- 1 Ocak 2020
- 619
- 797
- 103
Yükselir inşallah. Erken kan vermişsiniz. Bende erken versem sizinki gibi bir değer çıkardı. Hem önemli olan düzenli artması diyorlar.Kızlar bugün transferimin 9. Günü. 2 tane 3. Gün embriyosu transfer edilmisti. Eşim gitmiş erken gebelik testi almış. Kızdım moralim bozulacak diye. 3 dk içinde 2. Çizgi cok silik çıktı inanamadım. Büyük umutlarla gittim kan testi verdim 2 saat önce 6,19 çıkmış sonucum , hiç sevinemedim. Sizce yükselir mi
Ben sadece crinone jel ve folik asit kullandım. Kişiye göre değişiyor ilaçlar sanırım.Bence test yapmak için erken sizin.We estrofem we crıno jel wel birde coasprin werdı ıgne falan wermedj
Bence yükselebilir 3 gün önce yapmış oldun testi 2 gün sonra tekrar yaptır inşallah vardırKızlar bugün transferimin 9. Günü. 2 tane 3. Gün embriyosu transfer edilmisti. Eşim gitmiş erken gebelik testi almış. Kızdım moralim bozulacak diye. 3 dk içinde 2. Çizgi cok silik çıktı inanamadım. Büyük umutlarla gittim kan testi verdim 2 saat önce 6,19 çıkmış sonucum , hiç sevinemedim. Sizce yükselir mi
İnşallah ama benim baya düşük sanırım. Hayırlı olsun gebeliğiniz, sağlıkla devam eder inşallahYükselir inşallah. Erken kan vermişsiniz. Bende erken versem sizinki gibi bir değer çıkardı. Hem önemli olan düzenli artması diyorlar.
İnşallah teşekkür ederimBence yükselebilir 3 gün önce yapmış oldun testi 2 gün sonra tekrar yaptır inşallah vardır
Amin sağ olun. Sizin değerlerinizde yükselir daha erken moralinizi bozmayın.İnşallah ama benim baya düşük sanırım. Hayırlı olsun gebeliğiniz, sağlıkla devam eder inşallah
Ben kaset test yaptım bugün 6.günüm silik çıktı yarın kan vermeyi düşünüyorum inşallah vardır Hepimiz için hayırlısı inşallahKızlar merhaba benimde 25 inde 4.gun dondurulmus embrıyo transferim oldu. Donem donem kasık bel agrısı oluyor ama bilemedim bana da 4 eylul test tarihi dedı. Oncesjnde bende dusunmuyorum yapmayı ama yapsam cıkar mı ki bılemedımm
Sıkı sıkı tutunsun bebeğin inşallahAmin hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım inşallahBugün 10. günüm 76 çıktı değerim.
Bencede ben 4 u cumaya kadar beklıyeyım en iyisiBen sadece crinone jel ve folik asit kullandım. Kişiye göre değişiyor ilaçlar sanırım.Bence test yapmak için erken sizin.
Sızın kacıncı gun embriyosu ydu bnm 4 o yuzden blkı cıkmaz bnm dhaaBen kaset test yaptım bugün 6.günüm silik çıktı yarın kan vermeyi düşünüyorum inşallah vardır Hepimiz için hayırlısı inşallah
5.gün canım perşembe vermem lazım doktorum öyle dedi ama dayanamayıp yarın verebilirimSızın kacıncı gun embriyosu ydu bnm 4 o yuzden blkı cıkmaz bnm dhaa
Çift embiriyo benimkisi5.gün canım perşembe vermem lazım doktorum öyle dedi ama dayanamayıp yarın verebilirim
Ben cift e cesaret edemedim ilk denemede. Insaallah Rabbım hepimizin emeklerinin karsılıgında kucaklarımızı doldursun ınsaallahÇift embiriyo benimkisi
İnşallah canım benimBen cift e cesaret edemedim ilk denemede. Insaallah Rabbım hepimizin emeklerinin karsılıgında kucaklarımızı doldursun ınsaallah
Ben de doktoruma özelliklesordum, ananas yiyebilirsin dedi. Hemşirede transferden sonra bol ananas ye dedi iyi miMerhaba bir şey sormak istiyorum forumlarda çokca transfer öncesi ve sonrası ananas yenilmesi ile ilgili yazılar okudum. Ancak dün YouTube da transfer sonraki dikkat edilmesi gerekenler diye bir doktorun videosunu izlerken karşıma fotoğrafını paylaştığım liste çıktı. Bu besinler rahim kasılmalarını arttırdığı için transfer sonrası temkinli tüketilmeli hatta tüketilmemeli diye anlatılıyor. Ananas dikkatimi çekti ya ben forumlarda yanlış okudum ya da ortada dolaşan yanlış bir şehir efsanesi var
İnşallah katlanarak artar canım önemli olan az olması değil artması Allah gönlüne göre versinAynen öyle dedi
Sonucumu aldım kızlar 21,2 çıktı
Doktor var gibi birdaha yap dedi
Çok düşük değil mi
Canım aslında kaset testte silik çizgi çıktıysa değer daha yüksek çıkmalıydı çünkü benim idrarda hiçbir çizgi yoktu sonra gidip kan verdim o zaman bile 24 çıkmıştı değerim ama yükselmedi kimyasal oldu acaba farklı bir yerde tekrar mı kan versenKızlar bugün transferimin 9. Günü. 2 tane 3. Gün embriyosu transfer edilmisti. Eşim gitmiş erken gebelik testi almış. Kızdım moralim bozulacak diye. 3 dk içinde 2. Çizgi cok silik çıktı inanamadım. Büyük umutlarla gittim kan testi verdim 2 saat önce 6,19 çıkmış sonucum , hiç sevinemedim. Sizce yükselir mi
Evet öyle diyolar banada arada agri giriyor hayirlsisi sizinki kacinci gun ciftmi ❤Hayırlısı olsun inşallah güzel sonuç alırız ben de 28 inde transferim oldu. Belirti için erken diyorlar ama arıyorum ben deara ara kasığıma ağrı giriyor ama ilaçlardan sanırım. Artık 8 Eylül gelse hemencik ilk gün sayılmıyor bildiğim kadarı ile
Benim 3. Gün çift embriyoEvet öyle diyolar banada arada agri giriyor hayirlsisi sizinki kacinci gun ciftmi ❤
Bilmiyorum canım valla ne düşüneceğimi şaşırdım. Predictor early ile yaptım çok hassas olduğu için çıktı belki de. Sali günü tekrar yapacağım inşallah yukselir ,beklemekten başka yapılacak birsey yokCanım aslında kaset testte silik çizgi çıktıysa değer daha yüksek çıkmalıydı çünkü benim idrarda hiçbir çizgi yoktu sonra gidip kan verdim o zaman bile 24 çıkmıştı değerim ama yükselmedi kimyasal oldu acaba farklı bir yerde tekrar mı kan versen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?