne vuruluyorum.18 gün oldu hala da devam edecek doktora gidene kadar. Benim gibi iğneyi böyle uzun süre kullanan oldu mu
Ben kullandığım ilaçlara iğnelere bağladım ama ducray ın şampuanını kullandığımdan beri baya baya azaldı dökülmeMerhaba benim saçlarımda 1 1buçuk aydır aynı durumda.d vi demir kullandığım halde katlanarak devam etti dökülme.yarı yarıya azaldı saçlarım neredeyse.hormon sıkıntımda yoktu ne yapacağım bilmiyorum
Canim ben de 7 agustosda transfer oldum. Transferdne beridir de hatta transfer oncesi dahil progesteron igne kullaniyorum. Benim de haftaya pztesi kontrolum var.Hayırlı akşamlar arkadaşlar. benim de 10 ağustosta 5.gün 2 adet dondurulmuş transferim oldu.10.gün kan değerim 319. Haftaya kontrolüm var kese ve kalp atışı için.hepimiz için hayırlısı olsun.Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Transferden beri progestan iğne vuruluyorum.18 gün oldu hala da devam edecek doktora gidene kadar. Benim gibi iğneyi böyle uzun süre kullanan oldu mu
ay inan canim bende materşefi açtim izliyorum biraz daha mıralim yerine geldi .. kanama hayli azalmiş ins kesilirdeSenden de razi olsun canim..bak ablndada olmus.olabiliyor bunlar hep..doktoelarin dedigine bakma..onlar hep en kotusunun ihtimalinide aoylemek zorundalar bi sekilde..allah korusun.hep guzel dusun olurmu..bunlarin hepsi hormonlardan de kendine..rahatlat hep..kendini..bu pandemi bana izlemedigim bi cok aeyi izletti..zamanim yoktu yanlis anlama..bak master sef basliyo..yemekler var.mis gibii..tarifler var..yada netfliks varsa ac bi film dizi izle..yada kitap oku...kafani dagit ama..
Canim pihtilasma testlerinin hepsi yapilmis miydi? Yapilmayip bıraktıysan acaba kanama ondan mi oldu aklıma geldi bir den. Bi doktorunla konus istersen kuzum.kan sulandiriciyi geçen çarşamb birakmiştm prolutexleri de olma bi süre dedi ins iyi olur
yapıldı hepsi cnim bende pıhtılaşma çıkmadıCanim pihtilasma testlerinin hepsi yapilmis miydi? Yapilmayip bıraktıysan acaba kanama ondan mi oldu aklıma geldi bir den. Bi doktorunla konus istersen kuzum.
sağolaain canim araştirim alirim mutlaka bol duada ediyorm yattgm yerden hayırlısylsa olsun be diyin artik .. 7-8 aylık kaybedende vr Allah korusun hayırlısı ne olcaksa o olsuncanım aynı şey benm ablamada olmuştu yattı sürekli hastanede igne yedi serum yedi ama bebegini aldı sglıkla kucagına inşallah snde alırsın. Çiğ yani kavrulmamış kabak çekrdegi tutunmayı saglıyomuş cok iyi geliyomş diye duymştm Aklıma gldi şödi yazmak istedim bi araştır istersen
5+2 karindan rahat gorduk ortadaki yuvarlak ❤❤[t="pinkbuyu, post: 64981885, member: 421260"]
Canjm transferden kac gun sonra besleme yerini görüyorsunuz kesenin bos mu dolu mu oldgu belli oluyor?
Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin canım sakin ol böyle kanamalar normal hamilelikte inşallah artmazsağolaain canim araştirim alirim mutlaka bol duada ediyorm yattgm yerden hayırlısylsa olsun be diyin artik .. 7-8 aylık kaybedende vr Allah korusun hayırlısı ne olcaksa o olsun
Belki yerleşme kanamasıdır. Doktorunuzla görüşün bence. Taze transfer mi donmuş transfer mi?Kızlar cuma günü transfer olmuştum adet oldum ;( 6.günde
Ayyy ne güzel maşallah sağlıkla almkucağınaKızlar bu sabah test yaptım sizcee♥Eki Görüntüle 2681036
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?