ve inan benimkide direk regl agirsiydiValla canim noldugunu bile anlamadim. Birden karnima regl agrisi gibi agri girdi kanamam basladi. Durmadı. Dqmla damla geldi. Doktorumun hemşiresine yazdim onemlj degol dedi. Olabilir dedi. Cok normal dedi. Acile gittim. Baktilar. Dusuk dediler. Zaten ultrasonda diger kese cikmadi. Kanama alanı 2. Kesenin olduğu yerle alakasız bir yerde ona sevindim. Bari o zarar görmesin istedim.
Kizlar sunu anladim ama. Tup bebek doktoru haricinde kesinlikle bir doktor daha edinmemiz lazim.
Acil doktoru kendi doktorunuzu arayin konuşayım dedj. Hemsireye bile ulasamadim. Perperisan kalakaldım öylece.
Eve döndük. Kanama artarsa tekrardan acildeki kadin dogum doktoruna gidicez
Çok geçmiş olsun canım Diğer bebişin için güçlü ol sakın kendini birakma. Ben de kanamalı bir hamilelik geçirdim. Inşallah diğer bebeğini sağsalim kucagina alacaksin. Bol bol dinlen sakin temizlik yapma hatta esin yemek yapabiliyorsa en azından 1 ay yemekleri bile o yapsın ilk 3 ay çok önemli. Daha sonra düşük tehlikesi kalmıyor. Kuzenim de iki keseyle başlamıştı ve biri düştü ama diğer bebeği ona sıkı sıkı sarıldı. Inşallah senin de böyle devam ederValla canim noldugunu bile anlamadim. Birden karnima regl agrisi gibi agri girdi kanamam basladi. Durmadı. Dqmla damla geldi. Doktorumun hemşiresine yazdim onemlj degol dedi. Olabilir dedi. Cok normal dedi. Acile gittim. Baktilar. Dusuk dediler. Zaten ultrasonda diger kese cikmadi. Kanama alanı 2. Kesenin olduğu yerle alakasız bir yerde ona sevindim. Bari o zarar görmesin istedim.
Kizlar sunu anladim ama. Tup bebek doktoru haricinde kesinlikle bir doktor daha edinmemiz lazim.
Acil doktoru kendi doktorunuzu arayin konuşayım dedj. Hemsireye bile ulasamadim. Perperisan kalakaldım öylece.
Hayırlı olsun kat kat artsınMerhaba bende 21 inde transfer oldum bugün değerim 31 idi
Çok şükür kanama alanı ikinci keseden farklı bir yerdeymiş. Bu arada evet ikinci bir doktor edinsek iyi olur.Valla canim noldugunu bile anlamadim. Birden karnima regl agrisi gibi agri girdi kanamam basladi. Durmadı. Dqmla damla geldi. Doktorumun hemşiresine yazdim onemlj degol dedi. Olabilir dedi. Cok normal dedi. Acile gittim. Baktilar. Dusuk dediler. Zaten ultrasonda diger kese cikmadi. Kanama alanı 2. Kesenin olduğu yerle alakasız bir yerde ona sevindim. Bari o zarar görmesin istedim.
Görünüyor hafif ama ne kadar beklettiniz bilmiyorum. 5 dk dan fazla bekletince çıkan doğru olmaz diyorlardıIyi geceler yarın kanda beta bakılacak eşim çok heveslendi test yaptık ilk başta tek çizgiydi sonradan silik çizgi çıkmış bu durumu yaşayanlar oldumu acabagebe olma ihtimalim var mı çok endişeliyim sizinle paylaşmak istedim
Aynıyız seninle ne zaman test yapıcanbende 25 inde tranfer oldu. 2 tane 5. gün embriyo
Canim cok gecmis olsun....kendine lutfen cok dikkat et..kalkma yerinden cok..canim bence tup bebek doktoruyla devam edilmememlii..sonrasindada..suan icinde cok dogru soyluyosun...ben bole cok duyuyorum..allah koruaun..Valla canim noldugunu bile anlamadim. Birden karnima regl agrisi gibi agri girdi kanamam basladi. Durmadı. Dqmla damla geldi. Doktorumun hemşiresine yazdim onemlj degol dedi. Olabilir dedi. Cok normal dedi. Acile gittim. Baktilar. Dusuk dediler. Zaten ultrasonda diger kese cikmadi. Kanama alanı 2. Kesenin olduğu yerle alakasız bir yerde ona sevindim. Bari o zarar görmesin istedim.
Kesinlikle bende eğer pozitif sonuç alırsam kasın doğum doktoruma gidicem. Tüp bebek doktorları çok yoğun. Kasın doğum doktoruna ne zaman mesaj yaZsam cevap alıyordum. Muayenede olsa bile. Dün tüp bebek doktoruma bir soru sordum hala cevap yokCanim cok gecmis olsun....kendine lutfen cok dikkat et..kalkma yerinden cok..canim bence tup bebek doktoruyla devam edilmememlii..sonrasindada..suan icinde cok dogru soyluyosun...ben bole cok duyuyorum..allah koruaun..
Hayırlısı olsun inşallahDoktorum cunarlida ama islemi tavmergende yapiyor. 12 yumurta toplanmisti bugun doktorum aradi 7 tanesi dollenmiş bakalim nasil ilerleyecekler.
Ben ilk transferimde ohss olduğumu fark ediyorum şimdi okudukça, karnım taş gibiydi ve davul gibi şişmişti, kabızlık sorunu çekmiştim çok sıkıntılıydım, doktorum prpgesterondandır dedi ve transfer gerçekleşti, sonuç tabii ki negatifti ... Dondurulmuş transfer ile arasındaki farkları artık görebildiğim için ohss olduğumu anlıyorum o transferde zaten 17 yumurta toplanmıştı olmamam biraz zordu ...Merhaba bende geçen ctesi opu yaptırmıştım. Hatta buraya yazıp arkadaşlara şişkinlik ya da idrar yaparken sıkıntı çeken var mı diye sormuştum. Başlarda operasyon geçirdiğimiz için onun sıkıntısıdır diye dişimi sıktım ama bu sabah çok kötüydüm işe giderken pantolonlarıma sığamadım karnım taş gibi şişmişti. Doktora yazdım acil gel dedi ohss olmuşum. Aslında çok fazla yumurta toplanmadı benden ama anlamadımSerum taktılar ve adetimi hızlandırmak için ilaçlar verdi. Opu olan arkadaşlar aman benim gibi dişinizi sıkıp kendinizi ihmal etmeyin
5+2 karindan rahat gorduk ortadaki yuvarlak ❤❤[t="pinkbuyu, post: 64981885, member: 421260"]
Canjm transferden kac gun sonra besleme yerini görüyorsunuz kesenin bos mu dolu mu oldgu belli oluyor?
Tşk ederim canımHayırlı olsun kat kat artsın
Senin ikizmiydi cnmMerhaba 5bb 5bc yazıyor kağıdım da
Merhaba ben dondurulmuş transfer oldum 18 Ağustos'ta. Hamileyim çok şükür ama kaf haftalık olduğum nasıl belli olucak? :) Son adet tarihi mi giriliyor normal gebeliklerdki gibi?5+2 karindan rahat gorduk ortadaki yuvarlak ❤❤
Evet cnm benMerhaba ben dondurulmuş transfer oldum 18 Ağustos'ta. Hamileyim çok şükür ama kaf haftalık olduğum nasıl belli olucak? :) Son adet tarihi mi giriliyor normal gebeliklerdki gibi?
Tebriklerrrrrr canım sağlıkla al kucağınaKızlar merhaba, 5. Gün embriyosu tek transfer edilmişti. Bugün 8. Gün kan değerim 188. Nasıl sizce??
Yok sadece göğüslerimde biraz hassasiyet var. Onun dışında Bişeyim yok ama kızımda da pek belirti olmamıştı bende, bekliyoruz bu sebepleinsallah bakalım. sende bi değiliklik var mııı. bende son 3 4 saattir sanki adet olacakmışım gibi hafif sancılarım var
Harika bir sonuçKızlar merhaba, 5. Gün embriyosu tek transfer edilmişti. Bugün 8. Gün kan değerim 188. Nasıl sizce??
Dondurulmuş mu taze transfer miydi canım?Kızlar merhaba, 5. Gün embriyosu tek transfer edilmişti. Bugün 8. Gün kan değerim 188. Nasıl sizce??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?