Ankarada’yim ben de doktorun ilaclari getirttigi bi eczaci var ondan istedi bulmasini. O da 3 siseye (bilmiyorum farkli boylari da var mi ama) 300 aldi. HRS de transferden sonra taktilar para vermedik baska. Biri 1 saati biraz gecti. Klinik hem ilaca hem uygulamasina bi suru para alio belli ki. Serumu kendiniz almayi teklif etseniz kabul ederler mi acabaHangi şehirde yaşıyorsunuz acb? Ben ankarada birkaç eczaneye sordum yok diyorlar. Bana da 4-5 şişe takılacak sanırım 500 tlden çok maliyetli oluyor klinikte neden bu kadar fark alıyorlar onu da anlamadım
Ne guzelmis ilkten bana da verselerdi keskeYok yok estağfurullah bi sıkıntım yoktu canım çok şükür
Umarim bu sefer bende güzel haberi veririm, benzer durumdayim çünkü. bu se fe r bebisler nedeniyle böyledir insallahAynen hem adet sancısı vardı hem de sanki içimi oyuyordu
Ben youtobe dan videosunu izlemiştim. Aslında bişey yok gibi. Her gün vuruluyorsan aslında eşin mdem cesaretli yapım demiş ne güzel olur evden hiç çıkmadan halletsin. Benimki yapamam dediİyi akşamlar, her gün progestan iğne vuruluyorum. Corona’nın artışından dolayı, akşam geç saatlerde özel bir hastanenin acilinde vuruluyorum. Temiz, büyük ve güvenilir bir yer (di) ama bu akşam öğrendiğime göre hastanede korona olan hastalar varmış, üzerine enjeksiyon yapan hemşire de yanımda öksürünce çok tedirgin oldum. Bu iğneyi eşim yaparım diyor, nasıl yapsam bilemedim. Bu iğneyi evde yapan var mi aranızda?
İnşallah canım Allah kalbine göre versinUmarim bu sefer bende güzel haberi veririm, benzer durumdayim çünkü. bu se fe r bebisler nedeniyle böyledir insallah
Devlet hastanesinde ne dediğinizde takmayı kabul ediyorlar? Bir de bizim klinikte çok uzun sürmüyor dedi hemşire kafam çok karıştı şimdi acb bunun kendi içinde çeşitleri mi var?Merhaba canım benim 10 saat sürdü serum çünkü 10-12 saat olmalı diye not düştü doktorum. Taktırma parası özelde 400-600 tl arasında değişiyordu ben devlette taktırdım.
Olmazsa doktorun tam olarak kaç doz uygulayacağını öğrenip dışarıdan bir şekilde temin etmeye çalışacağım bir arkadaşımızda 10 saat içerisinde bitirilsin demiş mesela doktoru. Teşekkür ederim bilgilendirme içinAnkarada’yim ben de doktorun ilaclari getirttigi bi eczaci var ondan istedi bulmasini. O da 3 siseye (bilmiyorum farkli boylari da var mi ama) 300 aldi. HRS de transferden sonra taktilar para vermedik baska. Biri 1 saati biraz gecti. Klinik hem ilaca hem uygulamasina bi suru para alio belli ki. Serumu kendiniz almayi teklif etseniz kabul ederler mi acaba
Bende bulantı yok ama 2 gündür halsizlik vardı.corona oldum diye çok korktum.bugün biraz iyiyim.Henüz gitmedik canım Perşembe gideceğiz. Alttan muayene ile bakarız dedi doktorum. Sizin de öyle mi olacakDun akşam ilk defa bulantım oldu. Oldukça kötüydü. Bugün de gün içerisinde çok hafif oldu. Rahatsız edici değildi. Kalp altısı için pazartesi gideceğiz. İnşallah güzel haberler alırızsiz gittiniz mi kese veya kalp atışı için?
Hastaneler çok riskli canım ama mecbur kalınca yapacak bişey yok.ben ilk gün hastanede yaptırdım pandemi hastanesiydi sonraki günler eşim evde yapmaya başladı.İyi akşamlar, her gün progestan iğne vuruluyorum. Corona’nın artışından dolayı, akşam geç saatlerde özel bir hastanenin acilinde vuruluyorum. Temiz, büyük ve güvenilir bir yer (di) ama bu akşam öğrendiğime göre hastanede korona olan hastalar varmış, üzerine enjeksiyon yapan hemşire de yanımda öksürünce çok tedirgin oldum. Bu iğneyi eşim yaparım diyor, nasıl yapsam bilemedim. Bu iğneyi evde yapan var mi aranızda?
Valla her yer belki kabul etmiyordur ama ben serumu söyledim süreli dedim monitöre bağladılar. Benim doktorum uyardı hatta bizi bu serumu bazı yerler 2-3 saatte veriyorlar ama muhakkak 10-12 saat yaptırın dedi. Bilemedim ki canım belki çeşitleri vardır dediğin gibi.Devlet hastanesinde ne dediğinizde takmayı kabul ediyorlar? Bir de bizim klinikte çok uzun sürmüyor dedi hemşire kafam çok karıştı şimdi acb bunun kendi içinde çeşitleri mi var?
anladm canm ozaman iyi ama yinede dikktli ol insanlar cok bilincisiz yaDoğrudur canım çok saol fakat burda özel bir hastane var sırf kadın hastalıkları o yüzden orda covid hastaları olmuyor ona gideceğim .ipneye de her gün oraya gidiyorum
Benim 4.gün embriyosu canım ,benim kanda 7.günde çıktı ama benimki belirsiz 3 gündür kanamam var 6.günden beri kanama yaşıyorumKaçıncı gün embriyosu canım benim 5.gün embriyosu yarın 9.günüm kanda Çıkar mı
Ben de 21inde transfer oldum. Ve evet bence de estrofem feci ateş basması yapıyor. Ve ilk kullanmaya başladığımda bulantı da yapıyır bende her seferindeBen☝bende ara ara ateş basması oluyor, sizdede var mı? Bu belirtimi
Aslında yönetmelik 35 yaş altına 2 denemeden sonra izin veriyor 2 embriyoya. Ama çok da sıkı değil sanırım ilk sefer de iki embriyo transferi olanlar çok var etrafımızda.Merhaba saglikla guzel haberler alin insallah...siz mi 2 tane istediniz ? Yani 35 yas alti olanlara 2 tane transfer olmaz diye bir duyum aldim da ...cunku ben de istiyorum
Farketmez bence de çünkü ben de aynı tarihte aynı özellikte transfer olmuşum sizinle :) bana doktorum pazar günü dedikızlar bende 21inde 5.gün çift embriyo transferi oldum.test günüm pazartesi ama pazar akşam yapmayı düşünüyorum hastaneler hem daha sakin olur hem de pazar izninde rahat rahat duygularımızı yaşarız eşimle
Ha akşam ha sabah farketmez di mi test açısından erken olmaz sanki
Evet canım Hulusi beye gidiyorumCanım sen de Hulusi hocanın hastasımıydın
5.gün embriyosu çift embriyo transferiİlk Kan tahlili yaptırdığınızda değeriniz kaçtı arkadaşlar? Kaçıncı gün embryosu kaç tane ve kaçıncı gün tahlil yaptırmıştınız
Teşekkürler yarın yaptıracağımFarketmez bence de çünkü ben de aynı tarihte aynı özellikte transfer olmuşum sizinle :) bana doktorum pazar günü dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?