Ya onu sordum ben şimdi canım serum gibi etkili değil serum yapılınca çok gerek kalmıyormuş. Ya herşey de para tuzağı inanamıyoruz ki hastanelere dürüst değiller para kazanmak daha çok para kazanmak için bütün duygularımızı sömürüyorlar. 5li paket iğneyi 1000 TL ye alıp bize 1 tane yapıyor ama tanesinden 1000 TL kazanıyor. Biz bilmiyoruz ne deseler inanıyoruz umut ediyoruz Allah sonumuzu hayretsin. İnşallah hepimizin tutsun da gerek kalmasın bir daha böyle süreçlereCanım sanırım leucostim iğnenin adı
Canım serumu dışarda bulmak zor şuan da karaborsa resmen. Fiyatı şuan 450-500 civarı.Kızlar hangi sayfada okudum hatırlamıyorum ama o serumlar 150 TL falanmış alıp hastnade kendileri yaptırmış doktorun verdiği reçete ile ama tüpbebek merkezleri kesin kabul etmez bizim yapmamız gerek falan derler
49 kiloda tedavilere başladım 17 kilo aldım. 10 kilosunu verebildim hala 7 kilosu bende. Alıyorsun arkadaşım göğüsler şişiyor, karın şişiyor hormon sonuçta bunların hepsi .Merhabalar,
Sizlere bişey danışmak istiyorum.
Neredeyse şubat ayından beri tedavi alıyorum yeni transfer oldum cumartesi test yaptırcam nasipse.
Bu süreçte çok fazla ilaç kullandım halada kullanıyorum.
Problem şu ben şuan neredeyse 7 aylık hamile görüntüsündeyim karnım kocaman oldu şiştim.
Kiloma bakıyorum başta 4 kilo aldım ama şuan o kiloda kaldım.
Bu ilaçlar ödem şişlik yapıyomu?
Benim gibi olan varmı?
Bende de oldu canım hala vermeye çalışıyorum ödem mi ne ben de anlamadım ama hiç bu kadar kilo almamıştım bazı bünyelerde yapıyor demekMerhabalar,
Neredeyse şubat ayından beri tedavi alıyorum yeni transfer oldum cumartesi test yaptırcam nasipse.
Problem şu ben şuan neredeyse 7 aylık hamile görüntüsündeyim karnım kocaman oldu şiştim.
Benim gibi olan varmı?
Ben bütün vücut almadım karnım hamile gibi oldu moralimi çok bozdu. O görüntüyle insanların vereceği hadsiz tepkileri az çok bilirsiniz.umarım geçicidir hepimiz en az zararla çıkarız bu mücadeleden.49 kiloda tedavilere başladım 17 kilo aldım. 10 kilosunu verebildim hala 7 kilosu bende. Alıyorsun arkadaşım göğüsler şişiyor, karın şişiyor hormon sonuçta bunların hepsi .
Verilen ilaçlarda 5 kilodan fazla alırsanız doktora danışın yazıyo.Bende de oldu canım hala vermeye çalışıyorum ödem mi ne ben de anlamadım ama hiç bu kadar kilo almamıştım bazı bünyelerde yapıyor demek
Canım karnında ağrı varmı bazı arkadaşlar transferden sonra ohss olmuş pozitif görmelerine rağmen karınları şişmiş dediğin gibiMerhabalar,
Benim gibi olan varmı?
Ağrım yok rahatım ama çok şiştim.Canım karnında ağrı varmı bazı arkadaşlar transferden sonra ohss olmuş pozitif görmelerine rağmen karınları şişmiş dediğin gibi
Senin dondurulmuş transferimiydi? Söylemişmiydin hatırlayamadım.Ohss yumurta toplamadan sonra yumurtalar aşırı tepki veriyor sıvı birikiyor ve şişiyor dolayısıyla karında da şişlik oluyor, biraz ağrılı da oluyorAğrım yok rahatım ama çok şiştim.
Ohss nedir tehlikelimi?
ayy ne kadar dogruBana psikologum soyle diyordu, olacak diye dusun olmus gibi davran yuzde yuz ama olacagina kesinlikle kendini kaptir oyle yasa, sonunda eger olmazsa da bagira cagira agla hem mutlulugu hem huznu yasa, ama huzun daha olmadan yasama
Evet dondurulmuş 5.gün embriyosu.Senin dondurulmuş transferimiydi? Söylemişmiydin hatırlayamadım.Ohss yumurta toplamadan sonra yumurtalar aşırı tepki veriyor sıvı birikiyor ve şişiyor dolayısıyla karında da şişlik oluyor, biraz ağrılı da oluyor
ayy ne kadar dogru
memorial de hangi doktora gittiniz.ben ataşehir memorial gidiyorum.3. tup bebek tedavisine başladık iğneler bulunuyorum suanCanım ben üç farklı merkezde tüp Bebek tedavisi oldum. İki tanesi aynı hastanede ,bir tanesi Bülent tıraşta , son tedavimde memoiralde üç merkezde de embiryolarımız hep üçüncü güne kadar zor bela geldi üçten sonra durdu ya da üçe gelemeden gelişimi durdu. O yüzden merkezle ilgili durum olmadığı kesin ama dediğin gibi bir sürü merkezle ön görüşme yaptık hiç bir Dr bize yumurta alakalı dememisti. Ne sperm kaynaklı diyebiliriz ne yumurta kaynaklı diyebiliriz dediler, bunları diyenler, euroferil deki hakan öz örnek, acıbademdeki Bülent tıraş, bahçeci umut tüp merkezindeki Ebru hanım ve diğer kadın doğum drları ne yumurta kaynaklı ne sperm kaynaklı diyebiliriz diyorlar sorun görünmüyor diyorlar. Ama Memorialde dr yumurtanın geninde sorun var büyük ihtimalle iki üç yıl tüp Bebek denemeyin boşuna her seferinde aynı oluyor bı gen araştırması yapalım daha sonra genle ilgili teknolojik gelişmeler olursa ona göre uygularız tedavi dedi şuan tedavisi yokmuş. Ben anlamadım. Yumurta var sperm var ama hiç çocuğunuz olmaz demedi ama ona getirdi gibi bişey lafı
Ozaman senin ohss den değildir, ilaçlar yapmış olabilir.Evet dondurulmuş 5.gün embriyosu.
Opudan sonra 1 ayı boş geçtik 1hafta oldu transfer olalı
ben de geçen yıl 0.2 amh ile negatif sonuçlanan tup bebek tedavisinin hemen ardından doğal yoldan hamile kaldim.tedavi sırasında kullanılan ilaçların etkisi oldu sanirimBiz korunmadık canım. Opu sonrası adet olduktan sonra korunmadık yani opu sonrası kendiliğinden hamile kalanları çok okumuştum kafa rahatlığı ile ama demek kafam rahat değilmiş adet oldumhemşire dedi çünkü korunmayabilirsiniz diye
Hayırlı olsun tedavin canım, inşaallah bu son tedavilerimiz olurmemorial de hangi doktora gittiniz.ben ataşehir memorial gidiyorum.3. tup bebek tedavisine başladık iğneler bulunuyorum suan
Evet,ilerlemedi sanırım hamileliğiniz geçmiş olsun rabbim inşaallah Bir daha yaşatmasın.ben de geçen yıl 0.2 amh ile negatif sonuçlanan tup bebek tedavisinin hemen ardından doğal yoldan hamile kaldim.tedavi sırasında kullanılan ilaçların etkisi oldu sanirim
malesef ilerleyemedi kalp atisi durdu ve herkesin doğum yaptığı bebek sesleri gelen odaların yanında ben kurtaj oldum 2 kez.amh im çok düşük ve ayrıca 2 kurgandan sonra kromozomda bozukluk olduğunu öğrendik..simdi tekrar bir umut başladık 2 yumurtam var gelişmeye çalışan 12 gündür iEvet,ilerlemedi sanırım hamileliğiniz geçmiş olsun rabbim inşaallah Bir daha yaşatmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?