2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Aslında yönetmelik 35 yaş altına 2 denemeden sonra izin veriyor 2 embriyoya. Ama çok da sıkı değil sanırım ilk sefer de iki embriyo transferi olanlar çok var etrafımızda.
Saglikla olsun insallah Rabbim isteyen herkese nasip etsinpeki 2 li transfer oldugunda ekstra 2 tanenin mi tranfer ucreti odeniyor?

Evet canım Hulusi beye gidiyorum
Benim transferimi de 12 ağustosda yaptı pozitif şükür Son zamanlarda 20 kişiden 17 si pozitif geldi dedi geçen canlı yayında senin de pozitif olduğunu düşünüyorum inş öyledir

Hamile olan yoldaşlarım❤, göğüs uçlarının beyazlaması beyaz tomur tomur sivilce gibi çıkması belirtimi aceba? Böyle bişe yaşayan var mı?

Ben de 21inde transfer oldum. Ve evet bence de estrofem feci ateş basması yapıyor. Ve ilk kullanmaya başladığımda bulantı da yapıyır bende her seferinde
Cnm estrofemin oyle bir yan etkisi yok, prolute× diye bir igne var ya, onda var, onunda yaygın olmayan belirtileri arasında, eke bak, benim diger 2 tup denememde ortaya cikmamisti. Mutlaka hormonların işi ama normal yolla gebeliktede ortaya cikan bise bence belirti olabilir oyuzden.

Eklentiler

• Screenshot_20200830-082103_Chrome.webp
    40,1 KB · Görüntüleme: 41
  • Screenshot_20200830-082014_Chrome.webp
    53,3 KB · Görüntüleme: 50
  • Screenshot_20200829-213051_Chrome.webp
    38 KB · Görüntüleme: 83
progestan 25 mg mı 50 mg mı vuruluyorsun canım?

Hamile olan yoldaşlarım❤, göğüs uçlarının beyazlaması beyaz tomur tomur sivilce gibi çıkması belirtimi aceba? Böyle bişe yaşayan var mı?
bende olmadi ama olabilir gögüslerde bisi oluyor zaten ama benm gögüslerde hala hicbisi yok buarqda bende göbek deligimin ici delik hafif kırmızlaşti halada var o kırmızlık geçmedi

Aslında yönetmelik 35 yaş altına 2 denemeden sonra izin veriyor 2 embriyoya. Ama çok da sıkı değil sanırım ilk sefer de iki embriyo transferi olanlar çok var etrafımızda.
evet biri de benim mesela 33 yaşında 2 tane transfer edildi ama bu biraz kişinin hikayesiylede alakalı ben hic kendiliginden kalamadim bide bi sagda bi solda cikolata kistim. var 4 yıl uğrastik olmadi herkese yine yapmiyo ama sebebide önemli

Benim transferimi de 12 ağustosda yaptı pozitif şükür Son zamanlarda 20 kişiden 17 si pozitif geldi dedi geçen canlı yayında senin de pozitif olduğunu düşünüyorum inş öyledir
onu bana benim doktorum da demişti bence ilk sefer de tutar öyle büyük sıkıntıların yok demişti bende ama inanmamiştim

onu bana benim doktorum da demişti bence ilk sefer de tutar öyle büyük sıkıntıların yok demişti bende ama inanmamiştim
Benim bu 2. Denemem ilki geçen seneydi ama normal siklusta dondurmadan transferden sonra hiçbir ilaç kullandırmadan transfer yapmıştı.Bence her yıl tedavi yöntemleri de değişiyor ve gelişiyor bende de çikolata kisti var sağda solda busefer birsürü şey denendi transfer sonrası iğneler ilaçlar ve kesinlikle dondurulmuş transferi bunların da etkisinin büyük olduğunu düşünüyorum canım

Kızlar transferimin 6.günü böyle çıktı böyle bişey yaşayıp pozitifi gören varmı lütfen yardım

Eklentiler

• 26543ABE-6D4D-48D9-8FF6-85042C026861.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 106
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…