2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Kizlar cok moralim bozuk. Kanama nedeniyle acile geldim. Ikizlerdwn bir tanesi gitmis. Kanama o yuzdenmis
Canım benim ne denir bilemiyorum İnan çok üzgünüm Rabbim seni ve diğer kuzunu korusun moralini yüksek tut bol bol dinlen ve strese sokmamaya çalış kendini zor biliyorum seni çok iyi anlarım kaybetmenin ne demek olduğunu iyi bilirim ama diğer bebeğin için güzelce dinlen lavabo harici sakın kalkma yat kendine dikkat et

Ayy canım aynı gün transfer olmuşuz Bana iğne vermedi doktor hap ve jel verdi genelde benim gibi iğne kullanmayan var mı
Ben estrofem, progestan, oksapar iğne, prolutex iğne, prograf ve de ecopirin kullanıyorum. Tabi folik asit ve de d vitamini de
Bende 25inde transfer oldum gaz var bendede korkuyorum bişey olucak diye test zamanı gelsin diye bekliyorum sabırsızlıkla
Gaz da ilaçların yan etkisidir muhtemelen, arada yürüyüşler yapın evin içinde. Ben kefir içiyorum günde 1 çay bardağı ondan çok şükür gazım yok eğer seviyorsanız size de tavsiye ederim

Doktorunuza ulaşabilme şansınız varsa eğer, Diğer bebiş ve sizin sağlığınız İçin bir iletişime geçseniz...
Hemsireye yazdim. Hatya açıldığı doktor, doktorunh ara dedi. Hemsireye soyledim cevap vermedi. Yapabileceğim hiç bir sey yok. Acildeki doktor da eve gönderdi. Diger kese varken bir sey yapmıyorlar.

Hemsireye yazdim. Hatya açıldığı doktor, doktorunh ara dedi. Hemsireye soyledim cevap vermedi. Yapabileceğim hiç bir sey yok. Acildeki doktor da eve gönderdi. Diger kese varken bir sey yapmıyorlar.
Anladım kanamanızın durması İçin acaba başka hastaneye mi gitseniz. Çok tedirgin oldum ben bile, sizi düşünemiyorum ama alınacak önlemler varsa diğer bebiş için dönmeliler size

çooook geçmiş olaun canim hep yat kalkma.. ne oldu bizlere böyle ya döküldük ben hala yatiyorum bi süre dahada kalkmicam duşu bile bikacgün almicam ne olur ne olmaz sende dikkat et yemegi temizligi eşin yapisn hep

çooook geçmiş olaun canim hep yat kalkma.. ne oldu bizlere böyle ya döküldük ben hala yatiyorum bi süre dahada kalkmicam duşu bile bikacgün almicam ne olur ne olmaz sende dikkat et yemegi temizligi eşin yapisn hep
Valla canim noldugunu bile anlamadim. Birden karnima regl agrisi gibi agri girdi kanamam basladi. Durmadı. Dqmla damla geldi. Doktorumun hemşiresine yazdim onemlj degol dedi. Olabilir dedi. Cok normal dedi. Acile gittim. Baktilar. Dusuk dediler. Zaten ultrasonda diger kese cikmadi. Kanama alanı 2. Kesenin olduğu yerle alakasız bir yerde ona sevindim. Bari o zarar görmesin istedim.
Kizlar sunu anladim ama. Tup bebek doktoru haricinde kesinlikle bir doktor daha edinmemiz lazim.
Acil doktoru kendi doktorunuzu arayin konuşayım dedj. Hemsireye bile ulasamadim. Perperisan kalakaldım öylece.
Eve döndük. Kanama artarsa tekrardan acildeki kadin dogum doktoruna gidicez

öylee tbi ikinci doktor şart ben cok sükür ulaşabildim oda beni beklemiş mesaisi bitmişti normalde .. benimde cok kanamişti bacaklarima kadar inmis kıyafetme bulaşmis eve gelince gördüm.. millet demekki ondan bana bakiyordu hastanede heryerim kanmis şort vardi bide altimda akmıs gitmis bacaklarima sıkma canını sakın bir bebisij seninle bunada cok sükür..

Ya doktora ulaşabilmek ne kadar önemli iste
Nasil önemli degil der hemsire ya neyse sen yine de kafana bunları takip üzülme diger bebeğin etkilenmesin canim cok gecmis olsun insallah bundan sonra her şey çok güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…