2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Bende bulantı yok ama 2 gündür halsizlik vardı.corona oldum diye çok korktum.bugün biraz iyiyim.Henüz gitmedik canım Perşembe gideceğiz. Alttan muayene ile bakarız dedi doktorum. Sizin de öyle mi olacak
Geçmiş olsun. Çok küçükse alttan bakılıyor. Bir sakıncası olmaz diyor doktorlar ama yaptırmak istemezseniz belirtin. Bizim de büyük ihtimalle o şekilde olur.

Ins cnm, senin hangi gun transferdi? Acayip şevke getiriyorsun cok korkuyorum ama tabi meraktan da catliyorum, eylul 4 test gunu 3undenmi yapsam diye dusunuyordum, israr etme yaparim hemen sonra
Canım 5. gun embriyosu ise 8. gun kanda çıkıyor. Ama 3. gun embriyosu mu 4 eylulse test tarihi o zaman test tarihinden 2 gün önce yap 2 sinde anlaşalım ben dün transfer oldum doktor ısrarla 3. gün koydu. Prp yaptı falan en uygun zaman bu dedi. Bana da stres olacak bişey daha vermiş oldu saolsun

5.gün embiriyosu transferin 7.günü kan testi yapsam çıkarmı bekleyemiyorum içimi bi korku sardı yaptıran var mı kızlar

Aynen öyle dedi
Sonucumu aldım kızlar 21,2 çıktı
Doktor var gibi birdaha yap dedi
Çok düşük değil mi
Kuzum bugün transfer sonrası kaçıncı günün bir de kaçıncı gün embriyosuydu belki yazmışsındır ama gözümden kaçmış olabilir

Benim bugün transfer harici 9. Günüm.yarın test tarihi.öncesinde hiç baktırmadım yada evde test yapmadım.sabrettim ve yarın benim için büyük günsabahtan kan verecem sonucu yazarım.inşallah güzel haberle gelirim.benim gibi bekleyen herkes inşallah güzel haberle gelir

Hanımlar tranferin 1.gunu sayiliyormu 28.de trasfer oldum belirtileriniz varmiydi acaba ınsallah tutar ❤
Hayırlısı olsun inşallah güzel sonuç alırız ben de 28 inde transferim oldu. Belirti için erken diyorlar ama arıyorum ben de ara ara kasığıma ağrı giriyor ama ilaçlardan sanırım. Artık 8 Eylül gelse hemencikilk gün sayılmıyor bildiğim kadarı ile

Kızlar merhaba benimde 25 inde 4.gun dondurulmus embrıyo transferim oldu. Donem donem kasık bel agrısı oluyor ama bilemedim bana da 4 eylul test tarihi dedı. Oncesjnde bende dusunmuyorum yapmayı ama yapsam cıkar mı ki bılemedımm

Kızlar bugün transferimin 9. Günü. 2 tane 3. Gün embriyosu transfer edilmisti. Eşim gitmiş erken gebelik testi almış. Kızdım moralim bozulacak diye. 3 dk içinde 2. Çizgi cok silik çıktı inanamadım. Büyük umutlarla gittim kan testi verdim 2 saat önce 6,19 çıkmış sonucum , hiç sevinemedim. Sizce yükselir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…