- 1 Kasım 2016
- 759
- 1.016
- 113
Kuzum valla bende ikiz mi tek mi daha bilmiyorum hiç kontrole gitmedim leke ve kanama olmadığı sürece olabildiğince geç bakalım demişti doktorumAhh ne güzel,benimde 9.gün 205 çıktı tam 12.gün 750 oldupeki ikizmi sizin ? Doktorum belki ikizdir dedi bilemeyiz dedi
hayırlı olsun canım çizgi var :)Kızlar transferimin 6.günü böyle çıktı böyle bişey yaşayıp pozitifi gören varmı lütfen yardım
ozaman daha normlmiş ben daha bugün 6+2 oldumCanım kalp ortalama vajinal ultrasonsa eğer 6+3 gibi rahatlıkla duyuluyor
Hakkımızda hayırlısı olsun. inşallah sağlıcakla kavuşuruz bebeklerimizeKuzum valla bende ikiz mi tek mi daha bilmiyorum hiç kontrole gitmedim leke ve kanama olmadığı sürece olabildiğince geç bakalım demişti doktorumpazartesi perinatoloğa gideceğim fakat sadece yaptırmadıgımız önemli bir test var mı yok mu yaptırdığım tahliller yeterli mi diye sormak için yoksa kendi tüp bebek doktorum 7+1 de çağırdı inşallah önümüzde ki bu cuma gideceğim o zaman tek mi çift mi sanırım belli olur inşallah senin testin çok güzel katlamış maşallah
Merhaba canım hayırlı olsun maşallah değerin çok güzel pazar günü nerede kan verdin acabaKızlar merhaba, cuma günü transfern 8. Günü kan degerim 188 di. Bugünkü sonuç 322. Sizce artış düşük mü? Nasıl? Tecrübeli olanlar yazabilir mi lütfen??
Al benden de o kadar geçmiyor günler maalesefKızlar ikiz gebelikleri okudum forumda da bir çoğu demiş ki sonradan çıktı 2. Kese. Bence hala ümit var ikinci kese için sizlerde. Benimde çift embriyo ara ara bakıyorum o yüzden. Benim daha çok var sonuca gerçi. Bazen bi gaza geliyorum tuttu diyorum. Bazen de ümitsizlik kaplıyor olmadı diyorum. Beklemek çok zor
İlkini sağlık ocağında, bugünkunu de özel bir hastanede verdim canımMerhaba canım hayırlı olsun maşallah değerin çok güzel pazar günü nerede kan verdin acaba
Canım aynı yerde vermelisin farklılık gösteriyor her şey yolunda bence biraz farklılıklar olabiliyorİlkini sağlık ocağında, bugünkunu de özel bir hastanede verdim canım
İnşallah yolundadır canım çok sağ ol. Çarşamba bı daha kan verecemCanım aynı yerde vermelisin farklılık gösteriyor her şey yolunda bence biraz farklılıklar olabiliyor
Dün bende yaptım aynı şekilde cıktı5gün çift embiriyo bugün 6günüm kaset test yaptım negatif çıktı inşallah doğru değildir ya vardır
Seninki kaçıncı günüydü canını sıkma vardır inşallahDün bende yaptım aynı şekilde cıktı
Teşekkür ederim inşallah vardır perşembe günü kan vericemhayırlı olsun canım çizgi var :)
Dün 6. Günümdü birşey çıkmadıSeninki kaçıncı günüydü canını sıkma vardır inşallah
Canım çok yeni 6. Gün negatif olup 8.9. Gün öğrenenler var bence Boşu boşuna stres yapma daha çok yeniDün 6. Günümdü birşey çıkmadı
Tmm teşekkür ederim cevabın içinİlkini sağlık ocağında, bugünkunu de özel bir hastanede verdim canım
bugünkü testi atın bakalım belki vardırDün 6. Günümdü birşey çıkmadı
Saglikla 1 tane de olsa kollarimkza alalim da Rabbim aratmasin hic birimiziBen ilkinde 32 yaşındaydım 2. De 33 ikisinde de çift embriyo kondu transfer kağıdınfa 1 yazıyordu ama yasal olarak 35 yaş altı 1 konmadı gerekiyor.Çoğu doktor 35 yaş altı 2 koyuyor şansı artırıyor çünkü bazı doğrucu davut doktorlar tek koyuyor ama
Allahim hicbirimizin kollarini bos birakmasinBen doktora gittim çift embriyo koyacağımdedi yaşımda 25 5 yılık evliyim çok beklemişsiniz size çift koyalım dedi öyle birşey yk canım çift ücret ödenmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?