Çok heycanlı 3 gün kaldı güzel haberlere inşallahAllah bağışlasın bana da pazartesi yap dedi bakalım hayırlısı inşallah zaten Hibor iğnemde on günlük sonrasında hemen tekrar yazması gerekiyor pozitif ise
9. Gün kan testinde öğrendim. Hiç kaset test yapmadım ben cesaret edemedim. Zaten korkuyordum, hiç bişey hissetmiyorum sonra test sonucu Bi geldi hamileyim. İnşallah sanada nasip olur. Hepimizin kucaklarımıza almak kısmet olsun.Canım hayırlı olsun transfer sonrası
cevabın için çok teşekkür ederim ne güzel hamilesin o zaman maşallah Allah bizlere de nasip etsin ben puan iğneyi üç günde bir kullanıyorum pozitif olduktan sonra veriyor demekbenimde bel ağrım ve akıntım var kaçıncı günde öğrendin acaba
Hergün mü senin de canım.benim 1.tüp bebek denememde 5 gün kullanıp bırakmıştık.bun da hergün kullanınca artık kalçam düğüm düğüm oldu.apse falan yapacak diye korkuyorumBende progestan iğne kullanıyorum canım 12sinde transfer oldum transferden 4 gün öncesinde Başlamıştım hala devam ediyorum 10 gün sonra ultrason kontrolüm var ozamana kadar kullancam
Her gün kullanıyorum ve artık kalçam düğüm düğüm oldu benim.önceki denememizde 5 gün kullanmıştım.tedirgin oldum canım. Rabbim hayırlı evlat nasip etsin hepimize sağlıklaBende transferden önce başladım hala kullanıyorum iğne. 1 ay haftada 1 kullandım. Şimdi 3 günde 1 e çıktı.
Çok teşekkür ediyorum canımMaşallah canım çok sevindim tebrik ediyorum
Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbimAynı şeyleri yaşadım canım omadı diye cok üzüldüm 8. Gün test yaptım çift çizgiyi gördüm inşallah snde görürsün :)
Tamam teşekkürlerHayırlı olsun sizi de ekliyorum listemize
Teşekkürler aminallah tamamına erdirsintransferin kaçıncı günü tedt yaptın
Hadi yarın o güzel haberi sağsalim alırsın inşallah dualarım seninle Canım benimKızlar nolur okuyan bana dua etsin yarın sabah uyanır uyanmaz test yapacağım :) bu sefer de olmazsa artık motivasyonumu o kadar kaybettim ki 3. için epey bi süre dinlenmek istiyorum
Malesef aynıMerhaba dökülmeniz ne durumda 1 1 buçuk aydır bende de var artık korkmaya başladım o kadar sıkıntı yaşadım bu yaşıma kadar böyle dökülme görmemiştim.Ne yapacağımı şaşırdım.
Peki hiç doktora gittiniz mi bu konu hakkında.Malesef aynıçok üzülüyorum bende
Kızlar nolur okuyan bana dua etsin yarın sabah uyanır uyanmaz test yapacağım :) bu sefer de olmazsa artık motivasyonumu o kadar kaybettim ki 3. için epey bi süre dinlenmek istiyorum
Evet hergün vurduruyorum bende çok sorun yok sadece hergün hastane aciline girmekten korkuyorum.Vurdurmadan önce elinde ısıt ve yavaş yapmasını söyle şişen yerler de ovdukca geçer belkiHergün mü senin de canım.benim 1.tüp bebek denememde 5 gün kullanıp bırakmıştık.bun da hergün kullanınca artık kalçam düğüm düğüm oldu.apse falan yapacak diye korkuyorum
Amiiiin inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın bende kaset test yapmak istemiyorum bakalım sizin gibi test yaptırım9. Gün kan testinde öğrendim. Hiç kaset test yapmadım ben cesaret edemedim. Zaten korkuyordum, hiç bişey hissetmiyorum sonra test sonucu Bi geldi hamileyim. İnşallah sanada nasip olur. Hepimizin kucaklarımıza almak kısmet olsun.
8. Gün için normal canım, hayırlı olsunKizlar gunaydin transferin 8. Günü 2 tane kaliteli embriyo transfer edilmişti. Cok silik degil mi yoksa ben mi kuruntu yapiyorum
bel ağrisi hamilelikten olabilir benmde son günlerde artmişti.. testten sorada dahada fazlaşiyır sanki 9 aaylık cocuk tşıyor gibiyim demiştimKızlar daha önce de yazdım cumartesi transferim oldu yoğun bel ağıdı yaşıyorum bugün 6. Günü bitirdim transferden sonra bunları kullanıyorum bana fazla geldi sizler ne kullanıyorsunuz bunlarda bel ağrısı yapıyor olabilir mi
tebrikleeeerKizlar gunaydin transferin 8. Günü 2 tane kaliteli embriyo transfer edilmişti. Cok silik degil mi yoksa ben mi kuruntu yapiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?