Canım naptın iyidir inşallah nasıl çıktı değerin?Canım bende bugn kan aldırdım sonuç bekliyorum. Benmde 4. Gün embriyosu 19unda transfer oldum o günü sayarsak benm 10. Günüm sanırım. İnşallah bende hayrlı haberler alırım. Bence değerin güzel
Canımm değerim cıktıı 71,3Canım naptın iyidir inşallah nasıl çıktı değerin?
İnşallah canimHayırlı olsun canım inşallah devam ederse normal, değerin günlük en az %35 artması gerekiyor.
Hayırlı olsun canım inşallah seninki de ilerlerCanımm değerim cıktıı 71,3Cok şükür. Doktoruma yolladım. Sonuç gayet güzel dedi. Pazrtesi tekrar aldır artışa bakalım dedi. İnşallah güzel ilerler. Darısı diğer kan sonucumuza
Bence bu dosyayı silin Tüm bilgileriniz görünüyor.Tahlil sonucum pozitif 33 gösteriyor sence normal mi
Ben deBende 25ağustosda transfer oldum bekliyorum inşallah olucak
Heycandan hic farketmedim bile teşekkür ederimBence bu dosyayı silin Tüm bilgileriniz görünüyor.
Kızlar bugün sabah 5 den beri sağ kasığımda bir batma var 5 dk da bir hafif zonkluyo geçmedi saatlerdir sizdede varmı böyle bişey
O benim işte tüm evi indirip kaldırdım meğer hamileymişimYaa ben zaten yukarılara uzanıyorum, 5lik su taşıyorum, bugün 10 kilo domates taşıdım tek seferde mecburen vs ama bunlar hayatın içinde var yani sürekli yanımda eşim olmuyor ki. Kimisi yatak döşek temizlik yaptım hanile değilim sanıyordum meğer hamileymişim diyor biraz ona güveniyorum bu bilye değil ki kendimi sıkınca düşsün etsin
Aynen bencede ama bugün ağrı sabahtan beri devam ediyor sadece sağda biyerin şişer de ağrır ya onun gibi bişey.Doktoruma sordum normal dedi moralimi bozdu bu ağrı sağ tarafıma yerleşti kontrole de daha 1 hafta var inşallah tek yerleşmenin belirtisidir.Bende öyle batma hiç olmuyor ama benimde arada rahmimde sanki adetim sökülüyormuş gibi bir his oluyor ağrıyla beraber. 2-3 dk sürüp geçiyor. Kendimi dinlemek istemiyorum sürekli ama dayanamıyorum. Büyük ihtimal yerleştiği için oluyor ağrılarımız. Yani öyle düşünmek istiyorum.
Ağrım 2. günden sonra hafif hafif arti öncekilerde olduğu için çok takmadım ama u sefer mide bulantısı oldu oda farkli bir ilac kullandim ondan diye dusundum.Bende yaptı. Ağrım da var
Sanki beni anlatıyorsunuz. Eğer tutarsa tüm gruplarda böyle ağrılar oluyor sakın kafanıza takmayın diye yazacağımAğrım 2. günden sonra hafif hafif arti öncekilerde olduğu için çok takmadım ama u sefer mide bulantısı oldu oda farkli bir ilac kullandim ondan diye dusundum.
not= bu meaaji yazana kadar kanser oldum reklama basip ekran giip durdu
Aynen bencede ama bugün ağrı sabahtan beri devam ediyor sadece sağda biyerin şişer de ağrır ya onun gibi bişey.Doktoruma sordum normal dedi moralimi bozdu bu ağrı sağ tarafıma yerleşti kontrole de daha 1 hafta var inşallah tek yerleşmenin belirtisidir.
Canim sil tum kişisel bilgilerin gozukuyor. Allah korusun dolandırılmış falan eline geçebilir bilgiler.Tahlil sonucum pozitif 33 gösteriyor sence normal mi
Canım merhaba benim tarihim 28 Ağustosa bugüne kaydı bir de transfer sırasında belli oldu 3. Gün embriyosu 2 taneAyyyy ne güzel listede hamiş emojisi koymak çok keyifli Maşallah tüm hamişlerimize darısı da diğerlerin başına
Anladım canım. Benim de 19.günüm bugün. Aynı sayılırız. Kalp atışı için gittin mi kontrole. Nasıl geçiyor günler belirtilerMerhaba transferimin 20.günündeyim. Prolutex iğneyi sabah akşam yapıyorum, yani günde 2 kez. Doktorum devam etmemi söyledi. O bırak diyene kadar devam.
Doktorum cunarlida ama islemi tavmergende yapiyor. 12 yumurta toplanmisti bugun doktorum aradi 7 tanesi dollenmiş bakalim nasil ilerleyecekler.İzmirde nerde yaptırdınız
İnşallah güzel geçer canım haber verİnşallah canım günler geçmiyor böyle herkes normal diyor ama acaba ben mi anlatamıyorum ağrı mı diye düşünüyorum. Yarın sabah 10 da randevum benim çok heyecanlıyım umarım yolundadır herşey.
İnşallah güzel haberler vericez canımYa evet damacana değiş tabi de :) 5lik su mesela ya da bazayı kaldırmak mesela. Demin de yazdım bi arkadaşa sonuç gününe kadar hepp yattım kafasında biri değilim ama bunun da bedelini negatifle ödersem çok üzülücembakalım bekliyorum pazartesiyi inşallah ikimizin de bayramı olur pazartesi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?