- 1 Ocak 2020
- 619
- 797
- 103
Çok geçmiş olsun canımKizlar cok moralim bozuk. Kanama nedeniyle acile geldim. Ikizlerdwn bir tanesi gitmis. Kanama o yuzdenmis
Canım benim ne denir bilemiyorum İnan çok üzgünümKizlar cok moralim bozuk. Kanama nedeniyle acile geldim. Ikizlerdwn bir tanesi gitmis. Kanama o yuzdenmis
Ben estrofem, progestan, oksapar iğne, prolutex iğne, prograf ve de ecopirin kullanıyorum. Tabi folik asit ve de d vitamini deAyy canım aynı gün transfer olmuşuzBana iğne vermedi doktor hap ve jel verdi genelde benim gibi iğne kullanmayan var mı
Gaz da ilaçların yan etkisidir muhtemelen, arada yürüyüşler yapın evin içinde. Ben kefir içiyorum günde 1 çay bardağı ondan çok şükür gazım yok eğer seviyorsanız size de tavsiye ederimBende 25inde transfer oldum gaz var bendede korkuyorum bişey olucak diye test zamanı gelsin diye bekliyorum sabırsızlıkla
Doktorunuza ulaşabilme şansınız varsa eğer, Diğer bebiş ve sizin sağlığınız İçin bir iletişime geçseniz...Canim ikizlwrden birini kaybetmişim. Acilen geldim eve. Moralim çok bozuldu.
Hemsireye yazdim. Hatya açıldığı doktor, doktorunh ara dedi. Hemsireye soyledim cevap vermedi. Yapabileceğim hiç bir sey yok. Acildeki doktor da eve gönderdi. Diger kese varken bir sey yapmıyorlar.Doktorunuza ulaşabilme şansınız varsa eğer, Diğer bebiş ve sizin sağlığınız İçin bir iletişime geçseniz...
proluton depot yaptılar mı?Hemsireye yazdim. Hatya açıldığı doktor, doktorunh ara dedi. Hemsireye soyledim cevap vermedi. Yapabileceğim hiç bir sey yok. Acildeki doktor da eve gönderdi. Diger kese varken bir sey yapmıyorlar.
Canım benimKizlar cok moralim bozuk. Kanama nedeniyle acile geldim. Ikizlerdwn bir tanesi gitmis. Kanama o yuzdenmis
Ben estrofem, progestan, oksapar iğne, prolutex iğne, prograf ve de ecopirin kullanıyorum. Tabi folik asit ve de d vitamini de
Gaz da ilaçların yan etkisidir muhtemelen, arada yürüyüşler yapın evin içinde. Ben kefir içiyorum günde 1 çay bardağı ondan çok şükür gazım yok eğer seviyorsanız size de tavsiye ederim
[/ teşekkür ederimm
Lütfen kendini bırakma canım. Lütfen güçlü ol, diğer bebişin annesine ihtiyacı var. Allah onu size bağışlasın.Canim ikizlwrden birini kaybetmişim. Acilen geldim eve. Moralim çok bozuldu.
Anladım kanamanızın durması İçin acaba başka hastaneye mi gitseniz. Çok tedirgin oldum ben bile, sizi düşünemiyorum ama alınacak önlemler varsa diğer bebiş için dönmeliler sizeHemsireye yazdim. Hatya açıldığı doktor, doktorunh ara dedi. Hemsireye soyledim cevap vermedi. Yapabileceğim hiç bir sey yok. Acildeki doktor da eve gönderdi. Diger kese varken bir sey yapmıyorlar.
çok tüketmeyin kimyon düşüge sebep olabiliyormus aman dikkatCanım bi bardak suya bi çay kaşığı kimyon at gazını alır bana laparoskopiden sonra iç demişlerdi rahatlatıyor inan ki
bende 25 inde tranfer oldu. 2 tane 5. gün embriyoBende 25inde transfer oldum gaz var bendede korkuyorum bişey olucak diye test zamanı gelsin diye bekliyorum sabırsızlıkla
Hayırlı olsun, güzel sonuçları birlikte alırız inşallahbende 25 inde tranfer oldu. 2 tane 5. gün embriyo
çooook geçmiş olaun canim hep yat kalkma.. ne oldu bizlere böyle ya döküldükHemsireye yazdim. Hatya açıldığı doktor, doktorunh ara dedi. Hemsireye soyledim cevap vermedi. Yapabileceğim hiç bir sey yok. Acildeki doktor da eve gönderdi. Diger kese varken bir sey yapmıyorlar.
Merhabalar sizin sonucunuz nasil hamile misinizÇok tebrik ederim, maşallah, bu defa sağlıkla kucağınıza alırsınız inş
insallah bakalım. sende bi değiliklik var mııı. bende son 3 4 saattir sanki adet olacakmışım gibi hafif sancılarım varHayırlı olsun, güzel sonuçları birlikte alırız inşallah
Valla canim noldugunu bile anlamadim. Birden karnima regl agrisi gibi agri girdi kanamam basladi. Durmadı. Dqmla damla geldi. Doktorumun hemşiresine yazdim onemlj degol dedi. Olabilir dedi. Cok normal dedi. Acile gittim. Baktilar. Dusuk dediler. Zaten ultrasonda diger kese cikmadi. Kanama alanı 2. Kesenin olduğu yerle alakasız bir yerde ona sevindim. Bari o zarar görmesin istedim.çooook geçmiş olaun canim hep yat kalkma.. ne oldu bizlere böyle ya döküldükben hala yatiyorum bi süre dahada kalkmicam duşu bile bikacgün almicam ne olur ne olmaz sende dikkat et yemegi temizligi eşin yapisn hep
öylee tbi ikinci doktor şart ben cok sükür ulaşabildim oda beni beklemiş mesaisi bitmişti normalde .. benimde cok kanamişti bacaklarima kadar inmis kıyafetme bulaşmis eve gelince gördüm.. millet demekki ondan bana bakiyordu hastanede heryerim kanmis şort vardi bide altimda akmıs gitmis bacaklarimaValla canim noldugunu bile anlamadim. Birden karnima regl agrisi gibi agri girdi kanamam basladi. Durmadı. Dqmla damla geldi. Doktorumun hemşiresine yazdim onemlj degol dedi. Olabilir dedi. Cok normal dedi. Acile gittim. Baktilar. Dusuk dediler. Zaten ultrasonda diger kese cikmadi. Kanama alanı 2. Kesenin olduğu yerle alakasız bir yerde ona sevindim. Bari o zarar görmesin istedim.
Kizlar sunu anladim ama. Tup bebek doktoru haricinde kesinlikle bir doktor daha edinmemiz lazim.
Acil doktoru kendi doktorunuzu arayin konuşayım dedj. Hemsireye bile ulasamadim. Perperisan kalakaldım öylece.
Eve döndük. Kanama artarsa tekrardan acildeki kadin dogum doktoruna gidicez
Ya doktora ulaşabilmek ne kadar önemli isteValla canim noldugunu bile anlamadim. Birden karnima regl agrisi gibi agri girdi kanamam basladi. Durmadı. Dqmla damla geldi. Doktorumun hemşiresine yazdim onemlj degol dedi. Olabilir dedi. Cok normal dedi. Acile gittim. Baktilar. Dusuk dediler. Zaten ultrasonda diger kese cikmadi. Kanama alanı 2. Kesenin olduğu yerle alakasız bir yerde ona sevindim. Bari o zarar görmesin istedim.
Kizlar sunu anladim ama. Tup bebek doktoru haricinde kesinlikle bir doktor daha edinmemiz lazim.
Acil doktoru kendi doktorunuzu arayin konuşayım dedj. Hemsireye bile ulasamadim. Perperisan kalakaldım öylece.
Eve döndük. Kanama artarsa tekrardan acildeki kadin dogum doktoruna gidicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?