3. gün embriyosu mu 5. gün embriyosu mu?Kizlar gunaydin transferin 8. Günü 2 tane kaliteli embriyo transfer edilmişti. Cok silik degil mi yoksa ben mi kuruntu yapiyorum
3. Gun embriosu3. gün embriyosu mu 5. gün embriyosu mu?
Eskiden çok bakardım çocuk kıyafeti. Sonra hamile veya çocuklu birileri yaklaşınca uzaklaşırdım. Olur da soru sorarsa diye. Büyük mağazalar var ya sırf bebekler için olan, onların önünden geçerken hep iç çekerdim biz de girip alışveriş yapabilecek miyiz diye.. çok şükür bugünümüze. Şimdi erken olur diye hiç birini gezmedim. Kaptırmak istemiyorum kendimi. Şöyle son aylara girince gitmek istiyorumAmin canım. Gidip deli gibi kıyafet almak istiyorum bayılıyorum minnak kıyafetlere allahım kursağımızda bırakmasın
Sizin canınız sağolsun, umut en büyük dayanağımız. İnşallah tez zamanda sağlıkla olacak bir evladınız.Benim sonuç maalesef negatif. Bu uzun ve meşakkatli yolda herkese kolaylıklar ve güzel haberler dilerim
Resmi bidaha atarmisin bide nerde yaptirdin sen kac tane koyulduBenimkiyle aynı güne denk geliyor seninki daha net gibi canım, atmıştım fotoğrafını, ben de daha kan tahlili yaptırmadım inşallah tutunurlar
Kişiden kişiye değişiyor sanırım canım.yapılırken bi sıkıntı yok ama bi kaç saat sonra düğüm düğüm oluyor. Bu günler de geçer inşallah.senin kaçıncı gün kontrole gittin mi kalp atışı içinEvet hergün vurduruyorum bende çok sorun yok sadece hergün hastane aciline girmekten korkuyorum.Vurdurmadan önce elinde ısıt ve yavaş yapmasını söyle şişen yerler de ovdukca geçer belki
Canım ben işe geliyorum maalesef kahramankazan da işyerim burda da tek bir hastane var onun aciline gidiyorum gerçi iğne farklı odada oluyor ama yine de korkuyorum.Haftasonu da evime yakın özel hastanenin aciline gidiyorumCanim saglik ocağında yaptırıyorum ben hiç kimse olmuyor sadece hafta sonu hastanede yaptırıyorum
Adet sancılarını bir bir bilirim.hele o bel ağrısıbenim regl ağrıları bugünde devam ediyor.Bugün 3. Günü transferin. Sanki regl oldum gibi Ağrılarım. Ama şu takıldı kafama transfer olmadaydı Bugün yarın regl olmam gerekiyordu. Ondan mı acaba bu ağrılar
Canim seninki benden bir gun once ve 4. Gun embriosu baya net allah kucagina almayi nasip etsin inşallahsayfa 329 da var canım resimler. 2 tane 4.gün embriyosu konuldu 19 ağustosta.
Benim 16. günüm bugün.5 eylülde ultrasona çağırdı beniKişiden kişiye değişiyor sanırım canım.yapılırken bi sıkıntı yok ama bi kaç saat sonra düğüm düğüm oluyor. Bu günler de geçer inşallah.senin kaçıncı gün kontrole gittin mi kalp atışı için
hepimize inşallah amin canım :)Canim seninki benden bir gun once ve 4. Gun embriosu baya net allah kucagina almayi nasip etsin inşallah
Canım, transferimin 20.günündeyim. Dün akşam 21.30 civarı bulantım başladı. Daha önce hiç yoktu bulantım. Saat 10'dan sonra afedersiniz kızlar, çıkardım. Öyle böyle değil ama.. Sonra bir yarım saat daha geçti yine çıkardım. Midem bulana bulana uykuya daldım. Sabah uyanınca da devam ediyordu. Neyse ki şimdi geçti gibi. Dün gün boyu sanki ateşim de vardı. Akşama doğru baş ağrım oldu. Üşütme falan değildir inşallah.Kızlar aşırı mide bulantım ve iştahsızlığım var aranızda yaşayan var mı hiç iyi değilim ayağa bile kalkamıyorumÖnerileriniz var mı
Sıkı sıkı tutunsun bebişin sana inşallahbugün cok kanamam oldu bana da dua edin kizlr. tutunsun
Öyle mutlu ettin ki beni inşallah benimde sonum mutlu olur. Oturup ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.Adet sancılarını bir bir bilirim.hele o bel ağrısıSaatlik değil tüm gün devam ederdi bende ertesi günlerde devam. Adet olcam zannederdim ama idrardada kandada pozitif çok şükür bin şükür.üzülme sende hemen ben gibi inşallah pozitifler seninle olur
GüEl sonuçlar al inşallahGünaydınlar herkeslereÇok heyecanlıyım transferim olacak saat 15:30 da benim için dualarınızı esirgemezseniz çok sevinirim
Yok hormonlar oynuyor iyice bizleCanım, transferimin 20.günündeyim. Dün akşam 21.30 civarı bulantım başladı. Daha önce hiç yoktu bulantım. Saat 10'dan sonra afedersiniz kızlar, çıkardım. Öyle böyle değil ama.. Sonra bir yarım saat daha geçti yine çıkardım. Midem bulana bulana uykuya daldım. Sabah uyanınca da devam ediyordu. Neyse ki şimdi geçti gibi. Dün gün boyu sanki ateşim de vardı. Akşama doğru baş ağrım oldu. Üşütme falan değildir inşallah.
İnşallah canım çok teşekkür ederimGüEl sonuçlar al inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?