Benim hiç yasağım yoktu :)bir şey sormak istiyorum çay içiyor musunuz? Ya da günde kaç bardak içiyorsunuz :)
çok güzel maşallah benim 2bb dün transfer oldumMerhaba 5bb 5bc yazıyor kağıdım da
Teşekkür ederimHayırlı olsun seni de ekleyeyim listeye bol şans
inşallah bişey olmaz perşembe günü test yaptırıcam hayırlısı olsun inşallahBenimde var canım normal rahat ol
Sonuc ne peki pozitif miBenimde öyleydi canım 3-4 gün devam etti bende. Neyden kaynaklandı bilmiyorum.
Korkuyorum valla bişey olucak diye yaaaBen de
Pazar günü kan testi vereceğim. İdrarda bugün çok silik çıktı. Belli değil yani.Sonuc ne peki pozitif mi
işte daha önceki 5 deneme de deneyim kazandım o yüzden ağrıları umursamıyorum. ama mide bulantısını hatırlamıyorum. umarım güzel bir duruma vesiledir. hayırlısı bekleyecez 1 hafta dahaSanki beni anlatıyorsunuz. Eğer tutarsa tüm gruplarda böyle ağrılar oluyor sakın kafanıza takmayın diye yazacağım
İnşallah allah kucağını boş bırakmaz inşallah pozitiftir canım rabbim olmayan herkese versinPazar günü kan testi vereceğim. İdrarda bugün çok silik çıktı. Belli değil yani.
oda olabilir. ama ben pıhtı iğnesinden şüphe ettim. daha önce bu iğne markasini kullanmamistimSon iki gün var mide bulantısı Ben psikolojik olduğunu düşünüyorum am bilmiyorum tabi
Amin inşallah Rabbim isteyen herkese versin.İnşallah allah kucağını boş bırakmaz inşallah pozitiftir canım rabbim olmayan herkese versin
Saol canım doktor iğne verdi bu kezCanım inşallah güzelce artar hayırlı olsun
Gebelik takvimi olanların takvimine bak altında hamilelik günlüğünü imza alanına ekle var oradan dolduruyorsunKızlar şu gebelik takvimini nasıl yapıyoruz
Ben sanki regl oluyorum. Hemsire normal damla şeklinde kanama dedi ama agrim dq var.
Çok güzel gözünüz aydınKızlar merhaba, 5. Gün embriyosu tek transfer edilmişti. Bugün 8. Gün kan değerim 188. Nasıl sizce??
Hayırlı olsunEki Görüntüle 2681865
Bu da benim. 8. günüm 5. gün embriyosu. Çok silik çıktı inşallah vardır.
Evet canım inanılmaz uygun fiyata denk geliyor. 200tl ile arasında dağlar kadar fark var.Aaa nasıl yani kan pıhtılaşma iğnesini devletten yararlanıp alabiliyormuyuz. Zaten içinde 10 tane var ve 200 küsür. Devletten Olduğunu sevindim. ne kadara geliyormuş öyle bilginiz varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?