2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Kızlar sanki şuan adet oldum olacağım gibi ağrılarım var. Bel ve kasık. Dün hiçbirşeyim yoktu . Daha 2. Günüm .Prolutex ten sonra oldu sanki. Normal mi bu acaba. Yada tutmayacak mı ki
Normal bu merak etme rahimde kendine yer açıyor yerleşiyor

Kızlar çok soru soruyorum ama dr prolutex iğne verdi . Ben öğlen yapayım diyorum bunun saati önemli mi sizce. Çünkü akşam estrofem + fitil var üçüncü bir araya gelmesin diye düşündüm
Benimde aynı böyle ama iğne saati önemli zaten fitil 8 saatte bir oluyor Sabah 8 öğlen 4 gece 12 kullanıyorum iğnemde akşam 8 denk gelmez merak etme düzenli olursan

İlk hcg testi bilmiyoruz dediler, net konuşamazlarmiş. Haftaya 2gunde 1 kan vereceğim. Sonuçlara göre sıkıntı var mı soyleyecekler. Sıkıntı olmazsa da keseye bakilirken normal mi değil mi göreceğiz artık.

Kan sonucum 68 çıktı bugün hamilelik var sanırım, 4. gün embriyosu 9. gün bugün inşallah katlanır hala sevinemiyoruz...
Canım bende bugn kan aldırdım sonuç bekliyorum. Benmde 4. Gün embriyosu 19unda transfer oldum o günü sayarsak benm 10. Günüm sanırım. İnşallah bende hayrlı haberler alırım. Bence değerin güzel

Ben eczaneye sordum oksaparı aile hekimi yazabiliyormuş.
Aaa nasıl yani kan pıhtılaşma iğnesini devletten yararlanıp alabiliyormuyuz. Zaten içinde 10 tane var ve 200 küsür. Devletten Olduğunu sevindim. ne kadara geliyormuş öyle bilginiz varmı ?

Aaa nasıl yani kan pıhtılaşma iğnesini devletten yararlanıp alabiliyormuyuz. Zaten içinde 10 tane var ve 200 küsür. Devletten Olduğunu sevindim. ne kadara geliyormuş öyle bilginiz varmı ?
Tabiki alabiliyosun hatta progesteron iğneleri fitilleri estrofemi de reçetelendirirsen karşılıyor

Canım bende bugn kan aldırdım sonuç bekliyorum. Benmde 4. Gün embriyosu 19unda transfer oldum o günü sayarsak benm 10. Günüm sanırım. İnşallah bende hayrlı haberler alırım. Bence değerin güzel

İnşallah canım güzel haberler alırsın sen de idrar testi yapmışmıydın?

Tabiki alabiliyosun hatta progesteron iğneleri fitilleri estrofemi de reçetelendirirsen karşılıyor
Progestron iğneleri karşılanmıyor sanırım, progestan dex verdi doktor eczaneye sorduk ödenmez dedi. Normal progestan iğnesi belki karlışnaıyordur. neden dex verdi anlamadım farklı mı acaba?

Progestron iğneleri karşılanmıyor sanırım, progestan dex verdi doktor eczaneye sorduk ödenmez dedi. Normal progestan iğnesi belki karlışnaıyordur. neden dex verdi anlamadım farklı mı acaba?
progesteronların hepsini karşılamıyor proluton progestan dex bunları karşılamıyor ben progestan ampul kullanıyorum onu karşılıyor, yine progestan fitilleri de karşılıyor sadece fitil ve estrofemde bakanlığın belirlediği günlük miktar var mesela günde bir tane gibi.Ama ben günde 6 tane kullanıyorum fitili günü dolmadan reçeteye de yazılsa vermiyor.Dex olanı kendin göbekten yapabiliyosun progestan ampul kalçadan yapılıyor mecbur hastane veya sağlık ocağına yaptırıyorsun.Dex in tek avantajı kendin yapabilmen

Son düzenleme:
Ben ilk kadın doğum uzmanına yazdırdım ilaçları.en son 1 kutu oksapar ve 3 kutu progestan iğneye 59 tl verdim.ozaman sordum eczaneye progestan iğneyi ve oksaparı aile hekimi yazıyor dedi sadece crinone jeli yazamıyomuş aile hekimi.aile hekimime de sormuştum oda eczaneye sor onlar görür ekranda eğer yazabiliyosam yazarım dedi.ama elimde hala olduğu için iğneler henüz yandırmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…