2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Kızlar bugün sabah 5 den beri sağ kasığımda bir batma var 5 dk da bir hafif zonkluyo geçmedi saatlerdir sizdede varmı böyle bişey

Bende öyle batma hiç olmuyor ama benimde arada rahmimde sanki adetim sökülüyormuş gibi bir his oluyor ağrıyla beraber. 2-3 dk sürüp geçiyor. Kendimi dinlemek istemiyorum sürekli ama dayanamıyorum. Büyük ihtimal yerleştiği için oluyor ağrılarımız. Yani öyle düşünmek istiyorum.

O benim işte tüm evi indirip kaldırdım meğer hamileymişim hala da ev işi temizlik yemek falan yapıyorum sadece ağır kaldırmamaya çalışıyorum Rabbim korusun

Aynen bencede ama bugün ağrı sabahtan beri devam ediyor sadece sağda biyerin şişer de ağrır ya onun gibi bişey.Doktoruma sordum normal dedi moralimi bozdu bu ağrı sağ tarafıma yerleşti kontrole de daha 1 hafta var inşallah tek yerleşmenin belirtisidir.

Bende yaptı. Ağrım da var
Ağrım 2. günden sonra hafif hafif arti öncekilerde olduğu için çok takmadım ama u sefer mide bulantısı oldu oda farkli bir ilac kullandim ondan diye dusundum.
not= bu meaaji yazana kadar kanser oldum reklama basip ekran giip durdu

Sanki beni anlatıyorsunuz. Eğer tutarsa tüm gruplarda böyle ağrılar oluyor sakın kafanıza takmayın diye yazacağım

İnşallah canım günler geçmiyor böyle herkes normal diyor ama acaba ben mi anlatamıyorum ağrı mı diye düşünüyorum. Yarın sabah 10 da randevum benim çok heyecanlıyım umarım yolundadır herşey.

Merhaba transferimin 20.günündeyim. Prolutex iğneyi sabah akşam yapıyorum, yani günde 2 kez. Doktorum devam etmemi söyledi. O bırak diyene kadar devam.
Anladım canım. Benim de 19.günüm bugün. Aynı sayılırız. Kalp atışı için gittin mi kontrole. Nasıl geçiyor günler belirtiler

İnşallah güzel geçer canım haber ver

İnşallah güzel haberler vericez canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…