Maalesefanladm canm ozaman iyi ama yinede dikktli ol insanlar cok bilincisiz ya
Saglikla olsun insallah Rabbim isteyen herkese nasip etsinAslında yönetmelik 35 yaş altına 2 denemeden sonra izin veriyor 2 embriyoya. Ama çok da sıkı değil sanırım ilk sefer de iki embriyo transferi olanlar çok var etrafımızda.
Benim transferimi de 12 ağustosda yaptı pozitif şükürEvet canım Hulusi beye gidiyorum
Benim 5.gün embriyosu 5aa iki tane 10.gün 260 dı değerimİlk Kan tahlili yaptırdığınızda değeriniz kaçtı arkadaşlar? Kaçıncı gün embryosu kaç tane ve kaçıncı gün tahlil yaptırmıştınız
Cnm estrofemin oyle bir yan etkisi yok, prolute× diye bir igne var ya, onda var, onunda yaygın olmayan belirtileri arasında, eke bak, benim diger 2 tup denememde ortaya cikmamisti. Mutlaka hormonların işi ama normal yolla gebeliktede ortaya cikan bise bence belirti olabilir oyuzden.Ben de 21inde transfer oldum. Ve evet bence de estrofem feci ateş basması yapıyor. Ve ilk kullanmaya başladığımda bulantı da yapıyır bende her seferinde
progestan 25 mg mı 50 mg mı vuruluyorsun canım?İyi akşamlar, her gün progestan iğne vuruluyorum. Corona’nın artışından dolayı, akşam geç saatlerde özel bir hastanenin acilinde vuruluyorum. Temiz, büyük ve güvenilir bir yer (di) ama bu akşam öğrendiğime göre hastanede korona olan hastalar varmış, üzerine enjeksiyon yapan hemşire de yanımda öksürünce çok tedirgin oldum. Bu iğneyi eşim yaparım diyor, nasıl yapsam bilemedim. Bu iğneyi evde yapan var mi aranızda?
Ahh ne güzel,benimde 9.gün 205 çıktı tam 12.gün 750 oldu5.gün embriyosu çift embriyo transferi
İlk kan tahlilim Transfer sonrası 11.gün Bakıldı
beta hcg değeri : 705,7 Canım♥
ikiz olabilir :) 205 ten 750 ye 3 katını geçmişAhh ne güzel,benimde 9.gün 205 çıktı tam 12.gün 750 oldupeki ikizmi sizin ? Doktorum belki ikizdir dedi bilemeyiz dedi
bende olmadi ama olabilir gögüslerde bisi oluyor zaten ama benm gögüslerde hala hicbisi yok buarqda bende göbek deligimin ici delik hafif kırmızlaşti halada var o kırmızlık geçmediHamile olan yoldaşlarım❤, göğüs uçlarının beyazlaması beyaz tomur tomur sivilce gibi çıkması belirtimi aceba? Böyle bişe yaşayan var mı?
4. gün embriyosu kan testleri 9.gün 62,68 , 10.gün 93,525gün çift embiriyo bugün 6günüm kaset test yaptım negatif çıktı inşallah doğru değildir ya vardır
evet biri de benim mesela 33 yaşında 2 tane transfer edildi ama bu biraz kişinin hikayesiylede alakalı ben hic kendiliginden kalamadim bide bi sagda bi solda cikolata kistim. var 4 yıl uğrastik olmadi herkese yine yapmiyo ama sebebide önemliAslında yönetmelik 35 yaş altına 2 denemeden sonra izin veriyor 2 embriyoya. Ama çok da sıkı değil sanırım ilk sefer de iki embriyo transferi olanlar çok var etrafımızda.
Evet canım tek yumurta ikizi olabilir dedi doktor.çünkü üçüncü gün embryosu ve tekikiz olabilir :) 205 ten 750 ye 3 katını geçmiş
onu bana benim doktorum da demişti bence ilk sefer de tutar öyle büyük sıkıntıların yok demişti bende ama inanmamiştimBenim transferimi de 12 ağustosda yaptı pozitif şükürSon zamanlarda 20 kişiden 17 si pozitif geldi dedi geçen canlı yayında senin de pozitif olduğunu düşünüyorum inş öyledir
Allah devamını getirsin cnm, çok şükür, darısı olmayanlara..4. gün embriyosu kan testleri 9.gün 62,68 , 10.gün 93,52
İnşallah canım amin...Allah devamını getirsin cnm, çok şükür, darısı olmayanlara..
Benim bu 2. Denemem ilki geçen seneydi ama normal siklusta dondurmadan transferden sonra hiçbir ilaç kullandırmadan transfer yapmıştı.Bence her yıl tedavi yöntemleri de değişiyor ve gelişiyor bende de çikolata kisti var sağda solda busefer birsürü şey denendi transfer sonrası iğneler ilaçlar ve kesinlikle dondurulmuş transferi bunların da etkisinin büyük olduğunu düşünüyorum canımonu bana benim doktorum da demişti bence ilk sefer de tutar öyle büyük sıkıntıların yok demişti bende ama inanmamiştim
İnşallah canımİnşallah canım amin...
İdrar testine çok takılmayın fikir vermesi açısından paylaştım, çıkmadı diye üzülme tuğçeşahin99 kanda çıkar inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?