2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

ben çalışıyorum cnm ama evden .. marttn beri iş yeri bize eve yönlendirdi dahada çağırmadılar oyömnden soeun olmaz yatarak çalışırım

benim regl ağrıları bugünde devam ediyor.Bugün 3. Günü transferin. Sanki regl oldum gibi Ağrılarım. Ama şu takıldı kafama transfer olmadaydı Bugün yarın regl olmam gerekiyordu. Ondan mı acaba bu ağrılar

Ya da prolutex mi yapıyor acaba. Çünkü ilk gün kullanmadım bişey yoktu .2. Gün başladı

Benimde 2. Olmuyor. 7 yaşında bi çocuğum var. Sizde problem var mı. Bende istmosel var sadece. Başka bilinen bişey yok ve istmosel de kimi doktora göre ameliyat olmuş kimine göte gerek yok ilk denemem bakalım
Aynen bende de istmosel vardi ilk 2 transferimi o sekilde denedim olmadi sonra ameliyat oldum istmoselden ama ondan sonra da 2 negatifim var malesef, yani ameliyat da cozum olmadi ..

Canım aynı belirtileri transfer gününden bugüne bende yaşıyorum 7. Günüm içini ferah tut pozitif düşün daha çok yeni normal ağrılar bende yaşıyorum vücudunu dinlemeyi bırak TV izle

Canım aynı belirtileri transfer gününden bugüne bende yaşıyorum 7. Günüm içini ferah tut pozitif düşün daha çok yeni normal ağrılar bende yaşıyorum vücudunu dinlemeyi bırak TV izle
Midem de arada bulanıyor. Bir de arada gelip giden değil geldimi 1 saat sürüyor neredeyse ağrılar

Evet hergün vurduruyorum bende çok sorun yok sadece hergün hastane aciline girmekten korkuyorum.Vurdurmadan önce elinde ısıt ve yavaş yapmasını söyle şişen yerler de ovdukca geçer belki
Canim saglik ocağında yaptırıyorum ben hiç kimse olmuyor sadece hafta sonu hastanede yaptırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…