2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

ve inan benimkide direk regl agirsiydi
demekki o ağrıyıda ciddiye almak gerekiyor

Çok geçmiş olsun canım Diğer bebişin için güçlü ol sakın kendini birakma. Ben de kanamalı bir hamilelik geçirdim. Inşallah diğer bebeğini sağsalim kucagina alacaksin. Bol bol dinlen sakin temizlik yapma hatta esin yemek yapabiliyorsa en azından 1 ay yemekleri bile o yapsın ilk 3 ay çok önemli. Daha sonra düşük tehlikesi kalmıyor. Kuzenim de iki keseyle başlamıştı ve biri düştü ama diğer bebeği ona sıkı sıkı sarıldı. Inşallah senin de böyle devam eder

Iyi geceler yarın kanda beta bakılacak eşim çok heveslendi test yaptık ilk başta tek çizgiydi sonradan silik çizgi çıkmış bu durumu yaşayanlar oldumu acaba gebe olma ihtimalim var mı çok endişeliyim sizinle paylaşmak istedim

Eklentiler

• 15986526059675669594156083932757.webp
    54,9 KB · Görüntüleme: 67
Çok şükür kanama alanı ikinci keseden farklı bir yerdeymiş. Bu arada evet ikinci bir doktor edinsek iyi olur.

Görünüyor hafif ama ne kadar beklettiniz bilmiyorum. 5 dk dan fazla bekletince çıkan doğru olmaz diyorlardı

Canim cok gecmis olsun....kendine lutfen cok dikkat et..kalkma yerinden cok..canim bence tup bebek doktoruyla devam edilmememlii..sonrasindada..suan icinde cok dogru soyluyosun...ben bole cok duyuyorum..allah koruaun..

Canim cok gecmis olsun....kendine lutfen cok dikkat et..kalkma yerinden cok..canim bence tup bebek doktoruyla devam edilmememlii..sonrasindada..suan icinde cok dogru soyluyosun...ben bole cok duyuyorum..allah koruaun..
Kesinlikle bende eğer pozitif sonuç alırsam kasın doğum doktoruma gidicem. Tüp bebek doktorları çok yoğun. Kasın doğum doktoruna ne zaman mesaj yaZsam cevap alıyordum. Muayenede olsa bile. Dün tüp bebek doktoruma bir soru sordum hala cevap yok

Ben ilk transferimde ohss olduğumu fark ediyorum şimdi okudukça, karnım taş gibiydi ve davul gibi şişmişti, kabızlık sorunu çekmiştim çok sıkıntılıydım, doktorum prpgesterondandır dedi ve transfer gerçekleşti, sonuç tabii ki negatifti ... Dondurulmuş transfer ile arasındaki farkları artık görebildiğim için ohss olduğumu anlıyorum o transferde zaten 17 yumurta toplanmıştı olmamam biraz zordu ...

[t="pinkbuyu, post: 64981885, member: 421260"]
Canjm transferden kac gun sonra besleme yerini görüyorsunuz kesenin bos mu dolu mu oldgu belli oluyor?
5+2 karindan rahat gorduk ortadaki yuvarlak ❤❤
[/QUOTE]
Merhaba ben dondurulmuş transfer oldum 18 Ağustos'ta. Hamileyim çok şükür ama kaf haftalık olduğum nasıl belli olucak? :) Son adet tarihi mi giriliyor normal gebeliklerdki gibi?

Merhaba ben dondurulmuş transfer oldum 18 Ağustos'ta. Hamileyim çok şükür ama kaf haftalık olduğum nasıl belli olucak? :) Son adet tarihi mi giriliyor normal gebeliklerdki gibi?
Evet cnm ben
[/QUOTE]
Banu çiftçi uygulamasında son adet tarihimi girdiğimde bugün 4 + 4 gözüküyorum öyleyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…