Benim de pztesi ama kalp atisi icin cok erken geldi bana. O yuzden acaba randevuyu cumaya falan mi kaydirsam diye dusundumBenim transferin 19.günü haftaya hem kese hem kalp atışı için gel demişti doktorum.pazartesi ilaçlarım bittiği için pazartesi gidicem ama alttan muayene olacak.bi zararı yok dedi kararsizim
canım
Kuzum pazartesi tam olarak kaç hafta kaç gün oluyorsunBenim de pztesi ama kalp atisi icin cok erken geldi bana. O yuzden acaba randevuyu cumaya falan mi kaydirsam diye dusundum
Ben iğne de kullanmıyorum.Bende iğne vurunca şişiyorum
Hala tüp bebek doktorunuza mı gidiyorsunuz? Tüp bebek doktoru ne zamana kadar bakıyor acaba?Benim de pztesi ama kalp atisi icin cok erken geldi bana. O yuzden acaba randevuyu cumaya falan mi kaydirsam diye dusundum
Allah korusun bebişlerimizi. Siz yine de dikkat edinYaa ben zaten yukarılara uzanıyorum, 5lik su taşıyorum, bugün 10 kilo domates taşıdım tek seferde mecburen vs ama bunlar hayatın içinde var yani sürekli yanımda eşim olmuyor ki. Kimisi yatak döşek temizlik yaptım hanile değilim sanıyordum meğer hamileymişim diyor biraz ona güveniyorum bu bilye değil ki kendimi sıkınca düşsün etsin
Dun akşam ilk defa bulantım oldu. Oldukça kötüydü. Bugün de gün içerisinde çok hafif oldu. Rahatsız edici değildi. Kalp altısı için pazartesi gideceğiz. İnşallah güzel haberler alırızAnladım canım. Benim de 19.günüm bugün. Aynı sayılırız. Kalp atışı için gittin mi kontrole. Nasıl geçiyor günler belirtiler
Pazartesi gel dedi Dr, inşallah güzel haberler alırızBen de transferimin 21. Gunundeyim. Kalp atisi icin ne zaman gitmeliyiz? Doktor size bir tarih verdi mi
çok net hamilelik var sanırım
Teşekkür ederim Allah devamini da nasip etsin herkesin pozitifi görmesi dilegiyle❤Hayatguzeldir arkadaşımızın da kan testi pozitif çıkmış kendisini tebrik ediyorum diğer sayfalarda okudum
Ben transferden snra bi kaçggün sadce kahvaltıda içmiştm ama yaklasık 6 gündür falan hiç içmiyorumbir şey sormak istiyorum çay içiyor musunuz? Ya da günde kaç bardak içiyorsunuz :)
Kızlar ben 10. Günde negatifi aldım kanda
bir şey sormak istiyorum çay içiyor musunuz? Ya da günde kaç bardak içiyorsunuz :)
Benimde var canım normal rahat olTransferimin 4.günü bugün çok gazım var korkuyorum normalmi yaşayan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?