- 13 Nisan 2017
- 143
- 97
- 48
- 36
Teşekkür ederim canım inşallah devami da gelir darısı isteyen herkesin başına8. Gün için normal canım, hayırlı olsun
TebriklerTeşekkür ederim canım inşallah devami da gelir darısı isteyen herkesin başına
ben çalışıyorum cnm ama evden .. marttn beri iş yeri bize eve yönlendirdi dahada çağırmadılar oyömnden soeun olmaz yatarak çalışırımKanama olduğu sürece iş yapma canım ben hastane çıkışında heyet raporu aldım 1 ay sadece yemek yemek ve tuvalet için kalktım yataktan. Yemekleri ve ev işini hep eşim yaptı. Bu süreçte kendini yorma sakın. Eger çalışıyorsan mutlaka heyet raporu almaya çalış
Hadi hayırlı olsun:) Allahım tamamına erdirsinKizlar gunaydin transferin 8. Günü 2 tane kaliteli embriyo transfer edilmişti. Cok silik degil mi yoksa ben mi kuruntu yapiyorum
Tebrikler
Teşekkür ederim kızlarHadi hayırlı olsun:) Allahım tamamına erdirsin
Ya da prolutex mi yapıyor acaba. Çünkü ilk gün kullanmadım bişey yoktu .2. Gün başladıbenim regl ağrıları bugünde devam ediyor.Bugün 3. Günü transferin. Sanki regl oldum gibi Ağrılarım. Ama şu takıldı kafama transfer olmadaydı Bugün yarın regl olmam gerekiyordu. Ondan mı acaba bu ağrılar
Aynen bende de istmosel vardi ilk 2 transferimi o sekilde denedim olmadi sonra ameliyat oldum istmoselden ama ondan sonra da 2 negatifim var malesef, yani ameliyat da cozum olmadi ..Benimde 2. Olmuyor. 7 yaşında bi çocuğum var. Sizde problem var mı. Bende istmosel var sadece. Başka bilinen bişey yok ve istmosel de kimi doktora göre ameliyat olmuş kimine göte gerek yok ilk denemem bakalım
Sen nerede yaptırdın transferi.Aynen bende de istmosel vardi ilk 2 transferimi o sekilde denedim olmadi sonra ameliyat oldum istmoselden ama ondan sonra da 2 negatifim var malesef, yani ameliyat da cozum olmadi ..
Ağzından bal damlıyor inşallah canım çok heyecanlıyım umutlanmakta istemiyorumbel ağrisi hamilelikten olabilir benmde son günlerde artmişti.. testten sorada dahada fazlaşiyır sanki 9 aaylık cocuk tşıyor gibiyim demiştim
Digerlerini manisada yaptirmistim ama bu sefer izmirde yaptiriyorum. Senin nerde, umarim pozitif olur da saglikla kavusursun bebegine.Sen nerede yaptırdın transferi.inşallah olur bı sefer
Canım aynı belirtileri transfer gününden bugüne bende yaşıyorum 7. Günüm içini ferah tut pozitif düşün daha çok yeni normal ağrılar bende yaşıyorum vücudunu dinlemeyi bırak TV izlebenim regl ağrıları bugünde devam ediyor.Bugün 3. Günü transferin. Sanki regl oldum gibi Ağrılarım. Ama şu takıldı kafama transfer olmadaydı Bugün yarın regl olmam gerekiyordu. Ondan mı acaba bu ağrılar
Bende izmirde yaptırıyorumDigerlerini manisada yaptirmistim ama bu sefer izmirde yaptiriyorum. Senin nerde, umarim pozitif olur da saglikla kavusursun bebegine.
Midem de arada bulanıyorCanım aynı belirtileri transfer gününden bugüne bende yaşıyorum 7. Günüm içini ferah tut pozitif düşün daha çok yeni normal ağrılar bende yaşıyorum vücudunu dinlemeyi bırak TV izle
Benim bel ağrısı neredeyse hiç gitmiyorMidem de arada bulanıyor. Bir de arada gelip giden değil geldimi 1 saat sürüyor neredeyse ağrılar
Canim saglik ocağında yaptırıyorum ben hiç kimse olmuyor sadece hafta sonu hastanede yaptırıyorumEvet hergün vurduruyorum bende çok sorun yok sadece hergün hastane aciline girmekten korkuyorum.Vurdurmadan önce elinde ısıt ve yavaş yapmasını söyle şişen yerler de ovdukca geçer belki
Tebrik ederim canımKizlar gunaydin transferin 8. Günü 2 tane kaliteli embriyo transfer edilmişti. Cok silik degil mi yoksa ben mi kuruntu yapiyorum
1 tane transfer edildiHayırlı olsun kaç tane transfer edildi
inŞAllah hayırlısı olur saglıkla gelir :)Ağzından bal damlıyor inşallah canım çok heyecanlıyım umutlanmakta istemiyorumbakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?