2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

işte daha önceki 5 deneme de deneyim kazandım o yüzden ağrıları umursamıyorum. ama mide bulantısını hatırlamıyorum. umarım güzel bir duruma vesiledir. hayırlısı bekleyecez 1 hafta daha
Ben de ayın 24 ünde transfer oldum. Günler geçmiyor diyemeyeceğim, ama hiperaktif olduğum İçin o uzanma yavaş hareket kısmı beni inanılmaz derece yoruyor. Bekliyoruz işte bakalım neler olacak. Estrofem mide bulantısı yapıyor epeyce kullanıyor musunuz

Merhaba kızlar, bende 21 Agustosta çift embriyo transfer oldum,Bugün 7.günüm ,10.günde test yapıcam pazartesi inşbel ağrım ara ara geliyor. Başka ağrım yok.Adet günümde geçti .erken test yapmaya çok korkuyorum bişey soracağım su gibi akıntısı olan var mı

Ayy canım aynı gün transfer olmuşuz Bana iğne vermedi doktor hap ve jel verdi genelde benim gibi iğne kullanmayan var mı

Bende 25inde transfer oldum gaz var bendede korkuyorum bişey olucak diye test zamanı gelsin diye bekliyorum sabırsızlıkla

Benimde akıntım var evet bugün 4 günümdü yarın 5 inşallah 9gün test yapıcam

Aaa ikimizin de pztwsj insallah guzel haberler alırız gercekten. Biraz once damla şeklinde kan geldi. Hafiften karnim agriyor. Sanki regl olacakmışım gibi. Acaba dusuk mu oluyor
Değildir inşallah. Salı gece bende de oldu o şekilde. Doktoruma sordum. Bir şey olmaz, normal dedi.

Merhaba bende 21 inde transfer oldum bugün değerim 31 idi

Canım kan tahlilinden kaç gün sonra kese için gittin doktora?ne zaman çağırdı?Sağlıcakla duy bebeğinin kalbini inşallah
Amin inşallah transferden sonra 16.gün kese görmeye çağırdı. Aslında 18.gün çağırmıştı ama ben bir yere uzanma mevzusu yüzünden çok korkmuştum. Öylelikle erken çağırdı, gel için rahat etsin dedi.

Kizlar cok moralim bozuk. Kanama nedeniyle acile geldim. Ikizlerdwn bir tanesi gitmis. Kanama o yuzdenmis
Çok geçmiş olsun gittiğiniz acildeki doktor detaylı muayene yaptı mı? Yani kese düşürmek öyle çok basit bir şey değil hissederdiniz. Çamaşırınıza parça gelirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…