Hayırlı olsunnnn canımmKızlar çok şükür bin şükür Allah’a test verdim pozitif❤ 127 çıktı Allah devamını getirsin hepimize dua ediyorum inşallah Bekleyen herkes pozitif sonuçlar alsın pozitif alanlar sağlıkla bebeklerimize kavuşalım olumsuz olan herkese Allah en yakın zamanda nasip etsin ❤
Seninki de hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla gelsinlerHayırlı olsunnnn canımm
Benim ilk hamileliğimde 10 haftaya kadar vaginal muayene yapmıştı doktorKuzular yarın doktor randevum var bu artan değerden sonra ilk muayene nereden oluyor acaba vajinal mi yoksa kese falan görünmez ultrason mu nasıl oldu ilk muayene tecrübeli arkadaşlar yardım edebilir mi.
tebriiikkk ederim sağ salimde kavuşuruz insallah bebeklerimizeKuzular yarın doktor randevum var bu artan değerden sonra ilk muayene nereden oluyor acaba vajinal mi yoksa kese falan görünmez ultrason mu nasıl oldu ilk muayene tecrübeli arkadaşlar yardım edebilir mi.
fitil kullaniyorsn beyazlık ondan olabilir benimde aşırıydi su gibiydi ve hamileyimKızlar bugün transfer gününüde sayarsak 12. Günüm. Cuma gün kan aldırdım 71.3 cıktı. Yarn sbh tekrar aldırmamı söyledi doktorum. Dün inanılmaz kasık ve bel agrım vardı ama bugn azaldı ve bugnde cok aşırı akıntım var. Şeffaf su gibi ama beyazımsı olmaya başladı. Korktum biraz. Cok fazla akıntısı olup gebe olan varmı. Normal bi durummu sizce
Hamileliktense cok mutlu olurum cünkü fitil kullanmıyorumfitil kullaniyorsn beyazlık ondan olabilir benimde aşırıydi su gibiydi ve hamileyimaşırı akını hamileljitenmiş zaten
doktoruma sormuştum aşırı akıntım var diye o söyledi hamilelikte daha da artar dedi vucut bi hormon ürettigi icin akıntıy sebep oluyomusHamileliktense cok mutlu olurum cünkü fitil kullanmıyorumcok teşekkr ederim
Cok sevindim bunu duyduguma canım cok cok teşekkür ederim içim rahatladıdoktoruma sormuştum aşırı akıntım var diye o söyledi hamilelikte daha da artar dedi vucut bi hormon ürettigi icin akıntıy sebep oluyomus
Amin inşallah bu süreçte rahat geçer hepimiz içintebriiikkk ederim sağ salimde kavuşuruz insallah bebeklerimizeilk muayne benden alttan oldu muhtemelen karından daha görünmciegi icin alttan yaparlar bisüre daha
Kızlar var mı sizce bugün transfer günü hariç 6. Günüm inşallah olsun yaEki Görüntüle 2682917
Hayırlı olsun canım yarın kan testi yaptır bak bi değerin kaçKızlar var mı sizce bugün transfer günü hariç 6. Günüm inşallah olsun yaEki Görüntüle 2682917
baya var canm hayırlı olsunKızlar var mı sizce bugün transfer günü hariç 6. Günüm inşallah olsun yaEki Görüntüle 2682917
amiiiin cok dua ediorum bende cok rahat geçsin diyeAmin inşallah bu süreçte rahat geçer hepimiz için
Tebrikler canımm gayet netKızlar var mı sizce bugün transfer günü hariç 6. Günüm inşallah olsun yaEki Görüntüle 2682917
Cok sevindim bunu duyduguma canım cok cok teşekkür ederim içim rahatladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?