2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Hayırlı olsunnnn canımm

Kuzular yarın doktor randevum var bu artan değerden sonra ilk muayene nereden oluyor acaba vajinal mi yoksa kese falan görünmez ultrason mu nasıl oldu ilk muayene tecrübeli arkadaşlar yardım edebilir mi.

Kızlar bugün transfer gününüde sayarsak 12. Günüm. Cuma gün kan aldırdım 71.3 cıktı. Yarn sbh tekrar aldırmamı söyledi doktorum. Dün inanılmaz kasık ve bel agrım vardı ama bugn azaldı ve bugnde cok aşırı akıntım var. Şeffaf su gibi ama beyazımsı olmaya başladı. Korktum biraz. Cok fazla akıntısı olup gebe olan varmı. Normal bi durummu sizce

Kuzular yarın doktor randevum var bu artan değerden sonra ilk muayene nereden oluyor acaba vajinal mi yoksa kese falan görünmez ultrason mu nasıl oldu ilk muayene tecrübeli arkadaşlar yardım edebilir mi.
tebriiikkk ederim sağ salimde kavuşuruz insallah bebeklerimize ilk muayne benden alttan oldu muhtemelen karından daha görünmciegi icin alttan yaparlar bisüre daha

fitil kullaniyorsn beyazlık ondan olabilir benimde aşırıydi su gibiydi ve hamileyimaşırı akını hamileljitenmiş zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…