Canıım inşallah sıkıntılı bişey değildir sen içini ferah tut bak ne güzel pozitif çıkmış :) bir sürü kişi var burda adet belirtisi yaşayan ama sağlıkla bebeğini kucağına alanKızlar bugn 11. Günüm cok ama cok dayanılmaz agrım var kasıklarım ve belim inanılmaz agrıyo pozitifi gördüm bhcg 71.3 sıkıntılı bi durum oluşmaz demi. Korktum biraz. Bugün bide normal şartlarda adet günüm. Korkuyorum. Cok agrım var
DondurulmuşDondurulmuş mu taze transfer miydi canım?
İnşallah canım teşekkür ederğm dedtegin içinCanıım inşallah sıkıntılı bişey değildir sen içini ferah tut bak ne güzel pozitif çıkmış :) bir sürü kişi var burda adet belirtisi yaşayan ama sağlıkla bebeğini kucağına alan
En güzeli kan testi perşembe günü gidicem ben ben bir tane aldım idrar testi salı günü yapmayı düşünüyorum bakalım kısmet inşallah tutunur bebeklerimiziçim içimi yiyor zaten günler geçmek bilmiyor. idrar testi aldım 10 lu kargodan gelmesini bekliyorum.. ama sanki dayanamayıp 10.gü gidip kan testi verecem gibi
İdrara takılma canım benim dün kanda 62 ydi ama aynı saatte idrar da yapmıştım çizgi yok gibiydi 4. gün embriyosu 9.gündü dün.Bugün 8. Günüm iki tane taze 3. Gün embriyosu transfer edildi. Bu sabah dayanamayıp idrar testi yaptım negatif çıktı. Var mıdır benim gibi olup sonra kanda pozitif gören
Canım yaptığın test erken gebelik testi miydi yoksa bilinen normal kaset test mi eğer kaset testse onda çıkmaması çok normal onlar geç yansıtıyorBugün 8. Günüm iki tane taze 3. Gün embriyosu transfer edildi. Bu sabah dayanamayıp idrar testi yaptım negatif çıktı. Var mıdır benim gibi olup sonra kanda pozitif gören
Canim benjm de 11. Gun 695 cikmisti. Simdi ikiz bekliyorum.
Normal kaset testti canımCanım yaptığın test erken gebelik testi miydi yoksa bilinen normal kaset test mi eğer kaset testse onda çıkmaması çok normal onlar geç yansıtıyor
Doğru canım ben geç gitmeyi tercih ettim o yüzden beklemek zor ama sonu güzel olsun inşallahValla erken gidince de sonradan birini kaybedince daha büyük hüsran oluyor. Muhtemelen ilk defa bu zamanlar gidip tek kese görseydim bu kadar üzülmezdim.
Simdi iki oldugunu bilip birini kaybetmek uzuyor insani.
Teşekkür ederim canim biraz rahatladım. Hayırlı olsun Allah kucağına da almayı nasip etsinİdrara takılma canım benim dün kanda 62 ydi ama aynı saatte idrar da yapmıştım çizgi yok gibiydi 4. gün embriyosu 9.gündü dün.
Diger kese duruyormuş yolk kesesi vs olusmus. Kalp atisi icin 7 eylule gun verdi.Doğru canım ben geç gitmeyi tercih ettim o yüzden beklemek zor ama sonu güzel olsun inşallah
Çok şükür canım bol bol dua et rabbim sana bağışlasınDiger kese duruyormuş yolk kesesi vs olusmus. Kalp atisi icin 7 eylule gun verdi.
Estrofem i sabah ve akşam olarak kullaniyorum. Valla zamandan ziyade artan karin ağrım biraz endişeye sebep oluyor. Âdet ağrısı gibi geliyor bugün daha çok nedense. kismet bekleyecegiz artikBen de ayın 24 ünde transfer oldum. Günler geçmiyor diyemeyeceğim, ama hiperaktif olduğum İçin o uzanma yavaş hareket kısmı beni inanılmaz derece yoruyor. Bekliyoruz işte bakalım neler olacak. Estrofem mide bulantısı yapıyor epeyce kullanıyor musunuz
2 günde bir yaptırın bence testi her gün moraliniz bozulabilir çünkü 2 günde 2 katına çıkması gerekiyor yaklaşıkbugün tekrar kan vermiştim dün 62,68 di bugün 93,52. İnşallah devam eder isteyen herkese de tez zamanda nasip eder Rabbim:) Kimyasala döner mi diye bir korku hep var ama bir kere yaşayınca...
İdrarda geç çıkabiliyor ki bi de 3.gunmus sizin cok erken 8.gunde moralinizi hic bozmayın bence insallah tutmuşturBugün 8. Günüm iki tane taze 3. Gün embriyosu transfer edildi. Bu sabah dayanamayıp idrar testi yaptım negatif çıktı. Var mıdır benim gibi olup sonra kanda pozitif gören
Cok sukur canimDiger kese duruyormuş yolk kesesi vs olusmus. Kalp atisi icin 7 eylule gun verdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?