evet banada öyle söyledi dondurulmus bana daha uygun olacagni söyledi tutma açısından .. doktor da cok önemli bu durumdaBenim bu 2. Denemem ilki geçen seneydi ama normal siklusta dondurmadan transferden sonra hiçbir ilaç kullandırmadan transfer yapmıştı.Bence her yıl tedavi yöntemleri de değişiyor ve gelişiyor bende de çikolata kisti var sağda solda busefer birsürü şey denendi transfer sonrası iğneler ilaçlar ve kesinlikle dondurulmuş transferi bunların da etkisinin büyük olduğunu düşünüyorum canım
Ben doktora gittim çift embriyo koyacağımdedi yaşımda 25 5 yılık evliyim çok beklemişsiniz size çift koyalım dedi öyle birşey yk canım çift ücret ödenmiyorSaglikla olsun insallah Rabbim isteyen herkese nasip etsinpeki 2 li transfer oldugunda ekstra 2 tanenin mi tranfer ucreti odeniyor?
tam dağılmamiş gibi idrardan hemen sora mi çektin bi cizgi var gibi amaKızlar transferimin 6.günü böyle çıktı böyle bişey yaşayıp pozitifi gören varmı lütfen yardım
Bekledim öyle çektim inşallah vardır dua edin sizin varmı hamişliktam dağılmamiş gibi idrardan hemen sora mi çektin bi cizgi var gibi ama
Maşallah, çizgi var gibi kan testiniz de pozitif çıkar inşallahKızlar transferimin 6.günü böyle çıktı böyle bişey yaşayıp pozitifi gören varmı lütfen yardım
Erkenden idrar testi yapıp moralimizi bozmayalım arkadaşlar5gün çift embiriyo bugün 6günüm kaset test yaptım negatif çıktı inşallah doğru değildir ya vardır
Cnm benm tek embriyo ama bende 6. Gün yaptıgımda negatif çkmıştı. 8. Günde cok cok silik çıktı. Bence 10. Günü bekle derim.5gün çift embiriyo bugün 6günüm kaset test yaptım negatif çıktı inşallah doğru değildir ya vardır
Canım bu idrar testleri biraz dandik idrarı hemen sızdırıyolar anlaşılmıyo bulanık oluyo. Pet bardaga idrar yaparsan ve içine testi koyup cıkarıncada yine aynı dik pozisyonda beklersn biraz içine idrar kaçmaz daha anlaşılır olur. Bendede vardı bu testten hep aynı şeyi yaşadım öyle bi çözüm buldm. Ama yinede çizgi var gibi :)Bekledim öyle çektim inşallah vardır dua edin sizin varmı hamişlik
Kliniğe soracağım tecrübelerinizi paylaştığınız için teşekkür ederimValla her yer belki kabul etmiyordur ama ben serumu söyledim süreli dedim monitöre bağladılar. Benim doktorum uyardı hatta bizi bu serumu bazı yerler 2-3 saatte veriyorlar ama muhakkak 10-12 saat yaptırın dedi. Bilemedim ki canım belki çeşitleri vardır dediğin gibi.
Canım sen bebişin kalp atışını duydun mu?onu bana benim doktorum da demişti bence ilk sefer de tutar öyle büyük sıkıntıların yok demişti bende ama inanmamiştim
Ben ilkinde 32 yaşındaydım 2. De 33 ikisinde de çift embriyo kondu transfer kağıdınfa 1 yazıyordu ama yasal olarak 35 yaş altı 1 konmadı gerekiyor.Çoğu doktor 35 yaş altı 2 koyuyor şansı artırıyor çünkü bazı doğrucu davut doktorlar tek koyuyor amaMerhaba saglikla guzel haberler alin insallah...siz mi 2 tane istediniz ? Yani 35 yas alti olanlara 2 tane transfer olmaz diye bir duyum aldim da ...cunku ben de istiyorum
İnşallahMaşallah, çizgi var gibi kan testiniz de pozitif çıkar inşallah
hayırr aslında kanama günü gittigmizde duyulmazmiydi acaba . kalp nezaman duyuluyorki? perşembe gidcem kontroleCanım sen bebişin kalp atışını duydun mu?
Şuan seninki ne kadarlık canımCnm benm tek embriyo ama bende 6. Gün yaptıgımda negatif çkmıştı. 8. Günde cok cok silik çıktı. Bence 10. Günü bekle derim.
bana da 2 koyuldu sanirim biri tuttu sadece cünki tek kese gördü.. oyuzden bence çift koyulmali kesinlikleBen ilkinde 32 yaşındaydım 2. De 33 ikisinde de çift embriyo kondu transfer kağıdınfa 1 yazıyordu ama yasal olarak 35 yaş altı 1 konmadı gerekiyor.Çoğu doktor 35 yaş altı 2 koyuyor şansı artırıyor çünkü bazı doğrucu davut doktorlar tek koyuyor ama
İnşallah perşembe günü kan testi vericemCanım bu idrar testleri biraz dandik idrarı hemen sızdırıyolar anlaşılmıyo bulanık oluyo. Pet bardaga idrar yaparsan ve içine testi koyup cıkarıncada yine aynı dik pozisyonda beklersn biraz içine idrar kaçmaz daha anlaşılır olur. Bendede vardı bu testten hep aynı şeyi yaşadım öyle bi çözüm buldm. Ama yinede çizgi var gibi :)
Seninle aramızda bir gün var ben de ondan merak ettim ne zaman gittin doktora? Ben perşembe gittiğimde ultrasonda tam 6+0 çıktı kalp için on gün sonra gel dedi sen duydun mu onu merak ettimhayırr aslında kanama günü gittigmizde duyulmazmiydi acaba . kalp nezaman duyuluyorki? perşembe gidcem kontrole
Evet aynen benim transfer sonrası 18.günüm beni haftaya cumartesi çağırdı daha keseyi görmedimbana da 2 koyuldu sanirim biri tuttu sadece cünki tek kese gördü.. oyuzden bence çift koyulmali kesinlikle
şimdi tek koysa belki tutmicakti
Canım kalp ortalama vajinal ultrasonsa eğer 6+3 gibi rahatlıkla duyuluyorhayırr aslında kanama günü gittigmizde duyulmazmiydi acaba . kalp nezaman duyuluyorki? perşembe gidcem kontrole
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?