- 10 Temmuz 2019
- 78
- 82
- 38
Biraz daha bekle çıkıcak içime ferah tutDün 6. Günümdü birşey çıkmadı
Inşallah ama elde degilki oldu mu olmadı mi hep bir stres dünde negatif çıkınca çöktüm resmen ama ümidimi kesmedim perşembe günü bende inşallah sevinirimCanım çok yeni 6. Gün negatif olup 8.9. Gün öğrenenler var bence Boşu boşuna stres yapma daha çok yeni ☺İnşallah seninledir bebeğin
InşallahBiraz daha bekle çıkıcak içime ferah tut
Merhaba seni subat transferinden hatirladim.. nasilsin? Kimyasal olmustu demissin doktorun ne onlemler aldi bu denemende. Insallah pozitif sonuclanirHamile olan yoldaşlarım❤, göğüs uçlarının beyazlaması beyaz tomur tomur sivilce gibi çıkması belirtimi aceba? Böyle bişe yaşayan var mı?
Vallaa onu hiç sormadım canım yawSaglikla olsun insallah Rabbim isteyen herkese nasip etsinpeki 2 li transfer oldugunda ekstra 2 tanenin mi tranfer ucreti odeniyor?
50 uzeri normal 75 uzeri gayet saglikli 10.gun icin ama asil onemli olan duzenli artisMerhabalar bugün transferimin 10. Günü bthcg değerim 76 çıktı. 5. Gün embriyosu. Düşük mü sizce değerim. Burada okuduğum değerler hep 100 üzeriydi.
Onemli olan iki gunde bir iki katina cikmasi hayirli olsunMerhabalar bugün transferimin 10. Günü bthcg değerim 76 çıktı. 5. Gün embriyosu. Düşük mü sizce değerim. Burada okuduğum değerler hep 100 üzeriydi.
Hayırlı olsun canım değerden ziyade ikiye katlanması önemli hamilesin ve tadını çıkar sağlıkla ilerlesin canımMerhabalar bugün transferimin 10. Günü bthcg değerim 76 çıktı. 5. Gün embriyosu. Düşük mü sizce değerim. Burada okuduğum değerler hep 100 üzeriydi.
Acilde hemen iki saatte çıkıyorKızlar acaba bugün kan versem devlet hastanesinde, sonuç yine bugün çıkar mı?
Onemli olan iki gunde bir iki katina cikmasi hayirli olsun
Evet artışı takip etmek için tekrarlayacağım testi inşallah düzenli artar.50 uzeri normal 75 uzeri gayet saglikli 10.gun icin ama asil onemli olan duzenli artis
Çok teşekkür ederim sizlerden de hep güzeş haberler alalım inşallah.Onemli olan iki gunde bir iki katina cikmasi hayirli olsun
Aa evet bende seni tanidimMerhaba seni subat transferinden hatirladim.. nasilsin? Kimyasal olmustu demissin doktorun ne onlemler aldi bu denemende. Insallah pozitif sonuclanir
Amin inşallah canım teşekkürlerHayırlı olsun canım değerden ziyade ikiye katlanması önemli hamilesin ve tadını çıkar sağlıkla ilerlesin canım
Devlet hastanesinin acilinde de mi? Pazar ya bugün dedik yarın çıkacaksa zaten yarın gidelim kan vermeyeAcilde hemen iki saatte çıkıyor
Amiiin inşallahAllahim hicbirimizin kollarini bos birakmasin
Bende kan verdim az önce. Sonucu bekliyorum ama her zamanki gibi çok heycanlı ve karamsarım gene tutmadı diyip duruyorumAa evet bende seni tanidimhisteroskopi ve kromozom analizi istedi, birde rahime cizik atldi, cok sukur temiz cikti, bugun 8. Gun, test yapip yapmama konusunda kararszm, ayni seyleri yasamaktan cok skldm, siz neyaptiniz, ne durumdasiniz? Ins bu sefer hayrli sonuc olsun herkes icin
İnşallah sevinirsinInşallah ama elde degilki oldu mu olmadı mi hep bir stres dünde negatif çıkınca çöktüm resmen ama ümidimi kesmedim perşembe günü bende inşallah sevinirimsiz hamile mısınız
Sizinle aynı gün transfer olmuştuk ay kan verdin mi umarım pozitif olur banada moral olursunBende kan verdim az önce. Sonucu bekliyorum ama her zamanki gibi çok heycanlı ve karamsarım gene tutmadı diyip duruyoruminşallah hayırlı bir sonuç alırız hepimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?