İnşallah hadi güzel haberler verelimİnşallah sevinirsinyk benimde test günüm Dayanabilirsem
Test günüm yarın yazacaktımInşallah ama elde degilki oldu mu olmadı mi hep bir stres dünde negatif çıkınca çöktüm resmen ama ümidimi kesmedim perşembe günü bende inşallah sevinirimsiz hamile mısınız
Benim o deneme 3. idi kimyasal oldu. Doktoru degistirdim bu bambaska bi kafada. Serum aldım, bi de rahim prp yapıldı. Benim sorun rahimde görünüyor. Histereskopi de temiz çıkıo kalınlaşıo ama bi şekilde tutamıo. Ngs bile yapılmıştı öncekinde. Bakalım ne olacak. Hıc umudum yok. Senın cıkar bence 5. Gun emb ise. Predictor erken testlerden yap hadiAa evet bende seni tanidimhisteroskopi ve kromozom analizi istedi, birde rahime cizik atldi, cok sukur temiz cikti, bugun 8. Gun, test yapip yapmama konusunda kararszm, ayni seyleri yasamaktan cok skldm, siz neyaptiniz, ne durumdasiniz? Ins bu sefer hayrli sonuc olsun herkes icin
TebriklerKizlar 8. Gun test sonucum 33 du 10. Gun test sonucum 114.45 çıktı guzel gidiyor sanki ne dersiniz
Ayyy hadi insallahhhhhhTest günüm yarın yazacaktım
Cok uzuldum hayirlisi boyleymis diyorum artik. Denemeyi birakmayinMalesef negatif benim
Cnm benim dua edicem sana hayrlisi olsun insBende kan verdim az önce. Sonucu bekliyorum ama her zamanki gibi çok heycanlı ve karamsarım gene tutmadı diyip duruyoruminşallah hayırlı bir sonuç alırız hepimiz
Ikiz olabilir canimKizlar 8. Gun test sonucum 33 du 10. Gun test sonucum 114.45 çıktı guzel gidiyor sanki ne dersiniz
Teşekkürler canım.Cnm benim dua edicem sana hayrlisi olsun inseger olumsuzsada unutma sakat bebek tutunmaz olur mu? Yanindayim..
Evet canım devlet hastanesinin acilindeDevlet hastanesinin acilinde de mi? Pazar ya bugün dedik yarın çıkacaksa zaten yarın gidelim kan vermeye
Aynı benim durum, bende korkuyorum, kimyasal olup duruyo, bu sefer ekstra dikkat ettim, uzanmadim, fazla egilmedim, agir kaldrmadim, 3 kilonun altini bile, bakalim neolacakBenim o deneme 3. idi kimyasal oldu. Doktoru degistirdim bu bambaska bi kafada. Serum aldım, bi de rahim prp yapıldı. Benim sorun rahimde görünüyor. Histereskopi de temiz çıkıo kalınlaşıo ama bi şekilde tutamıo. Ngs bile yapılmıştı öncekinde. Bakalım ne olacak. Hıc umudum yok. Senın cıkar bence 5. Gun emb ise. Predictor erken testlerden yap hadi
Allah tamamına erdirsin canım maşallahBenim transferimi de 12 ağustosda yaptı pozitif şükürSon zamanlarda 20 kişiden 17 si pozitif geldi dedi geçen canlı yayında senin de pozitif olduğunu düşünüyorum inş öyledir
Ben sonucunu gormeden onu yazmıştım, sabır ve azimle çözecez inş bu durumu, hayrlısı buymuş demekki❤Teşekkürler canım.
Canını sıkma hayırlsı olsun inş önümüzdeki aylara bakarsınMalesef negatif benim
Ben de öyle olmaya çalışıyorum ama son ikide de he yatmıştım 1 hafta boyunca. Serum beni mahvetti hasta etti dun ama gecti neyse ki hep yattigim yerde dondum durdum. Sürekli sorguluyorum çok mu döndüm belimi mi kastım. Devamli acaba biseyi yanlis mi yaptim diye panik oluyorumAynı benim durum, bende korkuyorum, kimyasal olup duruyo, bu sefer ekstra dikkat ettim, uzanmadim, fazla egilmedim, agir kaldrmadim, 3 kilonun altini bile, bakalim neolacak
Sonucunuz ne zaman belli olacak? İnşallah pozitiftirAllah tamamına erdirsin canım maşallah
Canlı yayında bir hastamın sonucu bekliyorum vs dedi o bendimrahim için baya uğraştık inş emeklerimizin karşılığını alırız hep birlikte Bugün kan vericem bakalım
Öyle mi olursa kendime madalya takcam demiştiAllah tamamına erdirsin canım maşallah
Canlı yayında bir hastamın sonucu bekliyorum vs dedi o bendimrahim için baya uğraştık inş emeklerimizin karşılığını alırız hep birlikte Bugün kan vericem bakalım
Ins cnm, senin hangi gun transferdi? Acayip şevke getiriyorsun cok korkuyorum amaBen de öyle olmaya çalışıyorum ama son ikide de he yatmıştım 1 hafta boyunca. Serum beni mahvetti hasta etti dun ama gecti neyse ki hep yattigim yerde dondum durdum. Sürekli sorguluyorum çok mu döndüm belimi mi kastım. Devamli acaba biseyi yanlis mi yaptim diye panik oluyorumbu sefer yuzumuz guler inşallah. Sonucunu bekliyorum bence kan ver çıkacağını düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?