2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Sanki beni anlatıyorsunuz. Eğer tutarsa tüm gruplarda böyle ağrılar oluyor sakın kafanıza takmayın diye yazacağım
işte daha önceki 5 deneme de deneyim kazandım o yüzden ağrıları umursamıyorum. ama mide bulantısını hatırlamıyorum. umarım güzel bir duruma vesiledir. hayırlısı bekleyecez 1 hafta daha

Kızlar şu gebelik takvimini nasıl yapıyoruz

Ben sanki regl oluyorum. Hemsire normal damla şeklinde kanama dedi ama agrim dq var.

yat ve dinlen asla kalkma doktorunlada görüş.. benimde regl agrisi gibiydi ama kanama yoktu cok kısa süre ağrılarım olulodu. dünde işte şırıl şırıl aktı bacaklarima kdar akmıiş doktor iğne verio ve benim fitil sayimi günde 3e çıkardı. sakın ihmal etme bana tuvalet dışında ayaga kalkma dedi . herşey eşime kaldı. sağolsın yapiyorda.. benim büyük şansim ikimizde evdeyiz

Aaa nasıl yani kan pıhtılaşma iğnesini devletten yararlanıp alabiliyormuyuz. Zaten içinde 10 tane var ve 200 küsür. Devletten Olduğunu sevindim. ne kadara geliyormuş öyle bilginiz varmı ?
Evet canım inanılmaz uygun fiyata denk geliyor. 200tl ile arasında dağlar kadar fark var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…