2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Merhaba transferimin 20.günündeyim. Prolutex iğneyi sabah akşam yapıyorum, yani günde 2 kez. Doktorum devam etmemi söyledi. O bırak diyene kadar devam.

Her an korku içindeyim.
Bugün karnım çok ağrıyo hayırdır inşallah.
Sevincim yarım kalırsa diye çok korkuyorum onca emekten sonra. Ben üzüntümü kimseye belli etmedim zaten her ortamda dönüp dolaşıp laf benim çocuğum olmamasına geliyodu. İnş rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin

Kızlar bugün sabah 5 den beri sağ kasığımda bir batma var 5 dk da bir hafif zonkluyo geçmedi saatlerdir sizdede varmı böyle bişey

Anladım canim ozaman ayni sayılır koyuluklar

Canım ben işe geliyorum maalesef kahramankazan da işyerim burda da tek bir hastane var onun aciline gidiyorum gerçi iğne farklı odada oluyor ama yine de korkuyorum.Haftasonu da evime yakın özel hastanenin aciline gidiyorum
Ben Kahramankazan'da oturuyorum. Ama tüp bebek merkezimiz Ankara merkezde. Hep oraya gittim şimdiye kadar. Ama kan tahlili vs için Kazan'daki aile hekimimize gidiyorum. Bundan sonrası için de yine Ankara merkezde bir hastane düşünüyoruz.

Öylemii:) ben ankarada yaşamkentte oturuyorum işyerim kazanda tedavim başkent üniversitesi hastanesinde.Kazanda devlet hastanesinden başka iğne yaptırabileceğim poliklinik vs varmı canım

Evet maalesef çocuk konusu açılıyor herhalükarda. Umarım o günler de geride kaldı. Artık önümüzdeki güzel günlere bakalım. Ben buradaki kardeşlerimin yüzlerinin gülmesini yürekten diliyorum. Hep dediğim gibi bizi ancak biz anlarız.

Öylemii:) ben ankarada yaşamkentte oturuyorum işyerim kazanda tedavim başkent üniversitesi hastanesinde.Kazanda devlet hastanesinden başka iğne yaptırabileceğim poliklinik vs varmı canım
Geçen sene taşındık Kazan'a. Çok bilmiyorum. Ama aile hekimim çok titiz. Sağlık ocağına aynı anda sadece 1 hastanın girmesine müsaade ediliyor. Diğer kişiler dışarıda sırada bekliyor. Tabi güneşte beklemek zor ama içeride kimseyle burun buruna gelmemek de güven verici. Kayı mahallesi aile sağlığı merkezi bizimki. Siz de bir sorun isterseniz iğne vs yaparlar mı kaydınız oraya alınmadan.

Tamam bi bakıyım oraya başka mahallelerde de vardır heralde aile sağlığı merkezi

Tamam bi bakıyım oraya başka mahallelerde de vardır heralde aile sağlığı merkezi
Tabi. Ama biz burayı bilerek seçtik kalabalık değil diye. Evimiz çarşıda. Çarşıdaki sağlık ocağına düştü kaydımız ilk başta. Çok kalabalıktı. Hastanedeki gibi sıramatik var. O derece yoğundu. Sonra değişiklik için bekledik bir kaç ay. Bura sakin olduğu için kaydımızı buraya aldırdık.

Anladım canım haftaya bi şansımı deniyim orda

Kaset testte mi negatif çıktı? Moralini bozma ümidini kaybetme canım, en önemlisi kan. Pazara kadar 3 gün var. İnşallah güzel haber akıcaksın
Evet ama testim de dandik galiba laboquick diye bir marka. Off inşallah bilen 3-5 kişi olmasına rağmen o kadar baskı hissediyorum ki üzerimde

Kaçıncı gün sizin
Benim 21inde 5.gün çift embriyo transferim oldu. Bugün 8.günüm. Geçen negatif transferde kan sonucunu alana kadar hep pembe-kahverengi akıntım olmuştu. Bu sefer o yok diye ümitliyim ama pek dikkat de etmiyorum galiba vicdan azabı yaşıyorum iki gündür ağır kaldırıyorum mesela

Yk artık canım yazık dinlen sonuçta maddi manevi emek harcıyoruz Ben bu ilaçları tekrar almamak için bile çok dikkat ediyorum Allah bilir tabi verir vermez ama biz üstümüze düşeni yapalım lütfen sende dikkat et dinlen bol bol meyve sebze ye

Kızlaaaar 3.gun embriyosu 2adet, 10.gun kan testi 293hcg değeri. Doktorla öğleden sonra görüşeceğiz. Dış gebelikten korktum yüksek hcg görünce. Var mı bir yorumunuz bana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…