2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Kızlar ben 10. Günde negatifi aldım kanda
Canım Allah sabır versin inşallah ilk denemen de boş gebelik olmuş sanırım senin, inşallah hayırlı zamanlarda hayırlı haberleri alırsın : ( Bu bir maraton 100 metre koşusu değil çok şükür ki embriyonuz oluyor, blast oluyor inşallah bugünkü üzüntünü unuttaracak sevinçli haberleri yaşayacağın günler tez zamanda görürsün...

bir şey sormak istiyorum çay içiyor musunuz? Ya da günde kaç bardak içiyorsunuz :)
Ben bir bardak sabahları içiyorum o da hergün değil zaten çok aramam günde bir ki bardaktan bişey olmaz heralde çay için ama çok da tüketmemek gerek tein içeriyo kahve daha sıkıntılı çaya göre buarada çikolatada da bir miktar kafein olduğu için onu da çok tüketmeyin diyorlar ve her türlü bitki çayı düşüğe neden oluyomuş

Canım kan tahlilinden kaç gün sonra kese için gittin doktora?ne zaman çağırdı?Sağlıcakla duy bebeğinin kalbini inşallah

Amin inşallah 2 yılda 9 toplama işlemi 2 prp işlemi 4 embriyo elde edebilmiştik. Şimdi hepsi tükendi. 2 yıldır İstanbul'da Bülent Tıraş hocaya giderek tedavi görmüştüm. Şimdi 1 ay önce Trabzon'a taşındım eldekilerde tükenince allak bullak oldum. Burda nasıl olur acaba diye. Allahtan ümit kesilmez. Sizlere de sağlıkla dünyaya getirmek nasip olsun. Güzel dileklerin ve moral verici mesajın için teşekkür ederim

Aaa ikimizin de pztwsj insallah guzel haberler alırız gercekten. Biraz once damla şeklinde kan geldi. Hafiften karnim agriyor. Sanki regl olacakmışım gibi. Acaba dusuk mu oluyor
Canım kanın rengi nasıl baya kırmızı mı yoksa hafif pembemsi mi ya da kahverengiye dönük mü

insallah kendiliğinden gelir miniğin canim Allahin mucizesi cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…