2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Bence o kadar ilaç iğne kullanıyoruz bu kadar şımarıklık olsun artık em azından test sonucuna kadar dikkat etmeye özem gösteriyorum ben zaten sonradan işe başlayacağım normal hayata dönerim inşallah pozitif görürsün bir dahakine gerek kalmasın

Acikcasi bel agrisi bende de var bugun transferin 5. günü ilaclardan olur mu emin degilim ama hareket kısıtlaması nedeniyle oldugunu düşünüyorum.
bir de bu ilaclar sende mide bulantisi yapti mi
Son iki gün var mide bulantısı Ben psikolojik olduğunu düşünüyorum am bilmiyorum tabi

O benim işte tüm evi indirip kaldırdım meğer hamileymişim hala da ev işi temizlik yemek falan yapıyorum sadece ağır kaldırmamaya çalışıyorum Rabbim korusun
Yaa işte mesela ya o da bünyeye göre bence kimini yer silmek bile yorarken kimi her gün koşu bile yapıyor. Allah korusun kuzum dikkat et :)

ama poztf oldugunda bedeli cok daha agırda olabilir bide öyle düşün:) bende cok zaman negatif düşündüm
hatta bana göre ben haric herkes hamile kalabilirdi.. bigün kalırmıyım bence kalmam diyordum..
ama ilk seferde tuttu .. simdide kaybetmemek icin ugrasıorum

Amiinn hepimiz inşallah :)

Aynen öyle düşünüyorum biliyo musun herkes olur ben olamam gibi bi his.. hayırlı olsun bebişin aman dikkat et yorma kendini :)

Canım bende bugn kan aldırdım sonuç bekliyorum. Benmde 4. Gün embriyosu 19unda transfer oldum o günü sayarsak benm 10. Günüm sanırım. İnşallah bende hayrlı haberler alırım. Bence değerin güzel
Benim de 19 unda 3. Gün embriyosu transfer edildi. Kan verdim asıl günüm hafta sonu diye ama bir türlü sonucum çıkmadı sizin sonuç nasıl çıktı?

Ben de transferimin 21. Gunundeyim. Kalp atisi icin ne zaman gitmeliyiz? Doktor size bir tarih verdi mi
Benim transferin 19.günü haftaya hem kese hem kalp atışı için gel demişti doktorum.pazartesi ilaçlarım bittiği için pazartesi gidicem ama alttan muayene olacak.bi zararı yok dedi kararsizim
canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…