Aaa ikimizin de pztwsj insallah guzel haberler alırız gercekten. Biraz once damla şeklinde kan geldi. Hafiften karnim agriyor. Sanki regl olacakmışım gibi. Acaba dusuk mu oluyorPazartesi gel dedi Dr, inşallah güzel haberler alırız
Ben çay- kahve tüketmiyorum transferden beri.bir şey sormak istiyorum çay içiyor musunuz? Ya da günde kaç bardak içiyorsunuz :)
Canım Allah sabır versin inşallah ilk denemen de boş gebelik olmuş sanırım senin, inşallah hayırlı zamanlarda hayırlı haberleri alırsın : ( Bu bir maraton 100 metre koşusu değil çok şükür ki embriyonuz oluyor, blast oluyor inşallah bugünkü üzüntünü unuttaracak sevinçli haberleri yaşayacağın günler tez zamanda görürsün...Kızlar ben 10. Günde negatifi aldım kanda
Embriyo kalıtesı kactı?Kızlar transfer sonrası
11.gün değerim 705
15.gün değerim 2850♥
Ben açık içiyorum sabah iki akşam ikibir şey sormak istiyorum çay içiyor musunuz? Ya da günde kaç bardak içiyorsunuz :)
Ben bir bardak sabahları içiyorum o da hergün değil zaten çok aramam günde bir ki bardaktan bişey olmaz heralde çay için ama çok da tüketmemek gerek tein içeriyo kahve daha sıkıntılı çaya göre buarada çikolatada da bir miktar kafein olduğu için onu da çok tüketmeyin diyorlar ve her türlü bitki çayı düşüğe neden oluyomuşbir şey sormak istiyorum çay içiyor musunuz? Ya da günde kaç bardak içiyorsunuz :)
Canım kan tahlilinden kaç gün sonra kese için gittin doktora?ne zaman çağırdı?Sağlıcakla duy bebeğinin kalbini inşallahDun akşam ilk defa bulantım oldu. Oldukça kötüydü. Bugün de gün içerisinde çok hafif oldu. Rahatsız edici değildi. Kalp altısı için pazartesi gideceğiz. İnşallah güzel haberler alırızsiz gittiniz mi kese veya kalp atışı için?
4. gün emryiosu olduğu için gayet iyi canım önemli olan katlanması. başlangıç değeri hamilelik için yeterliKızlar bugün 7.gün kan değerim 31.20 kanamam devam ediyor
Kızlar bugün 7.gün kan değerim 31.20 kanamam devam ediyor
Hadi gözünüz Aydın. İnşallah sağlıklı bir şekilde ilerler. Doktorunuzla görüştünüz mü ne dedi kanama için.Kızlar bugün 7.gün kan değerim 31.20 kanamam devam ediyor
Amin inşallah 2 yılda 9 toplama işlemi 2 prp işlemi 4 embriyo elde edebilmiştik. Şimdi hepsi tükendi. 2 yıldır İstanbul'da Bülent Tıraş hocaya giderek tedavi görmüştüm. Şimdi 1 ay önce Trabzon'a taşındım eldekilerde tükenince allak bullak oldum. Burda nasıl olur acaba diye. Allahtan ümit kesilmez. Sizlere de sağlıkla dünyaya getirmek nasip olsun. Güzel dileklerin ve moral verici mesajın için teşekkür ederimCanım Allah sabır versin inşallah ilk denemen de boş gebelik olmuş sanırım senin, inşallah hayırlı zamanlarda hayırlı haberleri alırsın : ( Bu bir maraton 100 metre koşusu değil çok şükür ki embriyonuz oluyor, blast oluyor inşallah bugünkü üzüntünü unuttaracak sevinçli haberleri yaşayacağın günler tez zamanda görürsün...
Merhaba 5bb 5bc yazıyor kağıdım daEmbriyo kalıtesı kactı?
Canım kanın rengi nasıl baya kırmızı mı yoksa hafif pembemsi mi ya da kahverengiye dönük müAaa ikimizin de pztwsj insallah guzel haberler alırız gercekten. Biraz once damla şeklinde kan geldi. Hafiften karnim agriyor. Sanki regl olacakmışım gibi. Acaba dusuk mu oluyor
Canım inşallah güzelce artar hayırlı olsunKızlar bugün 7.gün kan değerim 31.20 kanamam devam ediyor
insallah kendiliğinden gelir miniğin canim Allahin mucizesi cokAmin inşallah 2 yılda 9 toplama işlemi 2 prp işlemi 4 embriyo elde edebilmiştik. Şimdi hepsi tükendi. 2 yıldır İstanbul'da Bülent Tıraş hocaya giderek tedavi görmüştüm. Şimdi 1 ay önce Trabzon'a taşındım eldekilerde tükenince allak bullak oldum. Burda nasıl olur acaba diye. Allahtan ümit kesilmez. Sizlere de sağlıkla dünyaya getirmek nasip olsun. Güzel dileklerin ve moral verici mesajın için teşekkür ederim
bir şey sormak istiyorum çay içiyor musunuz? Ya da günde kaç bardak içiyorsunuz :)
Türk kahvesi 1 tane içiyorum günde. Çay da açık 2 bardak günde. Ama bardaklar fincan boyutundabir şey sormak istiyorum çay içiyor musunuz? Ya da günde kaç bardak içiyorsunuz :)
İnşallah kuzum inşallah :)işte sende dikkat et:) bak bende hamile kaldım sende kalırsın:) imkansız diye birsey yok Allahın izniyle
Koyu canim . Regl oluyorum sanki.Canım kanın rengi nasıl baya kırmızı mı yoksa hafif pembemsi mi ya da kahverengiye dönük mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?