Teşekkürler hemen alcam inşallahBen kullandığım ilaçlara iğnelere bağladım ama ducray ın şampuanını kullandığımdan beri baya baya azaldı dökülme
amin insallah artmaz canimRabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin canım sakin ol böyle kanamalar normal hamilelikte inşallah artmaz
Maşallah canım çok sevindim tebrik ediyorumKızlar Merhaba, bnm de bugün 7. Günüm. Testim bu şekilde. Bnde 5. Günden başladı çok şükür ikinci çizgi ❤ asıl test günüm pazar
Ben ayrı ayrı gitmedim canım malum korona çok yoğun ne kadar az gelsen o kadar iyi dedi doktorum ve 6+4 te gittim ikisini bir gördümTransferden sonraki kaçıncı günde kese ve kaçıncı gğnde kalp atışı duydunuz acaba
Konu geçmiş ama bende yazmak istedim canım benimki yumurta toplama sonrası 2 küsür çıktı o nedenle tedavim bir ay gecikti bu ay uygun görüldü 0.89 gibi birşey çıktı cumartesi transfer olduKızlar birşey soracağım, taze transfer öncesi progesteron hormonunuza baktılar değilmi, taze mi dondurulmuş mu kararını verebilmek için. Benim 0, 99 çıkmış. Taze transfer yapıldı. Bu konuda bilginize başvurmak istedim
Canım Allah bu sefer sağlıkla ilermesini nasip etsin ne zaman transfer oldun listeye ekleyeyim seni deKızlar benim 6. ve 7. gün testlerini atıyorum, 6. gün hayalet gibiydi bugün 7. gün biraz belirginleşmiş var mı sizce hamilelik? 4. gün embriyosu 19 ağustosta taze transfer 2 tane yapılmıştı.
allah tamamına erdirsin3.gün embryosuİnşallah sağlıklı güzel haberler duyarım
Hayırlı olsun sizi de ekliyorum listemizeMerhaba arkadaşlar Yeni katıldım aranıza bende 22 ağustosta dondurulmuş transferi oldum iki tane. İlk günü saymassak bugün 5.günüm. İkinci günden beri kasıklarda batma var. Bugünde adet olacakmışım gibi his var. İnsan ister istemez olumsuza gidiyor
Inşallah bebeğin sana sıkı sıkı tutunur canım. Moralini yüksek tut sakın üzülme. Ilk geveligimde 1 hafta adet kanaması gibi kanamam oldu. Hatta benim ultrasonda da görüldü kesede de kanama görülüyordu. Doktor moralim bozulmasın diye o zaman gerçeği söylemiş bana hastaneden çıkarken söyledi düşecek diye bekledim ama bebeğin sıkı sıkı tutundu sana artık bu bebek artik düşmez dedi. Kayinvalidem yanında ağlarken niye ağlıyorsunuz ki bir şey olmayacak düşmeyecek o bana tutunacak derdim hep. Moralini yüksek tuttum hepbugün cok kanamam oldu bana da dua edin kizlr. tutunsun
ay cok sağol canim cok umut oldun vall bnaInşallah bebeğin sana sıkı sıkı tutunur canım. Moralini yüksek tut sakın üzülme. Ilk geveligimde 1 hafta adet kanaması gibi kanamam oldu. Hatta benim ultrasonda da görüldü kesede de kanama görülüyordu. Doktor moralim bozulmasın diye o zaman gerçeği söylemiş bana hastaneden çıkarken söyledi düşecek diye bekledim ama bebeğin sıkı sıkı tutundu sana artık bu bebek artik düşmez dedi. Kayinvalidem yanında ağlarken niye ağlıyorsunuz ki bir şey olmayacak düşmeyecek o bana tutunacak derdim hep. Moralini yüksek tuttum hep
Kanama olduğu sürece iş yapma canım ben hastane çıkışında heyet raporu aldım 1 ay sadece yemek yemek ve tuvalet için kalktım yataktan. Yemekleri ve ev işini hep eşim yaptı. Bu süreçte kendini yorma sakın. Eger çalışıyorsan mutlaka heyet raporu almaya çalışay cok sağol canim cok umut oldun vall bnains tutuncak dizi film kitap takılıp düşünmemeye moralimi bozmamaya caliscam
Slm cnm bende tam olarak aynı ilaç ve iğneleri kullanıyorum. Bugün kese için gittim Dr. A aynen devam dedi. Sadece iğneyi haftada 1 den 3 günde 1 e çıkardı. Bendede bel ağrısı yapıyor çok ayakta duramıyorum. Acayipte uyku yapıyor. Bunlara ilaveten geceleri göğüs ağrısıyla uyanıyorum ve akıntı varKızlar daha önce de yazdım cumartesi transferim oldu yoğun bel ağıdı yaşıyorum bugün 6. Günü bitirdim transferden sonra bunları kullanıyorum bana fazla geldi sizler ne kullanıyorsunuz bunlarda bel ağrısı yapıyor olabilir mi
Canım hayırlı olsun transfer sonrasıKızlar Merhaba, bnm de bugün 7. Günüm. Testim bu şekilde. Bnde 5. Günden başladı çok şükür ikinci çizgi ❤ asıl test günüm pazar
cevabın için çok teşekkür ederim ne güzel hamilesin o zaman maşallah Allah bizlere de nasip etsin ben puan iğneyi üç günde bir kullanıyorum pozitif olduktan sonra veriyor demekSlm cnm bende tam olarak aynı ilaç ve iğneleri kullanıyorum. Bugün kese için gittim Dr. A aynen devam dedi. Sadece iğneyi haftada 1 den 3 günde 1 e çıkardı. Bendede bel ağrısı yapıyor çok ayakta duramıyorum. Acayipte uyku yapıyor. Bunlara ilaveten geceleri göğüs ağrısıyla uyanıyorum ve akıntı var
Canım benimde seninle aynı dondurulmuş iki tane ve aynı ağrıları yaşıyorum ümitsizliğe kapılma pozitif düşün bol bol duaMerhaba arkadaşlar Yeni katıldım aranıza bende 22 ağustosta dondurulmuş transferi oldum iki tane. İlk günü saymassak bugün 5.günüm. İkinci günden beri kasıklarda batma var. Bugünde adet olacakmışım gibi his var. İnsan ister istemez olumsuza gidiyor
İnşallah canımCanım benimde seninle aynı dondurulmuş iki tane ve aynı ağrıları yaşıyorum ümitsizliğe kapılma pozitif düşün bol bol duainşallah yüzümüz gülecek
İnşallah canımsende belirtiler varmı peki
Başka belirtiler yani:)Canım benimde seninle aynı dondurulmuş iki tane ve aynı ağrıları yaşıyorum ümitsizliğe kapılma pozitif düşün bol bol duainşallah yüzümüz gülecek
Amin inşallah canım : ) 19 ağustosta 2 adet 4.gün embriyosu transfer edildiHayırlı olsun sizi de ekliyorum listemize
Hayır sadece bugün midem bulandı ama ben psikolojik diyorum birde kasık ağrısı oluyor arada belim sürekli ağrıyor Ne zaman test istedi doktorun Dayanırım diyordum ama yk çok merak ediyorum içim rahatlasa bir an önceBaşka belirtiler yani:)
3 eylülde ama ben ptesi yapıcam. Onuncu gün çıkar zaten. Kızım var tüp bebek 8. Gün yapmıştım çıkmıştı.Hayır sadece bugün midem bulandı ama ben psikolojik diyorum birde kasık ağrısı oluyor arada belim sürekli ağrıyor Ne zaman test istedi doktorun Dayanırım diyordum ama yk çok merak ediyorum içim rahatlasa bir an önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?