- 13 Nisan 2017
- 143
- 97
- 48
- 36
İnşallah oyle olurIkiz olabilir canim
50 mg kullanıyorum canımprogestan 25 mg mı 50 mg mı vuruluyorsun canım?
Geçmiş olsun. Çok küçükse alttan bakılıyor. Bir sakıncası olmaz diyor doktorlar ama yaptırmak istemezseniz belirtin. Bizim de büyük ihtimalle o şekilde olur.Bende bulantı yok ama 2 gündür halsizlik vardı.corona oldum diye çok korktum.bugün biraz iyiyim.Henüz gitmedik canım Perşembe gideceğiz. Alttan muayene ile bakarız dedi doktorum. Sizin de öyle mi olacak
Canım 5. gun embriyosu ise 8. gun kanda çıkıyor. Ama 3. gun embriyosu mu 4 eylulse test tarihiIns cnm, senin hangi gun transferdi? Acayip şevke getiriyorsun cok korkuyorum amatabi meraktan da catliyorum, eylul 4 test gunu 3undenmi yapsam diye dusunuyordum, israr etme yaparim hemen sonra
Moralini bozma başta senin beden ve ruh sağlığın önemli. İnşallah yüzünü güldürecek buraya güzel haberler yazdıracak zaman gelecektir. Yeter ki sen sabırlı ve azimli ol.Malesef negatif benim
Erken gebelik testi yapmıştım ben 7. gün çıkmıştı. Kan testini 10. gün verdim.5.gün embiriyosu transferin 7.günü kan testi yapsam çıkarmı bekleyemiyorum içimi bi korku sardı yaptıran var mı kızlar
Aynen öyle dediÖyle mi olursa kendime madalya takcam demişti☺ Hadi inşallah Biran önce mutlu haberi ver
Canım5.gün embiriyosu transferin 7.günü kan testi yapsam çıkarmı bekleyemiyorum içimi bi korku sardı yaptıran var mı kızlar
Kuzum bugün transfer sonrası kaçıncı günün bir de kaçıncı gün embriyosuydu belki yazmışsındır ama gözümden kaçmış olabilirAynen öyle dedi
Sonucumu aldım kızlar 21,2 çıktı
Doktor var gibi birdaha yap dedi
Çok düşük değil mi
Hanımlar tranferin 1.gunu sayiliyormu 28.de trasfer oldum belirtileriniz varmiydi acaba ınsallah tutar ❤Canımpinkbuyu arkadaşımız 7.gün kan tahlili yapmıştı çıkmıştı o da 5.gün embriyosuydu Büyük ihtimalle çıkar diye düşünüyorum
Şimdi kaçıncı ayındasın canım rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsn inşallahErken gebelik testi yapmıştım ben 7. gün çıkmıştı. Kan testini 10. gün verdim.
İnşallahh çok heycanlıyımCanımpinkbuyu arkadaşımız 7.gün kan tahlili yapmıştı çıkmıştı o da 5.gün embriyosuydu Büyük ihtimalle çıkar diye düşünüyorum
Hayırlısı olsun inşallah güzel sonuç alırız ben de 28 inde transferim oldu. Belirti için erken diyorlar ama arıyorum ben deHanımlar tranferin 1.gunu sayiliyormu 28.de trasfer oldum belirtileriniz varmiydi acaba ınsallah tutar ❤
Var canım geç tutunmuş olabilir.Artış önemli artar inşallah metak etme nerde yaptırdın testiAynen öyle dedi
Sonucumu aldım kızlar 21,2 çıktı
Doktor var gibi birdaha yap dedi
Çok düşük değil mi
Amin hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım inşallahŞimdi kaçıncı ayındasın canım rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsn inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?