Normal bu merak etme rahimde kendine yer açıyor yerleşiyorKızlar sanki şuan adet oldum olacağım gibi ağrılarım var. Bel ve kasık. Dün hiçbirşeyim yoktu . Daha 2. Günüm .Prolutex ten sonra oldu sanki. Normal mi bu acaba. Yada tutmayacak mı ki
Benimde aynı böyle ama iğne saati önemli zaten fitil 8 saatte bir oluyorKızlar çok soru soruyorum ama dr prolutex iğne verdi . Ben öğlen yapayım diyorum bunun saati önemli mi sizce. Çünkü akşam estrofem + fitil var üçüncü bir araya gelmesin diye düşündüm
Bence böyle şeyler düşünmeyelim arkadaşlar.Ne gerek var.zaten hepimiz çok zor süreçten geçiyoruz birde böyle şeyleri ihtimal vermeyelim çağırmayalım hayatımızaÜzülüyorsun bak bunu düşünerek bende tek embryoluyum artı 3.günüm benimde değerim bu şekilde ama seviniyorum.Mesela çok hcg yüksek olması bazı gebeliklerde ikizlikle alakası yok.Üzme kendini arkadaşım herşey çok güzel olacak inşallah. 1 saat sonra banada haber ver.Duamdasın
Ben eczaneye sordum oksaparı aile hekimi yazabiliyormuş.Kızlar oksaparı sağlık ocağı yazıyor mu?
Canım bende bugn kan aldırdım sonuç bekliyorum. Benmde 4. Gün embriyosu 19unda transfer oldum o günü sayarsak benm 10. Günüm sanırım. İnşallah bende hayrlı haberler alırım. Bence değerin güzelKan sonucum 68 çıktı bugün hamilelik var sanırım, 4. gün embriyosu 9. gün bugün inşallah katlanır hala sevinemiyoruz...
Aaa nasıl yani kan pıhtılaşma iğnesini devletten yararlanıp alabiliyormuyuz. Zaten içinde 10 tane var ve 200 küsür. Devletten Olduğunu sevindim. ne kadara geliyormuş öyle bilginiz varmı ?Ben eczaneye sordum oksaparı aile hekimi yazabiliyormuş.
Tabiki alabiliyosun hatta progesteron iğneleri fitilleri estrofemi de reçetelendirirsen karşılıyorAaa nasıl yani kan pıhtılaşma iğnesini devletten yararlanıp alabiliyormuyuz. Zaten içinde 10 tane var ve 200 küsür. Devletten Olduğunu sevindim. ne kadara geliyormuş öyle bilginiz varmı ?
Canım bende bugn kan aldırdım sonuç bekliyorum. Benmde 4. Gün embriyosu 19unda transfer oldum o günü sayarsak benm 10. Günüm sanırım. İnşallah bende hayrlı haberler alırım. Bence değerin güzel
Progestron iğneleri karşılanmıyor sanırım, progestan dex verdi doktor eczaneye sorduk ödenmez dedi. Normal progestan iğnesi belki karlışnaıyordur. neden dex verdi anlamadım farklı mı acaba?Tabiki alabiliyosun hatta progesteron iğneleri fitilleri estrofemi de reçetelendirirsen karşılıyor
meraba bende 25 inde 5. gün transferi oldum26. sında 5. Gün transferi oldum benimle aynı olan var mııı?
Evet yazıyor. Benim aile hekimim kadın doğumcunun kaşeli reçetesini istiyor yalnız. Yani tavsiyem aile hekimine gitmeden kliniğinizden kaşeli reçete alın.Kızlar oksaparı sağlık ocağı yazıyor mu?
Bende kan verdim 1 saat sonra falan da sonucu alicam bakalım bende ne çıkacakKan sonucum 68 çıktı bugün hamilelik var sanırım, 4. gün embriyosu 9. gün bugün inşallah katlanır hala sevinemiyoruz...
hımm anladım, teşekkür ediyorumKonu geçmiş ama bende yazmak istedim canım benimki yumurta toplama sonrası 2 küsür çıktı o nedenle tedavim bir ay gecikti bu ay uygun görüldü 0.89 gibi birşey çıktı cumartesi transfer oldu
progesteronların hepsini karşılamıyor proluton progestan dex bunları karşılamıyor ben progestan ampul kullanıyorum onu karşılıyor, yine progestan fitilleri de karşılıyor sadece fitil ve estrofemde bakanlığın belirlediği günlük miktar var mesela günde bir tane gibi.Ama ben günde 6 tane kullanıyorum fitili günü dolmadan reçeteye de yazılsa vermiyor.Dex olanı kendin göbekten yapabiliyosun progestan ampul kalçadan yapılıyor mecbur hastane veya sağlık ocağına yaptırıyorsun.Dex in tek avantajı kendin yapabilmenProgestron iğneleri karşılanmıyor sanırım, progestan dex verdi doktor eczaneye sorduk ödenmez dedi. Normal progestan iğnesi belki karlışnaıyordur. neden dex verdi anlamadım farklı mı acaba?
Canım inşallah sen de güzel habeler alırsın :)Bende kan verdim 1 saat sonra falan da sonucu alicam bakalım bende ne çıkacak
İzmirde nerde yaptırdınızDigerlerini manisada yaptirmistim ama bu sefer izmirde yaptiriyorum. Senin nerde, umarim pozitif olur da saglikla kavusursun bebegine.
Ben ilk kadın doğum uzmanına yazdırdım ilaçları.en son 1 kutu oksapar ve 3 kutu progestan iğneye 59 tl verdim.ozaman sordum eczaneye progestan iğneyi ve oksaparı aile hekimi yazıyor dedi sadece crinone jeli yazamıyomuş aile hekimi.aile hekimime de sormuştum oda eczaneye sor onlar görür ekranda eğer yazabiliyosam yazarım dedi.ama elimde hala olduğu için iğneler henüz yandırmadım.Aaa nasıl yani kan pıhtılaşma iğnesini devletten yararlanıp alabiliyormuyuz. Zaten içinde 10 tane var ve 200 küsür. Devletten Olduğunu sevindim. ne kadara geliyormuş öyle bilginiz varmı ?
Moralinizi bozmayın sakın, o çok uyduruk bi marka. En iyisi erken test predictor.Evet ama testim de dandik galiba laboquick diye bir marka. Off inşallah bilen 3-5 kişi olmasına rağmen o kadar baskı hissediyorum ki üzerimde
Evet canım yaptım çift çifgiyi gördüm çok şükür. Üç gündür her sbh yapıyorum bu da bugünkü testimİnşallah canım güzel haberler alırsın sen de idrar testi yapmışmıydın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?