- 22 Ağustos 2020
- 12
- 7
- 1
- 44
Off evet sonra hemen çok pişman oluyorum zaten ama diğer türlüsü de şımarıklık gibi geliyor yok ben taşımıyım yok onu kaldırmıyım hiç benlik değilmiş onu anladım. Ama bu da negatif olursa bir sonrakinde assla kendimi yormicam ev işi bile yapmicam burada söz vermiş olayım kendime
Bence o kadar ilaç iğne kullanıyoruz bu kadar şımarıklık olsun artık em azından test sonucuna kadar dikkat etmeye özem gösteriyorum ben zaten sonradan işe başlayacağım normal hayata dönerimOff evet sonra hemen çok pişman oluyorum zaten ama diğer türlüsü de şımarıklık gibi geliyor yok ben taşımıyım yok onu kaldırmıyım hiç benlik değilmiş onu anladım. Ama bu da negatif olursa bir sonrakinde assla kendimi yormicam ev işi bile yapmicam burada söz vermiş olayım kendime
Son iki gün var mide bulantısı Ben psikolojik olduğunu düşünüyorum am bilmiyorum tabiAcikcasi bel agrisi bende de var bugun transferin 5. günü ilaclardan olur mu emin degilim ama hareket kısıtlaması nedeniyle oldugunu düşünüyorum.
bir de bu ilaclar sende mide bulantisi yapti mi
Tebrik ederim gayet güzel bir değerKan sonucum 68 çıktı bugün hamilelik var sanırım, 4. gün embriyosu 9. gün bugün inşallah katlanır hala sevinemiyoruz...
TebrikleeerCanımm değerim cıktıı 71,3Cok şükür. Doktoruma yolladım. Sonuç gayet güzel dedi. Pazrtesi tekrar aldır artışa bakalım dedi. İnşallah güzel ilerler. Darısı diğer kan sonucumuza
Ya evet öyle gerçekten. Pzar günü iyi haber vermek istiyorum buralaraHaklısın Malesef biz kadınlar olarak öyleyiz. Refleks olmuş herşeyAma sen şimdiden yapma olcak rakat ol
Yaa işte meselaO benim işte tüm evi indirip kaldırdım meğer hamileymişimhala da ev işi temizlik yemek falan yapıyorum sadece ağır kaldırmamaya çalışıyorum Rabbim korusun
ama poztf oldugunda bedeli cok daha agırda olabilir bide öyle düşün:) bende cok zaman negatif düşündümİnanın biri bana dese dikkat edemiyorum diye, çok kızarım hem maddi hem manevi çok emek veriyoruz çok zaman harcıyoruz ama biraz da galiba kendimi çok kaptırmamak için unutuyorum, bunu merkeze koyup hayatımı buna göre yaşamıyorum ki negatif olursa çok üzülmiyim diye
Amiinn hepimiz inşallah :)Bence o kadar ilaç iğne kullanıyoruz bu kadar şımarıklık olsun artık em azından test sonucuna kadar dikkat etmeye özem gösteriyorum ben zaten sonradan işe başlayacağım normal hayata döneriminşallah pozitif görürsün bir dahakine gerek kalmasın
Aynen öyle düşünüyorum biliyo musunama poztf oldugunda bedeli cok daha agırda olabilir bide öyle düşün:) bende cok zaman negatif düşündüm
hatta bana göre ben haric herkes hamile kalabilirdi.. bigün kalırmıyım bence kalmam diyordum..
ama ilk seferde tuttu .. simdide kaybetmemek icin ugrasıorum
Amin cümlemiziYaa işte meselaya o da bünyeye göre bence kimini yer silmek bile yorarken kimi her gün koşu bile yapıyor. Allah korusun kuzum dikkat et :)
işte sende dikkat et:) bak bende hamile kaldım sende kalırsın:) imkansız diye birsey yok Allahın izniyleAynen öyle düşünüyorum biliyo musunherkes olur ben olamam gibi bi his.. hayırlı olsun bebişin aman dikkat et yorma kendini :)
İnşallah cok teşekkür ederim hepimizinkiTebrikleeersaglikla ilerler insallah
Ben de transferimin 21. Gunundeyim. Kalp atisi icin ne zaman gitmeliyiz? Doktor size bir tarih verdi miMerhaba transferimin 20.günündeyim. Prolutex iğneyi sabah akşam yapıyorum, yani günde 2 kez. Doktorum devam etmemi söyledi. O bırak diyene kadar devam.
Canim kadin dogumcu yazinca karşıladı.Kızlar oksaparı sağlık ocağı yazıyor mu?
Benim de 19 unda 3. Gün embriyosu transfer edildi. Kan verdim asıl günüm hafta sonu diye ama bir türlü sonucum çıkmadıCanım bende bugn kan aldırdım sonuç bekliyorum. Benmde 4. Gün embriyosu 19unda transfer oldum o günü sayarsak benm 10. Günüm sanırım. İnşallah bende hayrlı haberler alırım. Bence değerin güzel
Benimde öyleydi canım 3-4 gün devam etti bende. Neyden kaynaklandı bilmiyorum.Transferimin 4.günü bugün çok gazım var korkuyorum normalmi yaşayan varmı
Bende iğne vurunca şişiyorumBenimde öyleydi canım 3-4 gün devam etti bende. Neyden kaynaklandı bilmiyorum.
Benim transferin 19.günü haftaya hem kese hem kalp atışı için gel demişti doktorum.pazartesi ilaçlarım bittiği için pazartesi gidicem ama alttan muayene olacak.bi zararı yok dedi kararsizimBen de transferimin 21. Gunundeyim. Kalp atisi icin ne zaman gitmeliyiz? Doktor size bir tarih verdi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?