2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Ozaman senin ohss den değildir, ilaçlar yapmış olabilir.
İnşallah değildir onca sıkıntının arasında birde bunla uğraşmayalım.
Gerçekten maddi manevi fiziksel her anlamda çok yıpratıcı bi tedavi.
Allah yardımcımız olsun.
Normal yolla hamile kalacak ümidim olsa hiç bulaşmam

O çok acı bişey gerçekten çok iyi anlıyorum seni canım, bende bı kere kendiliğinden hamile kaldım kalp atışı için gittiğim gün Dr kalp atışı olmadığını keseleri hemen almamız gerekiyor demişti daha sonra emin olmak için başka Dr a gittiğimde acele etmeyelim biraz daha bekleyelim dedi bir hafta sonra kontrole çağırdı muayene günü içimden dua ediyorum inşaallah bı mucize olsun diye, tansiyonumu ölçmek için NGS odasına aldılar bı hamile vardı kalp atışları kullagımda çınlandı daha sonra muayene saatim gelince içeri girdim içerde hasta varken aldılar hamile vardı tam o sırada kalp atışlarını dinliyorlardı ikinci kere duydum gözlerimden yaş süzüldü daha sonra Dr beni muayene etti zorunlu kürtaj olacaksın kalp atışı yok dedi. Dünya başıma yıkıldı o an çok üzücü gerçekten Rabbim bı daha yaşatmasın inşaallah

tatlım ben eşim görevdeyken 3 5 ay gelmediğinde bile acaba geçen 2 ay önceden kalmis bir sperm icimde kalmis ve hamile kalmis olabilirmiyim diye inançla karnımı seviyorum
benim durum daha vahim

O bilincaltindaki korkulari bilip onlari supurmek onemli
Inanmicaksiniz belki ama benim ilk baslarda bilincaltimda aslinda hamile kalmaktan cok korktugum cikmisti. Birden fazla nedeni vardi ama bir tanesi de ben dogurduktan sonra evi temizlemeye halim olmicak dolayisiyla kayinvalidem ve eltim evimi pis gorucekler suan guluyorum ama anam agladi bunlari ortaya cikarana kadar her hafta seansa 300 tl odedim 1 yil boyunca
Biri de dogumdan sonra cirkinlesicem ve esim begenmicek ya beni aldatirsa korkusu
Allahima cok sukur hepsi gecti bitti

Geçmiş olsun.
Bunun nasıl farkına vardınız?
Farketmek bile tedavinin başlangıcı sayılır
Aşmışsın enazından

Evet onla ilgili de bir videosu var tüm korkularını sebeplerini nasıl başa çıkabilceni yazıyosun.Biz çocuk istiyoruz ama bilinçaltındaki korkular aşmak gerekiyo önce çok enteresan gerçekten.

Geçmiş olsun.
Bunun nasıl farkına vardınız?
Farketmek bile tedavinin başlangıcı sayılır
Aşmışsın enazından
Bu terapilerle cikti oraya 1 yil boyunca her hafta 1 saat terapi aldim. Bir sekilde bir teknik yapiyorlar ve bilincaltindakileri konusuyorsun ama bu dedigim hemen olmuyor tabi zamanla oluyor.
Hatta en enteresan olanini soyliyim ( bu arada bunlari bir tek ilk defa sizinle paylasiyorum) benim kucukken sanal bebegimi ust kattaki komsunun oglu çalmisti bir daha da geri alamamistim. Nasil olmussa o beni cok etkilemis ve olur da cocugumu da baskasi alirsa ve geri alamazsam korkusu cikti.

Ya çok tatlısınız. Çok hassas bi yapınız var demekki çok etkileniyo ağır atlatıyorsunuz.
Bende çok üzülürüm herşeye ama hayat çok kısa hiçbirşey için değmiyo ölümlü dünyada zaten olacağına varıyo.

Hoşbuldum canımistanbuldan Memorial Şişli hastanesi henüz yapılmadı dün başladım tranfer tedavisine inşaallah iki tane 4. Gün embiryosu tranfer im olacak.sen şuan hangi aşamadasın
Ben çarşamba transfer olcam 5.gün embriyosu ilk 2 tane denildi ama simdi 1 tane transfer edilcek 1tanesi tek diger 2si birlikte dondurulmus. Tek dondurulanla başlıcakmısız onun kalitesi daha iyiymiş ikiz olue diye cok sevinmiştim ama olsun saglıkla olsunda tekde olsub

Aynen canım sağlık olsun bakarsın bir embiryon ikiye bölünür hiç belli olmaz

çok iyi yaa peki nasıl aştın bu durumu benzer korkular var ben de mi terapi alsam diyorum ama maddi olarak bu aralar kaldıramam sanırım benim doktor sadece dinliyor hiç yorum yapmadan ilacımı yazıyor bir ay sonra gel diyor

Allahım benimkini deşseler kim bilir neler çıkar ortaya

vay be aslında neler neler oluyor değil mi ama farkında değiliz bence bende de vardır birşeyler de farkında degiliz

Evet maalesef herseyi kafama takan bir yapim var kucukken de boylemisim demek ki

Aslinda aşmak icin cok bisey yapmaya gerek kalmiyor konusa konusa cozuluyor bazi seyler. Ama benim doktor yerine koyma diye bir yontem yapiyordu. Şoyle oluyor gecmiste seni cok etkileyen kotu bir olaya gidiyorsun sonra o olayi olmasini istedigin gibi degistiriyorsun oyle dusunerek. Tabi bunlar boyle yazinca kolaymis gibi geliyor ama benim aylarimi aldi ilk baslarda her bir anima gittigimde aglama krizlerine giriyordum. Zamanla aşiyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…