2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Yükselir inşallah. Erken kan vermişsiniz. Bende erken versem sizinki gibi bir değer çıkardı. Hem önemli olan düzenli artması diyorlar.

Bence yükselebilir 3 gün önce yapmış oldun testi 2 gün sonra tekrar yaptır inşallah vardır

Ben kaset test yaptım bugün 6.günüm silik çıktı yarın kan vermeyi düşünüyorum inşallah vardır Hepimiz için hayırlısı inşallah

Ben de doktoruma özelliklesordum, ananas yiyebilirsin dedi. Hemşirede transferden sonra bol ananas ye dedi iyi mi

Aynen öyle dedi
Sonucumu aldım kızlar 21,2 çıktı
Doktor var gibi birdaha yap dedi
Çok düşük değil mi
İnşallah katlanarak artar canım önemli olan az olması değil artması Allah gönlüne göre versin

Canım aslında kaset testte silik çizgi çıktıysa değer daha yüksek çıkmalıydı çünkü benim idrarda hiçbir çizgi yoktu sonra gidip kan verdim o zaman bile 24 çıkmıştı değerim ama yükselmedi kimyasal oldu acaba farklı bir yerde tekrar mı kan versen

Evet öyle diyolar banada arada agri giriyor hayirlsisi sizinki kacinci gun ciftmi ❤

Bilmiyorum canım valla ne düşüneceğimi şaşırdım. Predictor early ile yaptım çok hassas olduğu için çıktı belki de. Sali günü tekrar yapacağım inşallah yukselir ,beklemekten başka yapılacak birsey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…