2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Ahh ne güzel,benimde 9.gün 205 çıktı tam 12.gün 750 oldu peki ikizmi sizin ? Doktorum belki ikizdir dedi bilemeyiz dedi
Kuzum valla bende ikiz mi tek mi daha bilmiyorum hiç kontrole gitmedim leke ve kanama olmadığı sürece olabildiğince geç bakalım demişti doktorum pazartesi perinatoloğa gideceğim fakat sadece yaptırmadıgımız önemli bir test var mı yok mu yaptırdığım tahliller yeterli mi diye sormak için yoksa kendi tüp bebek doktorum 7+1 de çağırdı inşallah önümüzde ki bu cuma gideceğim o zaman tek mi çift mi sanırım belli olur inşallah senin testin çok güzel katlamış maşallah

Kızlar merhaba, cuma günü transfern 8. Günü kan degerim 188 di. Bugünkü sonuç 322. Sizce artış düşük mü? Nasıl? Tecrübeli olanlar yazabilir mi lütfen??

Hakkımızda hayırlısı olsun. inşallah sağlıcakla kavuşuruz bebeklerimize

Kızlar merhaba, cuma günü transfern 8. Günü kan degerim 188 di. Bugünkü sonuç 322. Sizce artış düşük mü? Nasıl? Tecrübeli olanlar yazabilir mi lütfen??
Merhaba canım hayırlı olsun maşallah değerin çok güzel pazar günü nerede kan verdin acaba

Kızlar ikiz gebelikleri okudum forumda da bir çoğu demiş ki sonradan çıktı 2. Kese. Bence hala ümit var ikinci kese için sizlerde. Benimde çift embriyo ara ara bakıyorum o yüzden. Benim daha çok var sonuca gerçi. Bazen bi gaza geliyorum tuttu diyorum. Bazen de ümitsizlik kaplıyor olmadı diyorum. Beklemek çok zor

Al benden de o kadar geçmiyor günler maalesef

Saglikla 1 tane de olsa kollarimkza alalim da Rabbim aratmasin hic birimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…