2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Canım çok yeni 6. Gün negatif olup 8.9. Gün öğrenenler var bence Boşu boşuna stres yapma daha çok yeni ☺İnşallah seninledir bebeğin
Inşallah ama elde degilki oldu mu olmadı mi hep bir stres dünde negatif çıkınca çöktüm resmen ama ümidimi kesmedim perşembe günü bende inşallah sevinirim siz hamile mısınız

Merhabalar bugün transferimin 10. Günü bthcg değerim 76 çıktı. 5. Gün embriyosu. Düşük mü sizce değerim. Burada okuduğum değerler hep 100 üzeriydi.

Merhabalar bugün transferimin 10. Günü bthcg değerim 76 çıktı. 5. Gün embriyosu. Düşük mü sizce değerim. Burada okuduğum değerler hep 100 üzeriydi.
Hayırlı olsun canım değerden ziyade ikiye katlanması önemli hamilesin ve tadını çıkar sağlıkla ilerlesin canım

Merhaba seni subat transferinden hatirladim.. nasilsin? Kimyasal olmustu demissin doktorun ne onlemler aldi bu denemende. Insallah pozitif sonuclanir
Aa evet bende seni tanidim histeroskopi ve kromozom analizi istedi, birde rahime cizik atldi, cok sukur temiz cikti, bugun 8. Gun, test yapip yapmama konusunda kararszm, ayni seyleri yasamaktan cok skldm, siz neyaptiniz, ne durumdasiniz? Ins bu sefer hayrli sonuc olsun herkes icin

Bende kan verdim az önce. Sonucu bekliyorum ama her zamanki gibi çok heycanlı ve karamsarım gene tutmadı diyip duruyorum inşallah hayırlı bir sonuç alırız hepimiz

Bende kan verdim az önce. Sonucu bekliyorum ama her zamanki gibi çok heycanlı ve karamsarım gene tutmadı diyip duruyorum inşallah hayırlı bir sonuç alırız hepimiz
Sizinle aynı gün transfer olmuştuk ay kan verdin mi umarım pozitif olur banada moral olursun Hadi inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…