2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Benim o deneme 3. idi kimyasal oldu. Doktoru degistirdim bu bambaska bi kafada. Serum aldım, bi de rahim prp yapıldı. Benim sorun rahimde görünüyor. Histereskopi de temiz çıkıo kalınlaşıo ama bi şekilde tutamıo. Ngs bile yapılmıştı öncekinde. Bakalım ne olacak. Hıc umudum yok. Senın cıkar bence 5. Gun emb ise. Predictor erken testlerden yap hadi

Bende kan verdim az önce. Sonucu bekliyorum ama her zamanki gibi çok heycanlı ve karamsarım gene tutmadı diyip duruyorum inşallah hayırlı bir sonuç alırız hepimiz
Cnm benim dua edicem sana hayrlisi olsun ins eger olumsuzsada unutma sakat bebek tutunmaz olur mu? Yanindayim..

Aynı benim durum, bende korkuyorum, kimyasal olup duruyo, bu sefer ekstra dikkat ettim, uzanmadim, fazla egilmedim, agir kaldrmadim, 3 kilonun altini bile, bakalim neolacak

Benim transferimi de 12 ağustosda yaptı pozitif şükür Son zamanlarda 20 kişiden 17 si pozitif geldi dedi geçen canlı yayında senin de pozitif olduğunu düşünüyorum inş öyledir
Allah tamamına erdirsin canım maşallah
Canlı yayında bir hastamın sonucu bekliyorum vs dedi o bendim rahim için baya uğraştık inş emeklerimizin karşılığını alırız hep birlikte Bugün kan vericem bakalım

Aynı benim durum, bende korkuyorum, kimyasal olup duruyo, bu sefer ekstra dikkat ettim, uzanmadim, fazla egilmedim, agir kaldrmadim, 3 kilonun altini bile, bakalim neolacak
Ben de öyle olmaya çalışıyorum ama son ikide de he yatmıştım 1 hafta boyunca. Serum beni mahvetti hasta etti dun ama gecti neyse ki hep yattigim yerde dondum durdum. Sürekli sorguluyorum çok mu döndüm belimi mi kastım. Devamli acaba biseyi yanlis mi yaptim diye panik oluyorum bu sefer yuzumuz guler inşallah. Sonucunu bekliyorum bence kan ver çıkacağını düşünüyorum

Sonucunuz ne zaman belli olacak? İnşallah pozitiftir Rahimde ne sorun vardı acaba?

Öyle mi olursa kendime madalya takcam demişti Hadi inşallah Biran önce mutlu haberi ver

Ins cnm, senin hangi gun transferdi? Acayip şevke getiriyorsun cok korkuyorum ama tabi meraktan da catliyorum, eylul 4 test gunu 3undenmi yapsam diye dusunuyordum, israr etme yaparim hemen sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…