busefer insallah olacakKızlar ne yapıyorsunuz nasılsınız ben negatif haberi aldıktan sonra üzüldüm baya bir hafta tatile çıktım şimdi geldim okadar çok şey yazmışsınız ki yetişemedim. Pozitif haber alan arkadaşlar sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin allahım. Negatif gören arkadaşlarım dinlenin kafa dağıtın tekrar başlayın ben pazartesi tekrar başlıyorum doktora gidecem bakalım ne diyecek
İnşallah teşekkür ederimİdrarda geç çıkabiliyor ki bi de 3.gunmus sizin cok erken 8.gunde moralinizi hic bozmayın bence insallah tutmuştur
Peki sicak ne icebiliriz o zaman yaBen bir bardak sabahları içiyorum o da hergün değil zaten çok aramam günde bir ki bardaktan bişey olmaz heralde çay için ama çok da tüketmemek gerek tein içeriyo kahve daha sıkıntılı çaya göre buarada çikolatada da bir miktar kafein olduğu için onu da çok tüketmeyin diyorlar ve her türlü bitki çayı düşüğe neden oluyomuş
Galiba ıhlamur ve papatya çayı günde 1 bardağı geçmeyecek şekilde izin veriyorlar birde kuşburnu ve doğal kurutulmuş meyveden yapılan meyve çayları olabilirPeki sicak ne icebiliriz o zaman ya
sütPeki sicak ne icebiliriz o zaman ya
Ben 21inde transfer oldum. Perşembe kaset test yaptım silikte olsa çıktı. Dondurulmuştu benimKızlar 22 ağustosta transferi olanlar varmı test yapan filan.ben meraktan duramıyorum test için ptesi demiştim ama zaman geçmiyor
Bende 21 inde dondurulmuş transfer oldum.pazartesi test günüm öncesinde hiç test yapmadım.gününde direk kan testi yaptıracam.bence gününe kadar sabredilmeliBen 21inde transfer oldum. Perşembe kaset test yaptım silikte olsa çıktı. Dondurulmuştu benim
Bana bugüne verdiler kan testiniBende 21 inde dondurulmuş transfer oldum.pazartesi test günüm öncesinde hiç test yapmadım.gününde direk kan testi yaptıracam.bence gününe kadar sabredilmelibu çok zor ama ben sabrediyorum
Sabır et biraz daha daha erken benimde 5.günüm ama kasık ağrım çok sende varmı ağrıKızlar test yapsam çıkar mi 5. Gün embriyosu bugünde 6. Günümhiçbirşey hissetmiyorum tutmadı yine galiba
Bende bugün mutfakta kek yapayım dedim. Biraz da dondurulmuş bişeyleri doğramaya çalıştım zorladım mı nedir. Kasıklarım belim ağırdı. Bu kadardan da bişey olmaz heraldeTransfer sonrası 5gün ev temizliği yapan varmı yavaş yavaş sadece silmek gbi mecbur yaptım ama kasıklarım ağrıyo şuan
Ne kadar erken vermişler. Yaptırdınızmı pekiBana bugüne verdiler kan testini
Kan testide yaptınızmıBen 21inde transfer oldum. Perşembe kaset test yaptım silikte olsa çıktı. Dondurulmuştu benim
Evet evet 254 çıktı çok şükür. Ama pazartesi tekrar yaptıracakmışım artış içinNe kadar erken vermişler. Yaptırdınızmı peki
Sonuç ne oldu pekiBana bugüne verdiler kan testini
Saol canım ben 21 Ağustos ta 4.gün embriyosu idi ama 6.gün kanamam başladı hala devam ediyor dün 7.günde 31 çıkmıştı bugün 8.gün .doktorum p tesi günü kan testinde belli olur dediHayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin ne zaman transfer oldun? Kaçıncı gün embriyosu?
Kalıncı gün yapıldı yani kan testiEvet evet 254 çıktı çok şükür. Ama pazartesi tekrar yaptıracakmışım artış için
Gözünaydın inşallah sağlıklı bir şekilde artar değerin.darısı bizim başımızaEvet evet 254 çıktı çok şükür. Ama pazartesi tekrar yaptıracakmışım artış için
Gözünüz aydın. Bende yaptırcam valla yarın dayanamıyorum. Benimde dondurulmuş 5. Gün embriyosuEvet evet 254 çıktı çok şükür. Ama pazartesi tekrar yaptıracakmışım artış için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?