2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Evet yazıyor. Benim aile hekimim kadın doğumcunun kaşeli reçetesini istiyor yalnız. Yani tavsiyem aile hekimine gitmeden kliniğinizden kaşeli reçete alın.
Sağol camım sağlık ocağındaki doktor kanda pıhtılaşma olduğuna dair kan sonucun olmalı elimizde dedi

Sağol camım sağlık ocağındaki doktor kanda pıhtılaşma olduğuna dair kan sonucun olmalı elimizde dedi
Ya aslında benim de aile hekimim çok zor bir insan asla gereksiz ilaç yazmaz, istirahat vermez. Ama bu konuda ben çok ısrarcı oldum çünkü tüp bebek zaten başlı başına çok pahalı ve aslında devlet bizden bir katkı payı kesiyor ihtiyacımız olduğunda ilaçları ödemek için bu durumda en ihtiyaç duyulan hallerden biri. Bir de dediğim gibi deneyin inşallah yardımcı olur yoksa çok fiyat farkı çıkıyor

Off evet sonra hemen çok pişman oluyorum zaten ama diğer türlüsü de şımarıklık gibi geliyor yok ben taşımıyım yok onu kaldırmıyım hiç benlik değilmiş onu anladım. Ama bu da negatif olursa bir sonrakinde assla kendimi yormicam ev işi bile yapmicam burada söz vermiş olayım kendime

Acikcasi bel agrisi bende de var bugun transferin 5. günü ilaclardan olur mu emin degilim ama hareket kısıtlaması nedeniyle oldugunu düşünüyorum.
bir de bu ilaclar sende mide bulantisi yapti mi

Yaa ben zaten yukarılara uzanıyorum, 5lik su taşıyorum, bugün 10 kilo domates taşıdım tek seferde mecburen vs ama bunlar hayatın içinde var yani sürekli yanımda eşim olmuyor ki. Kimisi yatak döşek temizlik yaptım hanile değilim sanıyordum meğer hamileymişim diyor biraz ona güveniyorum bu bilye değil ki kendimi sıkınca düşsün etsin

Ya evet damacana değiş tabi de :) 5lik su mesela ya da bazayı kaldırmak mesela. Demin de yazdım bi arkadaşa sonuç gününe kadar hepp yattım kafasında biri değilim ama bunun da bedelini negatifle ödersem çok üzülücem bakalım bekliyorum pazartesiyi inşallah ikimizin de bayramı olur pazartesi :)

yaa kaldırmayın bence.. hamile olabilirsinz.. Benim kanamam oldu dikkat ediyordum cok ağır kaldırmıyordum ama yinede kanama oldu.. ne olacagı belli olmaz dikaktli olmakta fayda var
İnanın biri bana dese dikkat edemiyorum diye, çok kızarım hem maddi hem manevi çok emek veriyoruz çok zaman harcıyoruz ama biraz da galiba kendimi çok kaptırmamak için unutuyorum, bunu merkeze koyup hayatımı buna göre yaşamıyorum ki negatif olursa çok üzülmiyim diye

Allah razı olsun :) inşallah, çok ümitliyim valla hiç umudumu yitirmedim sabah pozitif göremeyince manyak mıyım neyim

Doğru diyosun hiç yapmasam iyiydi böyle durumlarda evde test bulundurmamak lazım aslında orda görünce dayanamıyor insan

Haklısın Malesef biz kadınlar olarak öyleyiz. Refleks olmuş herşey Ama sen şimdiden yapma olcak rakat ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…