Ben de geçen hafta bir anlık düşüncesizlikle sol kolumla yükseğe uzandım. Sonra hep sol alt karnımda sızı oldu. Ertesi gün doktoruma gittim. Neyse ki bir şey olmamış. Ama o vicdan azabı mahvetti beni. İşe de gidiyorum. Çoğunlukla oturuyorum ama ayakta da 1 saate yakın kalmak zorunda kalıyorum. Ona da vicdan azabı çekiyorum. Valla bu süreç çok hassas. İnşallah sağ salim atlatırız.Benim 21inde 5.gün çift embriyo transferim oldu. Bugün 8.günüm. Geçen negatif transferde kan sonucunu alana kadar hep pembe-kahverengi akıntım olmuştu. Bu sefer o yok diye ümitliyim ama pek dikkat de etmiyorum galiba vicdan azabı yaşıyorum iki gündürağır kaldırıyorum mesela
O test tam bir fiyaskoEvet ama testim de dandik galiba laboquick diye bir marka. Off inşallah bilen 3-5 kişi olmasına rağmen o kadar baskı hissediyorum ki üzerimde
Ben de işyerinde ayağımı uzatıyorum belime yastık koyuyorum ama her gün 50 km git 50 km gel 100 km yol yapıyorum işe gidip gelirken beni de yol geriyor en ufak tümsekten geçsek vicdan azabıBen de geçen hafta bir anlık düşüncesizlikle sol kolumla yükseğe uzandım. Sonra hep sol alt karnımda sızı oldu. Ertesi gün doktoruma gittim. Neyse ki bir şey olmamış. Ama o vicdan azabı mahvetti beni. İşe de gidiyorum. Çoğunlukla oturuyorum ama ayakta da 1 saate yakın kalmak zorunda kalıyorum. Ona da vicdan azabı çekiyorum. Valla bu süreç çok hassas. İnşallah sağ salim atlatırız.
sağolasın amin insallah canımSıkı sıkı tutunsun bebişin sana inşallah
A afrartisAğır ne mesela damacana değildir heralde :) ev işleriyse onu bende yapıyorum çünkü hareketsiz kalmamız imkansız illaki birşeyler yapmak zorunda kalıyoruz. Birde çok erken idrar testi için. Daha 8. Gün kana yeni geçmiştir. Moralinizi bozmayın lütfen. Bende 22 ağustos aynı şekilde sabırsızca bekliyorum ptesi kan testi yaptıracağım. İdrar testi yapıp moralimi erkenden bozmak istemedim.
yaa kaldırmayın bence.. hamile olabilirsinz.. Benim kanamam oldu dikkat ediyordum cok ağır kaldırmıyordum ama yinede kanama oldu.. ne olacagı belli olmaz dikaktli olmakta fayda varBenim 21inde 5.gün çift embriyo transferim oldu. Bugün 8.günüm. Geçen negatif transferde kan sonucunu alana kadar hep pembe-kahverengi akıntım olmuştu. Bu sefer o yok diye ümitliyim ama pek dikkat de etmiyorum galiba vicdan azabı yaşıyorum iki gündürağır kaldırıyorum mesela
Kesinlikle bende de o tümsek fobisi var. Ve de o çukurlarBen de işyerinde ayağımı uzatıyorum belime yastık koyuyorum ama her gün 50 km git 50 km gel 100 km yol yapıyorum işe gidip gelirken beni de yol geriyor en ufak tümsekten geçsek vicdan azabı
Aynıydım canın inan bana.benim zaten normal adet öncesi hep belim ağrır.karnım kasık çok çok nadir ağrır.ama belim off off.yine aynı ağrıydı hiç farkı yoktu.gece uyansam bile aynıydım.birgün doktorum nasılsın diye mesaj attı.iyiyim hocam ama mutsuzum biraz canım sıkkın belim çok ağrıyor adet olcakmışım gibi dedim.oda dediki bazı gebeliklerde görülür kafanı öyle yorma dedi.üzülme dedi.ben tabi kendi adet ağrımı bildiğimden adet kesin dedim.Bu sana ve bu duruma gelen arkadaşlara olumlu mesajım olsunÖyle mutlu ettin ki beni inşallah benimde sonum mutlu olur. Oturup ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.
Canım ne alaka değerin yüksek olması korkun neden ben anlamadımPardon yukarıda yanlış yazmışım. 3.gun embriyosu 2adet, 12.gun kan testi 293hcg değeri.
Bekle canım dikkat et kendine 3 gün daha sabret. Kanda göreceksin inşallah. Daha idrarda çıkmamış olabilir. Ama bol bol dinlen. Kimseyide kafana takma. Nasıl istiyorsan öyle davran. Bizim bebekler kafalarına buyruk daha doğmadanEvet ama testim de dandik galiba laboquick diye bir marka. Off inşallah bilen 3-5 kişi olmasına rağmen o kadar baskı hissediyorum ki üzerimde
Canim ben transferden sonra 7 gun boyunca idrar testj yaptim cikmadi. Sinirlerim bozulmustu. Bir de ovulasyon testi yapmistum onda da cikmamisti. O kadar umutsuz ve karamsardim ki 7. Gun gidip kan testj yapayim dedim ve ciktiEvet ama testim de dandik galiba laboquick diye bir marka. Off inşallah bilen 3-5 kişi olmasına rağmen o kadar baskı hissediyorum ki üzerimde
Eğer bu tek embriyo tutunmasının sonucu ise yüksek hcg ile dış gebelik ihtimali söz konusu oluyor, bundan çok korkuyorum. 1saat sonra öğrenebileceğim durumu. Hatta sonraki hcgler ve keseye bakılırken ancak net durumumu bileceğim. Bu beklemeler tüp bebek hastaları için en yorucusu...Canım ne alaka değerin yüksek olması korkun neden ben anlamadım? Düşük olanlar korkar katlanırmı acaba falan diyede yükseği anlamadım açıklarmısın lütfen
Belki de bu tek embriyo ikiye bölünüp ikiz olmuştur. Tek yumurta ikizidie.Eğer bu tek embriyo tutunmasının sonucu ise yüksek hcg ile dış gebelik ihtimali söz konusu oluyor, bundan çok korkuyorum. 1saat sonra öğrenebileceğim durumu. Hatta sonraki hcgler ve keseye bakılırken ancak net durumumu bileceğim. Bu beklemeler tüp bebek hastaları için en yorucusu...
Bence böyle şeyler düşünmeyelim arkadaşlar.Ne gerek var.zaten hepimiz çok zor süreçten geçiyoruz birde böyle şeyleri ihtimal vermeyelim çağırmayalım hayatımızaEğer bu tek embriyo tutunmasının sonucu ise yüksek hcg ile dış gebelik ihtimali söz konusu oluyor, bundan çok korkuyorum. 1saat sonra öğrenebileceğim durumu. Hatta sonraki hcgler ve keseye bakılırken ancak net durumumu bileceğim. Bu beklemeler tüp bebek hastaları için en yorucusu...
Birbirimizi tanımıyoruz ama yakınlarımızdan daha çok dertleşip destek oluyoruz birbirimize dediğin gibi bizi biz anlıyoruz.Evet maalesef çocuk konusu açılıyor herhalükarda. Umarım o günler de geride kaldı. Artık önümüzdeki güzel günlere bakalım. Ben buradaki kardeşlerimin yüzlerinin gülmesini yürekten diliyorum. Hep dediğim gibi bizi ancak biz anlarız.
Eger kalitesi iyi ise aslinda 3. Yada 5. Cokta farketmiyor gibi..sadece su risk var 3. Gunde 5. Gube gidip gidemiyecegi tespit edilmeden transferi saglaniyor. Ama 5. Gune kadar giden bir embriyonun sansi yuksek oluyo her zman..5. Gun embriyosununda..gozlemlenebildigi icin..ben 2 kere 2. Kalite 3. Gun embriyoau transferi oldum deneyimledigim icin mesela..5. Gune gitmezse transfer olmayi dusunmuyorum ..ama ben 2 kere deneyimledigim icin bu sekilde duaunuyorum..3. gün embriyosu mu 5. gün embriyosu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?