2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Canım sen ne zaman transfer oldun? Listeye ekleyeyim seni de

Kizlar cok moralim bozuk. Kanama nedeniyle acile geldim. Ikizlerdwn bir tanesi gitmis. Kanama o yuzdenmis
Yaaaa canım benim çok üzüldüm Allah diğerini bağışlasın sana sağlıkla al kucağıına diğerini inşallah

Senin ikizmiydi cnm
Ben hiç doktora gitmedim henüz önceki tecrübelerimden dolayı 6.5-7.haftadan önce belli olmuyor diye pazartesi ilk kez gideceğim doktora canım kese+kalp atışını bir görmek için inşallah bakalım tek mi tuttu cift mi pazartesi 6+4 oluyorum inşallah

Tam ben de bu tarihte gittim kesenleri ve kalp atışlarını duyduk darısı sana inşallah

Tam ben de bu tarihte gittim kesenleri ve kalp atışlarını duyduk darısı sana inşallah
Valla erken gidince de sonradan birini kaybedince daha büyük hüsran oluyor. Muhtemelen ilk defa bu zamanlar gidip tek kese görseydim bu kadar üzülmezdim.
Simdi iki oldugunu bilip birini kaybetmek uzuyor insani.

Benden 9 yumurta toplandı öyle fazla da bir toplama işlemi olmadı ya da pcos değilim neden ohss oldum anlayamadım. Ama dediğiniz gibi gerçekten karnım taş gibi ve kabız oldum bu şişkinlik yüzünden yemek yemek istemiyorum Çok sıkıntılı bir süreç ilaç desteği almadan atlatamazdım sanırım

Kızlar ne yapıyorsunuz nasılsınız ben negatif haberi aldıktan sonra üzüldüm baya bir hafta tatile çıktım şimdi geldim okadar çok şey yazmışsınız ki yetişemedim. Pozitif haber alan arkadaşlar sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin allahım. Negatif gören arkadaşlarım dinlenin kafa dağıtın tekrar başlayın ben pazartesi tekrar başlıyorum doktora gidecem bakalım ne diyecek

Valla erken gidince de sonradan birini kaybedince daha büyük hüsran oluyor. Muhtemelen ilk defa bu zamanlar gidip tek kese görseydim bu kadar üzülmezdim.
Kesinlikle erken gidince stres doluyorsun ben bunu çok yaşadım Canım o sebeple bilerek geç gidiyorum yoksa kafada kuruyorum acaba olacak mı oldu mu sen bundan sonra mümkünse çok dikkat et Allah’ın izniyle diğer bebeğin seninle çok şükür

Benimde öyle olmuştu . 11 yumurta toplanmıştı. Dediğiniz gibi doğru dürüst yemek yiyemiyosun ama taş gibi. Hele de kabızlık. Çok kötüydü. İlaç kullanmadım ama zor bi dönemdi

Benimde öyle olmuştu . 11 yumurta toplanmıştı. Dediğiniz gibi doğru dürüst yemek yiyemiyosun ama taş gibi. Hele de kabızlık. Çok kötüydü. İlaç kullanmadım ama zor bi dönemdi
Ayrıca yaptığınız bir şey var mıydı peki yeme içme önerisi olarak? Tavsiyeniz olursa çok sevinirim.

Ayrıca yaptığınız bir şey var mıydı peki yeme içme önerisi olarak? Tavsiyeniz olursa çok sevinirim.
Ekstra bişey yapmadım ama activia yemiştim hergün. Bol sıvı tükettim. Kayısı yemiştim aç karnına. Ama burada duphalac diye bi ilaçtan bahsetmişlerdi. Geçmeseydi onu alacaktım. Gerek kalmadı bende. 3-4 gün tuvalete çıkamamıştım

Çok çok gecmis olsun, inşallah guzel ilerler sürecin.

Bende bugün kese için gittim kontrole 5+1 de ama doktorum herşey güzel harici hiç bir açıklama yapmadı kesenin içinde henüz bebek görünmüyor. 15 eylülde kalp atışı için çağırdı çok geç geldi bana. Hiç yolk kesesinden falan bahsetmedi ultrasonda görünüyor mu onuda anlayamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…