2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

9. Gün kan testinde öğrendim. Hiç kaset test yapmadım ben cesaret edemedim. Zaten korkuyordum, hiç bişey hissetmiyorum sonra test sonucu Bi geldi hamileyim. İnşallah sanada nasip olur. Hepimizin kucaklarımıza almak kısmet olsun.

Bende progestan iğne kullanıyorum canım 12sinde transfer oldum transferden 4 gün öncesinde Başlamıştım hala devam ediyorum 10 gün sonra ultrason kontrolüm var ozamana kadar kullancam
Hergün mü senin de canım.benim 1.tüp bebek denememde 5 gün kullanıp bırakmıştık.bun da hergün kullanınca artık kalçam düğüm düğüm oldu.apse falan yapacak diye korkuyorum

Bende transferden önce başladım hala kullanıyorum iğne. 1 ay haftada 1 kullandım. Şimdi 3 günde 1 e çıktı.
Her gün kullanıyorum ve artık kalçam düğüm düğüm oldu benim.önceki denememizde 5 gün kullanmıştım.tedirgin oldum canım. Rabbim hayırlı evlat nasip etsin hepimize sağlıkla

Kızlar nolur okuyan bana dua etsin yarın sabah uyanır uyanmaz test yapacağım :) bu sefer de olmazsa artık motivasyonumu o kadar kaybettim ki 3. için epey bi süre dinlenmek istiyorum
Hadi yarın o güzel haberi sağsalim alırsın inşallah dualarım seninle Canım benim

Kızlar nolur okuyan bana dua etsin yarın sabah uyanır uyanmaz test yapacağım :) bu sefer de olmazsa artık motivasyonumu o kadar kaybettim ki 3. için epey bi süre dinlenmek istiyorum
İnşallah yarın güzel haberlerle gelirsiniz bebişin ve senben de dua ediyor olucam

Hergün mü senin de canım.benim 1.tüp bebek denememde 5 gün kullanıp bırakmıştık.bun da hergün kullanınca artık kalçam düğüm düğüm oldu.apse falan yapacak diye korkuyorum
Evet hergün vurduruyorum bende çok sorun yok sadece hergün hastane aciline girmekten korkuyorum.Vurdurmadan önce elinde ısıt ve yavaş yapmasını söyle şişen yerler de ovdukca geçer belki

Amiiiin inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın bende kaset test yapmak istemiyorum bakalım sizin gibi test yaptırım

bel ağrisi hamilelikten olabilir benmde son günlerde artmişti.. testten sorada dahada fazlaşiyır sanki 9 aaylık cocuk tşıyor gibiyim demiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…