2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Konu geçmiş ama bende yazmak istedim canım benimki yumurta toplama sonrası 2 küsür çıktı o nedenle tedavim bir ay gecikti bu ay uygun görüldü 0.89 gibi birşey çıktı cumartesi transfer oldu

Kızlar benim 6. ve 7. gün testlerini atıyorum, 6. gün hayalet gibiydi bugün 7. gün biraz belirginleşmiş var mı sizce hamilelik? 4. gün embriyosu 19 ağustosta taze transfer 2 tane yapılmıştı.
Canım Allah bu sefer sağlıkla ilermesini nasip etsin ne zaman transfer oldun listeye ekleyeyim seni de

Hayırlı olsun sizi de ekliyorum listemize

bugün cok kanamam oldu bana da dua edin kizlr. tutunsun
Inşallah bebeğin sana sıkı sıkı tutunur canım. Moralini yüksek tut sakın üzülme. Ilk geveligimde 1 hafta adet kanaması gibi kanamam oldu. Hatta benim ultrasonda da görüldü kesede de kanama görülüyordu. Doktor moralim bozulmasın diye o zaman gerçeği söylemiş bana hastaneden çıkarken söyledi düşecek diye bekledim ama bebeğin sıkı sıkı tutundu sana artık bu bebek artik düşmez dedi. Kayinvalidem yanında ağlarken niye ağlıyorsunuz ki bir şey olmayacak düşmeyecek o bana tutunacak derdim hep. Moralini yüksek tuttum hep

ay cok sağol canim cok umut oldun vall bnains tutuncak dizi film kitap takılıp düşünmemeye moralimi bozmamaya caliscam

ay cok sağol canim cok umut oldun vall bnains tutuncak dizi film kitap takılıp düşünmemeye moralimi bozmamaya caliscam
Kanama olduğu sürece iş yapma canım ben hastane çıkışında heyet raporu aldım 1 ay sadece yemek yemek ve tuvalet için kalktım yataktan. Yemekleri ve ev işini hep eşim yaptı. Bu süreçte kendini yorma sakın. Eger çalışıyorsan mutlaka heyet raporu almaya çalış

Slm cnm bende tam olarak aynı ilaç ve iğneleri kullanıyorum. Bugün kese için gittim Dr. A aynen devam dedi. Sadece iğneyi haftada 1 den 3 günde 1 e çıkardı. Bendede bel ağrısı yapıyor çok ayakta duramıyorum. Acayipte uyku yapıyor. Bunlara ilaveten geceleri göğüs ağrısıyla uyanıyorum ve akıntı var

Kızlar Merhaba, bnm de bugün 7. Günüm. Testim bu şekilde. Bnde 5. Günden başladı çok şükür ikinci çizgi ❤ asıl test günüm pazar
Canım hayırlı olsun transfer sonrası
cevabın için çok teşekkür ederim ne güzel hamilesin o zaman maşallah Allah bizlere de nasip etsin ben puan iğneyi üç günde bir kullanıyorum pozitif olduktan sonra veriyor demek benimde bel ağrım ve akıntım var kaçıncı günde öğrendin acaba

Canım benimde seninle aynı dondurulmuş iki tane ve aynı ağrıları yaşıyorum ümitsizliğe kapılma pozitif düşün bol bol dua inşallah yüzümüz gülecek

3 eylülde ama ben ptesi yapıcam. Onuncu gün çıkar zaten. Kızım var tüp bebek 8. Gün yapmıştım çıkmıştı.

Allah bağışlasın bana da pazartesi yap dedi bakalım hayırlısı inşallah zaten Hibor iğnemde on günlük sonrasında hemen tekrar yazması gerekiyor pozitif ise

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…