2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

evet banada öyle söyledi dondurulmus bana daha uygun olacagni söyledi tutma açısından .. doktor da cok önemli bu durumda

Saglikla olsun insallah Rabbim isteyen herkese nasip etsinpeki 2 li transfer oldugunda ekstra 2 tanenin mi tranfer ucreti odeniyor?
Ben doktora gittim çift embriyo koyacağımdedi yaşımda 25 5 yılık evliyim çok beklemişsiniz size çift koyalım dedi öyle birşey yk canım çift ücret ödenmiyor

Benim de transfer sonrası 6. Günüm erken gebelik testi yaptım bu sabah. Maalesef olumsuz, sanırım olmadı yine...

Bekledim öyle çektim inşallah vardır dua edin sizin varmı hamişlik
Canım bu idrar testleri biraz dandik idrarı hemen sızdırıyolar anlaşılmıyo bulanık oluyo. Pet bardaga idrar yaparsan ve içine testi koyup cıkarıncada yine aynı dik pozisyonda beklersn biraz içine idrar kaçmaz daha anlaşılır olur. Bendede vardı bu testten hep aynı şeyi yaşadım öyle bi çözüm buldm. Ama yinede çizgi var gibi :)

Kliniğe soracağım tecrübelerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim

Merhaba saglikla guzel haberler alin insallah...siz mi 2 tane istediniz ? Yani 35 yas alti olanlara 2 tane transfer olmaz diye bir duyum aldim da ...cunku ben de istiyorum
Ben ilkinde 32 yaşındaydım 2. De 33 ikisinde de çift embriyo kondu transfer kağıdınfa 1 yazıyordu ama yasal olarak 35 yaş altı 1 konmadı gerekiyor.Çoğu doktor 35 yaş altı 2 koyuyor şansı artırıyor çünkü bazı doğrucu davut doktorlar tek koyuyor ama

bana da 2 koyuldu sanirim biri tuttu sadece cünki tek kese gördü.. oyuzden bence çift koyulmali kesinlikle
şimdi tek koysa belki tutmicakti

İnşallah perşembe günü kan testi vericem

hayırr aslında kanama günü gittigmizde duyulmazmiydi acaba . kalp nezaman duyuluyorki? perşembe gidcem kontrole
Seninle aramızda bir gün var ben de ondan merak ettim ne zaman gittin doktora? Ben perşembe gittiğimde ultrasonda tam 6+0 çıktı kalp için on gün sonra gel dedi sen duydun mu onu merak ettim

bana da 2 koyuldu sanirim biri tuttu sadece cünki tek kese gördü.. oyuzden bence çift koyulmali kesinlikle
şimdi tek koysa belki tutmicakti
Evet aynen benim transfer sonrası 18.günüm beni haftaya cumartesi çağırdı daha keseyi görmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…