canımm hayırlı olsun bende kan verdim bugün 9.gündü 1 saate kadar sonuç çıkacak 7.gün 31 idi bakalım arttı mu bu duruma rağmen hiç bir fikrim yokAmin hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım inşallahBugün 10. günüm 76 çıktı değerim.
Hayırlı olsun canım bugün kaçıncı gününKızlar çok şükür bin şükür Allah’a test verdim pozitif❤ 127 çıktı Allah devamını getirsin hepimize dua ediyorum inşallah Bekleyen herkes pozitif sonuçlar alsın pozitif alanlar sağlıkla bebeklerimize kavuşalım olumsuz olan herkese Allah en yakın zamanda nasip etsin ❤
Hayırlı olsuun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. hangi gün transfer olmuştum :) kaçıncı gün embriyosuydu?Kızlar çok şükür bin şükür Allah’a test verdim pozitif❤ 127 çıktı Allah devamını getirsin hepimize dua ediyorum inşallah Bekleyen herkes pozitif sonuçlar alsın pozitif alanlar sağlıkla bebeklerimize kavuşalım olumsuz olan herkese Allah en yakın zamanda nasip etsin ❤
Ben eczaneden test aldım dayanamadımBenim test günüm pazartesi.transferi saymazsak 10. Gün oluyo yani.hakkımızda hayırlısı inşallah pozitif sonuçları görürüz
Dualarım seninle :) yükselmiştit canım neden yükselmesin sen içini ferah tut. Bizim de endişelerimiz bitmiyor vallahi ne çektik beBana da dua edin kızlar umarım değerim yükselmiştir 1 saatim kaldı sonuca
Sağ ol canım. İnşallah yükselmiştirKızlar bugün 9.günüm ,akşam 7 gibi test yaptırmaya gideceğim 4 gündür ne üzüldüm iğnede fitilde bana mısın demedi 6
canımm hayırlı olsun bende kan verdim bugün 9.gündü 1 saate kadar sonuç çıkacak 7.gün 31 idi bakalım arttı mu bu duruma rağmen hiç bir fikrim yok
Teşekkür ederimHayırlı olsun canım bugün kaçıncı günün ❤
Amin inşallah darısı isteyen herkese inşallah 5. Embriyosu 9. GünümHayırlı olsuun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. hangi gün transfer olmuştum :) kaçıncı gün embriyosuydu?
Ya gerçekten iğnesi ilacı fitili sonra tuttu mu tutmadı mi idrar testi,kan testi ne kadar çok çırpınıyoruzDualarım seninle :) yükselmiştit canım neden yükselmesin sen içini ferah tut. Bizim de endişelerimiz bitmiyor vallahi ne çektik beönce pozitifi görelim diye sonra yükselsin diye geriliyoruz da geriliyoruz
Maşallah canım çok güzel değerin Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar çok şükür bin şükür Allah’a test verdim pozitif❤ 127 çıktı Allah devamını getirsin hepimize dua ediyorum inşallah Bekleyen herkes pozitif sonuçlar alsın pozitif alanlar sağlıkla bebeklerimize kavuşalım olumsuz olan herkese Allah en yakın zamanda nasip etsin ❤
Coooookkk sevindim senin adına hadi gözün aydın saglikla kucağına alasin inşallahKızlar çok şükür bin şükür Allah’a test verdim pozitif❤ 127 çıktı Allah devamını getirsin hepimize dua ediyorum inşallah Bekleyen herkes pozitif sonuçlar alsın pozitif alanlar sağlıkla bebeklerimize kavuşalım olumsuz olan herkese Allah en yakın zamanda nasip etsin ❤
Gözünaydın çok sevindim.İnşallah sağa sağlim kucağına alırsınKızlar çok şükür bin şükür Allah’a test verdim pozitif❤ 127 çıktı Allah devamını getirsin hepimize dua ediyorum inşallah Bekleyen herkes pozitif sonuçlar alsın pozitif alanlar sağlıkla bebeklerimize kavuşalım olumsuz olan herkese Allah en yakın zamanda nasip etsin ❤
Transferin 9. Günü 5. Gün çift embriyo transferi yapılmıştı canımKuzum bugün transfer sonrası kaçıncı günün bir de kaçıncı gün embriyosuydu belki yazmışsındır ama gözümden kaçmış olabilir
Ben kayseride yaşıyorum canım burda özel bir kadın hastalıkları hastanesi var orda yaptırdıkVar canım geç tutunmuş olabilir.Artış önemli artar inşallah metak etme nerde yaptırdın testi
10. gün 50 yi geçerse hiç canını sıkma gayet normal. Transferin saat kaçta olmuştu sen testi kaçta verdin?Transferin 9. Günü 5. Gün çift embriyo transferi yapılmıştı canım
Hulusi hocanın grubunda martta bi arkadaşımız vardı lekelenmesi olunca bir iki gün önce test yaptırmıştı 30 küsür çıkmıştı onunda ama yavaş yavaş yükseldi devam ediyo hamileliği onun.Seninde artar inşallah moralini bozmaBen kayseride yaşıyorum canım burda özel bir kadın hastalıkları hastanesi var orda yaptırdık
İnşallah öyledir Allahtan umut kesilmezHulusi bey yarın yaptır birdaha dedi
Canım kimyasal gibi duruyor ama inşallah hızla artar...Kızlar bugün transferimin 9. Günü. 2 tane 3. Gün embriyosu transfer edilmisti. Eşim gitmiş erken gebelik testi almış. Kızdım moralim bozulacak diye. 3 dk içinde 2. Çizgi cok silik çıktı inanamadım. Büyük umutlarla gittim kan testi verdim 2 saat önce 6,19 çıkmış sonucum , hiç sevinemedim. Sizce yükselir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?