Olacağı varsa olacak cnm, sakın kendini kasma, o en tehlikeli sey, kafa rahat olmasi onemli, benimde soru isareti yapacagim cok sey oldu, allah ol dedikten sonra olmayacak bise var mi, dua et, tevekkul et, banada dua et, kulun kula duasi daha makbul, ismimi biliyorsun, sende ismini soyle bende sana dua edecegimCanım 5. gun embriyosu ise 8. gun kanda çıkıyor. Ama 3. gun embriyosu mu 4 eylulse test tarihio zaman test tarihinden 2 gün önce yap 2 sinde anlaşalım ben dün transfer oldum doktor ısrarla 3. gün koydu. Prp yaptı falan en uygun zaman bu dedi. Bana da stres olacak bişey daha vermiş oldu saolsun
hadi hayırlı olsun maşallah canım :)Kuzular sonuç çıktı 7.gün 31 ,9.gün 104 çıktı
Çok saol canım benim cümlemize inşİnşallah katlanarak artar canım önemli olan az olması değil artması Allah gönlüne göre versin
Oh maşallah maşallah :)Kuzular sonuç çıktı 7.gün 31 ,9.gün 104 çıktı
Çok saol nitrocum daha olumlu düşünüyorum şimdi inşHulusi hocanın grubunda martta bi arkadaşımız vardı lekelenmesi olunca bir iki gün önce test yaptırmıştı 30 küsür çıkmıştı onunda ama yavaş yavaş yükseldi devam ediyo hamileliği onun.Seninde artar inşallah moralini bozma
Amin cnm, cok sevindimKızlar çok şükür bin şükür Allah’a test verdim pozitif❤ 127 çıktı Allah devamını getirsin hepimize dua ediyorum inşallah Bekleyen herkes pozitif sonuçlar alsın pozitif alanlar sağlıkla bebeklerimize kavuşalım olumsuz olan herkese Allah en yakın zamanda nasip etsin ❤
Transfer 4 e doğru olmuştu kanı da 15.36 da verdim canım10. gün 50 yi geçerse hiç canını sıkma gayet normal. Transferin saat kaçta olmuştu sen testi kaçta verdin?
Çok teşekkür ederim canım amin inşallahCanım kimyasal gibi duruyor ama inşallah hızla artar...
Sana moral olması için 2 tane link atıyorum..
transferin 12.günü düşük beta hcg ile hamile olan varmı
merhaba arkadaşlar bu gün transferimin 12.günü test günü olarak yarına gün verilmişti ama ben bu gün özel birhastanede kan testi yaptırdım.değer 7;12 çıktı.oldukça düşük tek embriyo transfer edildi 2.gün.değeri bu kadar düşük olup sonradan yükselen kimse varmı.forumda bu konu ile ayrıntılı bir...www.kadinlarkulubu.com
düşük beta hcg ile hamile kalıp başarıyla hamileliği tamamlayanlar
aaksoyoglu – 3. Gün embriyosu 10. gün 13.1 14.gün 99.2 21. gün 1992.1 Katlanma Oranı : %53 Meldir 35 – 3. Gün embriyosu 12. gün 17 14.gün 30 16.gün 73 18.gün 233 20.gün 585 24.gün 2402 Katlanma Oranı : %55 – ikiz doğum Gesmaa – blast 7. gün 7.92 8. gün 9.11 9. gün 11.35 12...www.kadinlarkulubu.com
Amin Allah razı olsun hepimizinkini inşallahMaşallah canım çok güzel değerin Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ☺
Hayirli olsun darısı isteyen herkese inşallahKızlar çok şükür bin şükür Allah’a test verdim pozitif❤ 127 çıktı Allah devamını getirsin hepimize dua ediyorum inşallah Bekleyen herkes pozitif sonuçlar alsın pozitif alanlar sağlıkla bebeklerimize kavuşalım olumsuz olan herkese Allah en yakın zamanda nasip etsin ❤
Predictor 6 gün öncesiyse eğer o çok hassas canım ben de ilk transferimde senin gibi yapmıştım 7,30 cıkmıştı yükselecek hiç merak etme bak görBilmiyorum canım valla ne düşüneceğimi şaşırdım. Predictor early ile yaptım çok hassas olduğu için çıktı belki de. Sali günü tekrar yapacağım inşallah yukselir ,beklemekten başka yapılacak birsey yok
Hayirli olsuuun saglikla kucagina al insallahKuzular sonuç çıktı 7.gün 31 ,9.gün 104 çıktı
Ayy inşallah canım umut oldun banaPredictor 6 gün öncesiyse eğer o çok hassas canım ben de ilk transferimde senin gibi yapmıştım 7,30 cıkmıştı yükselecek hiç merak etme bak gör
Çok teşekkür ederim canım ben de sana dua edicem inşallah bu sefer yüzümüz gülecek heyecanla bekliyorum güzel haberleriniOlacağı varsa olacak cnm, sakın kendini kasma, o en tehlikeli sey, kafa rahat olmasi onemli, benimde soru isareti yapacagim cok sey oldu, allah ol dedikten sonra olmayacak bise var mi, dua et, tevekkul et, banada dua et, kulun kula duasi daha makbul, ismimi biliyorsun, sende ismini soyle bende sana dua edecegim❤
Ayyy canım çok sevindim. Allahım sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin.Kuzular sonuç çıktı 7.gün 31 ,9.gün 104 çıktı
Amin Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah isteyen herkese nasip etsin hayırlısıylaHayirli olsun darısı isteyen herkese inşallah
AminMaşallah canım çok güzel değerin Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ☺
Allah razı olsun canımGözünaydın çok sevindim.İnşallah sağa sağlim kucağına alırsındarısı benim ve bütün bekleyenlerin başına
Saol canım ya ,darısı herkesin başına inşallahAyyy canım çok sevindim. Allahım sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin.❤
Saol canım çok teşekkür ediyorum,darısı herkesin başına inşallahHayirli olsuuun saglikla kucagina al insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?