2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Benim transferin 19.günü haftaya hem kese hem kalp atışı için gel demişti doktorum.pazartesi ilaçlarım bittiği için pazartesi gidicem ama alttan muayene olacak.bi zararı yok dedi kararsizim
canım
Benim de pztesi ama kalp atisi icin cok erken geldi bana. O yuzden acaba randevuyu cumaya falan mi kaydirsam diye dusundum

Allah korusun bebişlerimizi. Siz yine de dikkat edin

Anladım canım. Benim de 19.günüm bugün. Aynı sayılırız. Kalp atışı için gittin mi kontrole. Nasıl geçiyor günler belirtiler
Dun akşam ilk defa bulantım oldu. Oldukça kötüydü. Bugün de gün içerisinde çok hafif oldu. Rahatsız edici değildi. Kalp altısı için pazartesi gideceğiz. İnşallah güzel haberler alırız siz gittiniz mi kese veya kalp atışı için?

Ben ilk defa bugün gittim doktora Transerim 5 Ağustostu 1.11 cmlik kese görüldü ama kalp atışı için henüz erken dedi 2 hafta sonraya randevu verdi. Sata göre 6+0ım ama kese 5+1 çıktı. Sıkıntı yok olabilir dedi oğlum da hep önden gidiyordu

Kızlarrrr napıyorsunuz benim hala yoğun bir şekilde kanamam devam ediyor kan testim saat 8 de çıkacak az önce yine idrar testi yaptım 2.çizgi yine çıktı hemencik

bir şey sormak istiyorum çay içiyor musunuz? Ya da günde kaç bardak içiyorsunuz :)
Ben transferden snra bi kaçggün sadce kahvaltıda içmiştm ama yaklasık 6 gündür falan hiç içmiyorum zaten cokda aram yok o yüzden aramıyorum :)

bir şey sormak istiyorum çay içiyor musunuz? Ya da günde kaç bardak içiyorsunuz :)

Ben transferden beri çay hiç içmedim ama açık 1-2 bardağa izin veriyorlar diye biliyorum. Türk kahvesi bağımlısıyım sadece 2-3 kez yarım bardak kahve içtim dayanamayıp.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…