- 10 Şubat 2018
- 94
- 66
- 38
Benim ayni gün 167ydi doktorum süper demişti tebriklerKızlar merhaba, 5. Gün embriyosu tek transfer edilmişti. Bugün 8. Gün kan değerim 188. Nasıl sizce??
Hesap detaylarına girince bebeğinizin tahmini doğum tarihi filan yazan bir yer cikmiyor bendeGebelik takvimi olanların takvimine bak altında hamilelik günlüğünü imza alanına ekle var oradan dolduruyorsun
Çok geçmiş olsun, biri sizinle en azından umarı. Bir daha böyle kötü bir tecrübe yaşamazsınızKizlar cok moralim bozuk. Kanama nedeniyle acile geldim. Ikizlerdwn bir tanesi gitmis. Kanama o yuzdenmis
Ben de ayın 24 ünde transfer oldum. Günler geçmiyor diyemeyeceğim, ama hiperaktif olduğum İçin o uzanma yavaş hareket kısmı beni inanılmaz derece yoruyor. Bekliyoruz işte bakalım neler olacak. Estrofem mide bulantısı yapıyor epeyce kullanıyor musunuzişte daha önceki 5 deneme de deneyim kazandım o yüzden ağrıları umursamıyorum. ama mide bulantısını hatırlamıyorum. umarım güzel bir duruma vesiledir. hayırlısı bekleyecez 1 hafta daha
Geçmiş olsun canım nasıl anlıyorlar birinin gittiğini?Kizlar cok moralim bozuk. Kanama nedeniyle acile geldim. Ikizlerdwn bir tanesi gitmis. Kanama o yuzdenmis
Ayy canım aynı gün transfer olmuşuzBen de ayın 24 ünde transfer oldum. Günler geçmiyor diyemeyeceğim, ama hiperaktif olduğum İçin o uzanma yavaş hareket kısmı beni inanılmaz derece yoruyor. Bekliyoruz işte bakalım neler olacak. Estrofem mide bulantısı yapıyor epeyce kullanıyor musunuz
Bende 25inde transfer oldum gaz var bendede korkuyorum bişey olucak diye test zamanı gelsin diye bekliyorum sabırsızlıklaBen de ayın 24 ünde transfer oldum. Günler geçmiyor diyemeyeceğim, ama hiperaktif olduğum İçin o uzanma yavaş hareket kısmı beni inanılmaz derece yoruyor. Bekliyoruz işte bakalım neler olacak. Estrofem mide bulantısı yapıyor epeyce kullanıyor musunuz
Canım bi bardak suya bi çay kaşığı kimyon at gazını alır bana laparoskopiden sonra iç demişlerdi rahatlatıyor inan kiBende 25inde transfer oldum gaz var bendede korkuyorum bişey olucak diye test zamanı gelsin diye bekliyorum sabırsızlıkla
Benimde akıntım var evet bugün 4 günümdü yarın 5 inşallah 9gün test yapıcamMerhaba kızlar, bende 21 Agustosta çift embriyo transfer oldum,Bugün 7.günüm ,10.günde test yapıcam pazartesi inşbel ağrım ara ara geliyor. Başka ağrım yok.Adet günümde geçti .erken test yapmaya çok korkuyorum bişey soracağım su gibi akıntısı olan var mı
Denicem teşekkür ederimCanım bi bardak suya bi çay kaşığı kimyon at gazını alır bana laparoskopiden sonra iç demişlerdi rahatlatıyor inan ki
Kese gitmiw kanamam varGeçmiş olsun canım nasıl anlıyorlar birinin gittiğini?
Değildir inşallah. Salı gece bende de oldu o şekilde. Doktoruma sordum. Bir şey olmaz, normal dedi.Aaa ikimizin de pztwsj insallah guzel haberler alırız gercekten. Biraz once damla şeklinde kan geldi. Hafiften karnim agriyor. Sanki regl olacakmışım gibi. Acaba dusuk mu oluyor
Merhaba bende 21 inde transfer oldum bugün değerim 31 idiMerhaba kızlar, bende 21 Agustosta çift embriyo transfer oldum,Bugün 7.günüm ,10.günde test yapıcam pazartesi inşbel ağrım ara ara geliyor. Başka ağrım yok.Adet günümde geçti .erken test yapmaya çok korkuyorum bişey soracağım su gibi akıntısı olan var mı
Kese gidince kanama mı oluyormuş 2 kese miydi ,çok geçmiş olsunKese gitmiw kanamam var
Amin inşallahCanım kan tahlilinden kaç gün sonra kese için gittin doktora?ne zaman çağırdı?Sağlıcakla duy bebeğinin kalbini inşallah
Çok geçmiş olsun gittiğiniz acildeki doktor detaylı muayene yaptı mı? Yani kese düşürmek öyle çok basit bir şey değil hissederdiniz. Çamaşırınıza parça gelirdiKizlar cok moralim bozuk. Kanama nedeniyle acile geldim. Ikizlerdwn bir tanesi gitmis. Kanama o yuzdenmis
Canim ikizlwrden birini kaybetmişim. Acilen geldim eve. Moralim çok bozuldu.Değildir inşallah. Salı gece bende de oldu o şekilde. Doktoruma sordum. Bir şey olmaz, normal dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?