- 3 Mart 2020
- 247
- 163
- 53
- 36
Var canım gözün aydın hemen kan verEki Görüntüle 2681865
Bu da benim. 8. günüm 5. gün embriyosu. Çok silik çıktı inşallah vardır.
Canım sen ne zaman transfer oldun? Listeye ekleyeyim seni deDun akşam ilk defa bulantım oldu. Oldukça kötüydü. Bugün de gün içerisinde çok hafif oldu. Rahatsız edici değildi. Kalp altısı için pazartesi gideceğiz. İnşallah güzel haberler alırızsiz gittiniz mi kese veya kalp atışı için?
Tebrikler canım sağlıkla kucağına al canım
Eki Görüntüle 2681865
Bu da benim. 8. günüm 5. gün embriyosu. Çok silik çıktı inşallah vardır.
Hayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin ne zaman transfer oldun? Kaçıncı gün embriyosu?Kızlar bugün 7.gün kan değerim 31.20 kanamam devam ediyor
Yaaaa canım benim çok üzüldüm Allah diğerini bağışlasın sana sağlıkla al kucağıına diğerini inşallahKizlar cok moralim bozuk. Kanama nedeniyle acile geldim. Ikizlerdwn bir tanesi gitmis. Kanama o yuzdenmis
Ben hiç doktora gitmedim henüz önceki tecrübelerimden dolayı 6.5-7.haftadan önce belli olmuyor diye pazartesi ilk kez gideceğim doktora canım kese+kalp atışını bir görmek için inşallah bakalım tek mi tuttu cift miSenin ikizmiydi cnm
Tam ben de bu tarihte gittim kesenleri ve kalp atışlarını duyduk darısı sana inşallahBen hiç doktora gitmedim henüz önceki tecrübelerimden dolayı 6.5-7.haftadan önce belli olmuyor diye pazartesi ilk kez gideceğim doktora canım kese+kalp atışını bir görmek için inşallah bakalım tek mi tuttu cift mipazartesi 6+4 oluyorum inşallah
Valla erken gidince de sonradan birini kaybedince daha büyük hüsran oluyor. Muhtemelen ilk defa bu zamanlar gidip tek kese görseydim bu kadar üzülmezdim.Tam ben de bu tarihte gittim kesenleri ve kalp atışlarını duyduk darısı sana inşallah
Benden 9 yumurta toplandı öyle fazla da bir toplama işlemi olmadı ya da pcos değilim neden ohss oldum anlayamadım. Ama dediğiniz gibi gerçekten karnım taş gibi ve kabız oldum bu şişkinlik yüzünden yemek yemek istemiyorumBen ilk transferimde ohss olduğumu fark ediyorum şimdi okudukça, karnım taş gibiydi ve davul gibi şişmişti, kabızlık sorunu çekmiştim çok sıkıntılıydım, doktorum prpgesterondandır dedi ve transfer gerçekleşti, sonuç tabii ki negatifti ... Dondurulmuş transfer ile arasındaki farkları artık görebildiğim için ohss olduğumu anlıyorum o transferde zaten 17 yumurta toplanmıştı olmamam biraz zordu ...
benimde gögüs uçlarıma dokununca ağrım varYok sadece göğüslerimde biraz hassasiyet var. Onun dışında Bişeyim yok ama kızımda da pek belirti olmamıştı bende, bekliyoruz bu sebeple
Canım benim Allah razı olsun inşallah bende senin gibi güzel haberler alırımTam ben de bu tarihte gittim kesenleri ve kalp atışlarını duyduk darısı sana inşallah
Kesinlikle erken gidince stres doluyorsun ben bunu çok yaşadım Canım o sebeple bilerek geç gidiyorum yoksa kafada kuruyorum acaba olacak mı oldu mu sen bundan sonra mümkünse çok dikkat et Allah’ın izniyle diğer bebeğin seninle çok şükürValla erken gidince de sonradan birini kaybedince daha büyük hüsran oluyor. Muhtemelen ilk defa bu zamanlar gidip tek kese görseydim bu kadar üzülmezdim.
Simdi iki oldugunu bilip birini kaybetmek uzuyor insani.
içim içimi yiyor zaten günler geçmek bilmiyor. idrar testi aldım 10 lu kargodan gelmesini bekliyorum.. ama sanki dayanamayıp 10.gü gidip kan testi verecem gibiAynıyız seninle ne zaman test yapıcan
Benimde öyle olmuştu . 11 yumurta toplanmıştı. Dediğiniz gibi doğru dürüst yemek yiyemiyosun ama taş gibi. Hele de kabızlık. Çok kötüydü. İlaç kullanmadım ama zor bi dönemdiBenden 9 yumurta toplandı öyle fazla da bir toplama işlemi olmadı ya da pcos değilim neden ohss oldum anlayamadım. Ama dediğiniz gibi gerçekten karnım taş gibi ve kabız oldum bu şişkinlik yüzünden yemek yemek istemiyorumÇok sıkıntılı bir süreç ilaç desteği almadan atlatamazdım sanırım
Ayrıca yaptığınız bir şey var mıydı peki yeme içme önerisi olarak? Tavsiyeniz olursa çok sevinirim.Benimde öyle olmuştu . 11 yumurta toplanmıştı. Dediğiniz gibi doğru dürüst yemek yiyemiyosun ama taş gibi. Hele de kabızlık. Çok kötüydü. İlaç kullanmadım ama zor bi dönemdi
Ekstra bişey yapmadım ama activia yemiştim hergün. Bol sıvı tükettim. Kayısı yemiştim aç karnına. Ama burada duphalac diye bi ilaçtan bahsetmişlerdi. Geçmeseydi onu alacaktım. Gerek kalmadı bende. 3-4 gün tuvalete çıkamamıştımAyrıca yaptığınız bir şey var mıydı peki yeme içme önerisi olarak? Tavsiyeniz olursa çok sevinirim.
Çok çok gecmis olsun, inşallah guzel ilerler sürecin.Valla erken gidince de sonradan birini kaybedince daha büyük hüsran oluyor. Muhtemelen ilk defa bu zamanlar gidip tek kese görseydim bu kadar üzülmezdim.
Simdi iki oldugunu bilip birini kaybetmek uzuyor insani.
Canım 8 Ağustos'ta oldum. 5.gün çift embriyo. Ama bir tanesi tutmuş sanırım. Tek kese görüldü.Canım sen ne zaman transfer oldun? Listeye ekleyeyim seni de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?