Canım benim tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKan sonucum 68 çıktı bugün hamilelik var sanırım, 4. gün embriyosu 9. gün bugün inşallah katlanır hala sevinemiyoruz...
Iki gunde bir yapip ilerlemesini takip edeyim dedimCanım inşallah sen de güzel habeler alırsın :)
Ama senin buguün 3. gün embriyosu 8. gün biraz erken bize gore 2 gun erken yani kan tahlili için...
Sağol camım sağlık ocağındaki doktor kanda pıhtılaşma olduğuna dair kan sonucun olmalı elimizde dediEvet yazıyor. Benim aile hekimim kadın doğumcunun kaşeli reçetesini istiyor yalnız. Yani tavsiyem aile hekimine gitmeden kliniğinizden kaşeli reçete alın.
Hayırlı olsun seni de ekleyeyim listeye bol şansBende 26 agustos 5AA
Ya aslında benim de aile hekimim çok zor bir insan asla gereksiz ilaç yazmaz, istirahat vermez. Ama bu konuda ben çok ısrarcı oldum çünkü tüp bebek zaten başlı başına çok pahalı ve aslında devlet bizden bir katkı payı kesiyor ihtiyacımız olduğunda ilaçları ödemek için bu durumda en ihtiyaç duyulan hallerden biri. Bir de dediğim gibi deneyin inşallah yardımcı olur yoksa çok fiyat farkı çıkıyorSağol camım sağlık ocağındaki doktor kanda pıhtılaşma olduğuna dair kan sonucun olmalı elimizde dedi
Off evet sonra hemen çok pişman oluyorum zaten ama diğer türlüsü de şımarıklık gibi geliyor yok ben taşımıyım yok onu kaldırmıyım hiç benlik değilmiş onu anladım. Ama bu da negatif olursa bir sonrakinde assla kendimi yormicam ev işi bile yapmicam burada söz vermiş olayım kendimeYk artık canım yazık dinlen sonuçta maddi manevi emek harcıyoruz Ben bu ilaçları tekrar almamak için bile çok dikkat ediyorum Allah bilir tabi verir vermez ama biz üstümüze düşeni yapalım lütfen sende dikkat et dinlen bol bol meyve sebze ye
Acikcasi bel agrisi bende de var bugun transferin 5. günü ilaclardan olur mu emin degilim ama hareket kısıtlaması nedeniyle oldugunu düşünüyorum.Kızlar daha önce de yazdım cumartesi transferim oldu yoğun bel ağıdı yaşıyorum bugün 6. Günü bitirdim transferden sonra bunları kullanıyorum bana fazla geldi sizler ne kullanıyorsunuz bunlarda bel ağrısı yapıyor olabilir mi
Tahlil sonucum pozitif 33 gösteriyor sence normal miCanım inşallah sen de güzel habeler alırsın :)
Ama senin buguün 3. gün embriyosu 8. gün biraz erken bize gore 2 gun erken yani kan tahlili için...
Yaa ben zaten yukarılara uzanıyorum, 5lik su taşıyorum, bugün 10 kilo domates taşıdım tek seferde mecburen vs ama bunlar hayatın içinde var yani sürekli yanımda eşim olmuyor ki. Kimisi yatak döşek temizlik yaptım hanile değilim sanıyordum meğer hamileymişim diyor biraz ona güveniyorum bu bilye değil ki kendimi sıkınca düşsün etsinBen de geçen hafta bir anlık düşüncesizlikle sol kolumla yükseğe uzandım. Sonra hep sol alt karnımda sızı oldu. Ertesi gün doktoruma gittim. Neyse ki bir şey olmamış. Ama o vicdan azabı mahvetti beni. İşe de gidiyorum. Çoğunlukla oturuyorum ama ayakta da 1 saate yakın kalmak zorunda kalıyorum. Ona da vicdan azabı çekiyorum. Valla bu süreç çok hassas. İnşallah sağ salim atlatırız.
Ayy mutlu oldumO test tam bir fiyaskoSakın canını sıkma kaset test yap ondan iyidir canım
Ya evet damacana değiş tabi de :) 5lik su mesela ya da bazayı kaldırmak mesela. Demin de yazdım bi arkadaşa sonuç gününe kadar hepp yattım kafasında biri değilim ama bunun da bedelini negatifle ödersem çok üzülücemAğır ne mesela damacana değildir heralde :) ev işleriyse onu bende yapıyorum çünkü hareketsiz kalmamız imkansız illaki birşeyler yapmak zorunda kalıyoruz. Birde çok erken idrar testi için. Daha 8. Gün kana yeni geçmiştir. Moralinizi bozmayın lütfen. Bende 22 ağustos aynı şekilde sabırsızca bekliyorum ptesi kan testi yaptıracağım. İdrar testi yapıp moralimi erkenden bozmak istemedim.
İnanın biri bana dese dikkat edemiyorum diye, çok kızarım hem maddi hem manevi çok emek veriyoruz çok zaman harcıyoruz ama biraz da galiba kendimi çok kaptırmamak için unutuyorum, bunu merkeze koyup hayatımı buna göre yaşamıyorum ki negatif olursa çok üzülmiyim diyeyaa kaldırmayın bence.. hamile olabilirsinz.. Benim kanamam oldu dikkat ediyordum cok ağır kaldırmıyordum ama yinede kanama oldu.. ne olacagı belli olmaz dikaktli olmakta fayda var
Allah razı olsun :) inşallah, çok ümitliyim valla hiç umudumu yitirmedim sabah pozitif göremeyince manyak mıyım neyimBekle canım dikkat et kendine 3 gün daha sabret. Kanda göreceksin inşallah. Daha idrarda çıkmamış olabilir. Ama bol bol dinlen. Kimseyide kafana takma. Nasıl istiyorsan öyle davran. Bizim bebekler kafalarına buyruk daha doğmadanbiz ne kadar stres yapsakta, baskı hisseysekte onlar istediği zaman geliyorlar. Ben inanıyorum inşallah hayırlısı olur. ❤Pazara kadar heyecanla duayla bekleyelim.
Bende yaptı. Ağrım da varAcikcasi bel agrisi bende de var bugun transferin 5. günü ilaclardan olur mu emin degilim ama hareket kısıtlaması nedeniyle oldugunu düşünüyorum.
bir de bu ilaclar sende mide bulantisi yapti mi
Doğru diyosun hiç yapmasam iyiydi böyle durumlarda evde test bulundurmamak lazım aslındaCanim ben transferden sonra 7 gun boyunca idrar testj yaptim cikmadi. Sinirlerim bozulmustu. Bir de ovulasyon testi yapmistum onda da cikmamisti. O kadar umutsuz ve karamsardim ki 7. Gun gidip kan testj yapayim dedim ve ciktio testlere cok güvenme en dogru sonuc kan testinde cikihor.
Herkes öyle yazmış ben ilk defa kullandım allahtan az almışım internettenMoralinizi bozmayın sakın, o çok uyduruk bi marka. En iyisi erken test predictor.
Haklısın Malesef biz kadınlar olarak öyleyiz. Refleks olmuş herşeyOff evet sonra hemen çok pişman oluyorum zaten ama diğer türlüsü de şımarıklık gibi geliyor yok ben taşımıyım yok onu kaldırmıyım hiç benlik değilmiş onu anladım. Ama bu da negatif olursa bir sonrakinde assla kendimi yormicam ev işi bile yapmicam burada söz vermiş olayım kendime
Hayırlı olsun canım inşallah devam ederse normal, değerin günlük en az %35 artması gerekiyor.Tahlil sonucum pozitif 33 gösteriyor sence normal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?